reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Martyna no to u nas jest 10500 i 86 cm.....za miesiąc na kontrole wagi idziemy ...
dziś Kuba goraczke ma i katar... szykuje sie choróbsko :(:(:(

No to Kubuś duuuuuuużyyy chłopczyk ! ;)

mój Arun (facet) ma 1,90 wzrostu ja 1,72 no a Fabi ze wzrostem za bardzo w górę nie idzie ;-) Ale może potem to nadrobi ;) Ale za to Fabianuś ma 11 ząbków ;-) i Gryzięę mnie tak mocno , że aż mam siniaki ;)

reklama
Matryna sporo tych ząbków... my narazie stanęliśmy na 8... czwóreczki już od miesiąca sie przebijaja i sie przebic nie moga ;/
No u nas ze wzrostem jest tak że mój R ma 206 cm a ja ok 176 cm także Kuba ma po kim byc taki dłuuuugi :D:D
Sebastian ma teraz 106 cm, ale sądze że Kuba go przegoni :)

Witajcie Kochane.
Ja mam już posprzątane i teraz czas na odpoczynek. Po południu wywozimy dzieci na 2 dni do babci:-(
Mam do was pytanko. Czy wasze maluszki mają takie duże brzuszki? (ale mi się zrymowało). Bo Maja ma duży brzuszek a wcale dużo nie je. Trochę się tym martwię.:baffled:

Agapa : Mój Fabianek też ma brzuszek , więc to chyba nie powód do obaw ;-) I tak po za tym to zazdroszczę ;)) Ja mam jutro do szkoły , więc nie do końca odpocznę. Od synka na pewno troszkę tak , ale znów czeka mnie szkoła :) ale staram się nie martwić zaczynam nowy semestr więc wszystko Ok :DD

No Patrycja to naprawdę jesteście wysocy ;-) Mego A. brat ma 4 latka ale nie jestem w stanie Ci powiedzieć ile ma na dzień dzisiejszy. Jak byli na bilansie 3 latka to miał 102 cm. ;)

Hej:)
An ja wlasnie wrocilam z zakupow(z tego sklepu o ktorym pisalam;)) i malej 2 bluzeczki kupilam i czapeczke, sobie spodniczke i bluzke:) Ja lubie po takich sklepach "lazic" i wcale sie tego rowniez nie wstydze. Czasami wpadam chocby poogladac hehe. A rzeczywiscie mozna fajne markowe ciuchy trafic za grosze. No i jak jeszcze EKO to juz wogole hicior:D
Z butami, to tez kupuje nowe. Chociaz od znajomych dla malej dostaje prawie nowki wiec nie wybrzydzam ale jak sa jakies widac, ze bardziej wysluzone to zanosze do kontenera z butami.

A co do wagi i wzrostu, to moja Emisia ma 76cm i 10300 - ja mam 170cm a moj M 186 czyli tak chyba przecietni jestesmy:D A brzuszek Agapko moja tez ma to chyba uroki dzidziusiowego wieku jeszcze i raczej niema sie czym przejmowac.
A mam pytanko, czy podajecie jeszcze wit D? Bo nam lekarz kazal odstawic juz.
Martyno
11 zabkow to duuuzo ma:) Moja ma8 i narazie stoi ale mysle, ze cos sie szykuje bo mnie piersi pobolewaja (brodawki) tzn ze zeby w drodze. Moj M sie smieje, ze jego babcie na deszcz nogi lamaly a mnie na zeby piersi bola:D.
Pati duzo zdrowka dla Kubusia:*

Witajcie małżonek kąpie brzdąca więc mam okazje zajrzeć na bb. Byłam z Krystkiem na dworku i jakoś się obyło bez brania na ręce i cały czas chodził na swoich nóżkach, ale trzymałam go za ręce jak zobaczył pewnego dziadka to się odwrócił w jego stronę i szedł za nim ale potem zobaczył wrony którym ktoś jedzenie wysypał i sobie jadły to Krystek do nich poszedł i wołał po swojemu do nich zabawnie to wyglądało:-D
Witajcie:)
Niestety wczoraj bylam taka chora, ze nie dalam rady wogole nic robic - bol glowy.
Po szczepieniu nawet dobrze, tylko mala plakala w trakcie ale poza tym dobrze spala i wogole:)
Pati moja tez stanela z waga ale lekarz twierdzi, ze niema sie czym przejmowac bo zaczela chodzic.
An niewiem czy dobrze zrozumialam czy kupujesz uzywane rzeczy swojej malej? Ja mam tutaj taki sklep Czerwonego Krzyza i sa fajne ubranka i nie tylko. Kupuje w nim czasami dzieciom ciuchy, bo przeciez tak szybko rosna a ceny nieziemskie w "normalnych".
Tygrynko nic nie znalazlam na temat twoich cwiczen tzn szukalam na YT cos.
Agapciu ja niestety nie mam laktatora:(( bo nie uzywalam a tutaj nikt ze zanjomych tez.
Martynko nawet jak sporadycznie zagladasz, to napisz choc pare slow co u Was - fajnie, ze czesto fotki wklejasz;)
Elizzz i jak kupilas ten garniturek swojemu malemu? H&M ma fajne rzeczy dla dzidziow, bo kolezanka jest tam stalym klientem;) i tak super malego ubiera. Ja mam niestety daleko do niego...
Motylku
a jak ty sie dzisiaj czujesz? Krystek moze Ci dzisiaj da cos napisac hehe

Dzisiaj u nas szaro, buro i ponuro:( Nigdzie nie idziemy, moze jutro...
Wczoraj gdy wracalam ze szczepienia kupilam sobie sweterak i perfume. Wkoncu cos dla siebie zaczynam robic i jestem zadowolona.
Milego dnia:*
Bardzo dobrze się czuję. Dopiero teraz mogłam usiąść przy kompie ale zaraz skończy się kąpiel i moje siedzenie przy kompie, jak uśnie będę znowu mogła usiąść.

Monikasia : po szmatkach to i ja lubię chodzić , można tam trafić na super ciuchy jak i dla maluszków jak i dla nas ;-)
Po co chodzić w tym co połowa miasta się ubiera ;P kupując tam wiesz, że nikt inny takiego nie będzie miał ;DDD

Ehhh... no i szkoda , że mnie nie bolą te brodawki :) Mój malutki strasznie przechodzi ząbkowanie. Zawsze ma gorączkę i mam noc nie przespaną, raz nawet leżeliśmy kilka dni w szpitalu bo miał sine gule narośnięte na dziąslach... No a teraz ma wysypkę ale to chyba wina tego antybiotyku. ;/

Hej my pół nocy spedziliśmy na pogotowiu z Kubą..... gorączke wieczorem i w nocy miał strasznie wysoką do tego pojawiły sie wymioty to nie czekaliśmy na nic tylko jechaliśmy....... ma infekcje wirusową.... dostał leki no i leczymy sie :(:(

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie. Krystek całą noc przespał, obudził się o 7 i nawet się wyspałam bo nie musiałam do niego w nocy wstawać.
Hej my pół nocy spedziliśmy na pogotowiu z Kubą..... gorączka wieczoram i w nocy miał strasznie wysoką do tego pojawiły sie wymioty to nie czekaliśmy na nic tylko jechaliśmy....... ma infekcje wirusową.... dostał leki no i leczymy sie :(:(
Zdrówka podsyłam:tak:
Monikasia: Ja jeszcze podaje wit D, może ciemiączku u twojego brzdąca zarosło i dlatego kazał odstawić

Ostatnia edycja:
Do góry