hej dziewczyny ! dawno mnie tu nie było na swoje konto nie pamietam hasla ... ech ... to ja joasia ... co tam u Was ?? ja cierpie na chroniczny brak czasu :---(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko!!! Duzo zdrówka dla Kubusia.Hej my pół nocy spedziliśmy na pogotowiu z Kubą..... gorączke wieczorem i w nocy miał strasznie wysoką do tego pojawiły sie wymioty to nie czekaliśmy na nic tylko jechaliśmy....... ma infekcje wirusową.... dostał leki no i leczymy sie
Witaj Asiu.W końcu sie odezwałaś:-)hej dziewczyny ! dawno mnie tu nie było na swoje konto nie pamietam hasla ... ech ... to ja joasia ... co tam u Was ?? ja cierpie na chroniczny brak czasu :---(
Tygrynko nic nie znalazlam na temat twoich cwiczen tzn szukalam na YT cos.
coś tam siostra kupiła Młodemu ale nie chce powiedzieć co, znając ją to pewnie pół sklepu wykupiła hahaha, no w końcu jest matką chrzestną Kuby to może się popisać
A nas zaraz czeka mała wycieczka, 70km, jedziemy do moich rodziców bo tam wyprawiamy Kubie roczek, to już w niedzielę....matko jak to szybko zleciało! A jeszcze pamiętam ten stresik sprzed roku
A co do wagi to mój maluszek troszke ostatnio spadł le pewnie przez chorobę , no i biega tak jakby mu się gdzieś spieszyło. Ze zdjęć może nie widać bo fajniusie pucka na policzkach ale tak to kruszynka z niego. ma 80 cm i 11400 waga.
Martyna no to u nas jest 10500 i 86 cm.....za miesiąc na kontrole wagi idziemy ...
no kupuję. I młodej, i chłopcom kupuję rzeczy używane, sporadycznie nowe. Inaczej nie dalibyśmy rady, ale nie narzekam, ostatnio okazuje się, że jest to bardzo EKO i bardzo modne :-) A, i jeszcze zdrowe, bo jak masz ubranko sprane, to z niego wypłukało się całe świństwo (np. pestycydy z bawełny) i masz ciuchy jak z bawełny organicznej. A takie kosztują ciężkie pieniądze. Zatemu kupuję rzeczy używane i jestem z tego dumna :-)
Wyjątkiem są buty - na tym nie oszczędzam,
mój Arun (facet) ma 1,90 wzrostu ja 1,72 no a Fabi ze wzrostem za bardzo w górę nie idzie ;-) Ale może potem to nadrobi Ale za to Fabianuś ma 11 ząbków ;-) i Gryzięę mnie tak mocno , że aż mam siniaki
No u nas ze wzrostem jest tak że mój R ma 206 cm a ja ok 176 cm także Kuba ma po kim byc taki dłuuuugi
Sebastian ma teraz 106 cm, ale sądze że Kuba go przegoni
Mam do was pytanko. Czy wasze maluszki mają takie duże brzuszki? (ale mi się zrymowało). Bo Maja ma duży brzuszek a wcale dużo nie je. Trochę się tym martwię.
A mam pytanko, czy podajecie jeszcze wit D? Bo nam lekarz kazal odstawic juz.
Hej my pół nocy spedziliśmy na pogotowiu z Kubą..... gorączke wieczorem i w nocy miał strasznie wysoką do tego pojawiły sie wymioty to nie czekaliśmy na nic tylko jechaliśmy....... ma infekcje wirusową.... dostał leki no i leczymy sie
hej dziewczyny ! dawno mnie tu nie było na swoje konto nie pamietam hasla ... ech ... to ja joasia ... co tam u Was ?? ja cierpie na chroniczny brak czasu :---(
Nadal karmie piersią, postanowiłam że pomału będę go odzwyczajać od piersi.Ja na kolejnego chę troszkę poczekać ;-)))
Patrycja: No to dużo zdrówka dla Kubuśa , gorączka ma to do siebie, że bardzo wykańcza dziecko jak i nas
Motylla : ile ja bym dała żeby mój malutki chociaż pół nocy przespał :-) a nadal karmisz piersią czy butla ?
Bardzo mi przykro z powodu babci :-(O matko!!! Duzo zdrówka dla Kubusia.
Witaj Asiu.W końcu sie odezwałaś:-)
Ja dopiero teraz się pojawiłam.Byliśmy w szpitalu odwiedzić babcię Mężą. Wczoraj ją pogotowie zabrało i późnym wieczorem miała robioną operację - amputacja lewej nogi Dlatego humorej jest jaki jest:-(