czy jakiś dzidziorek staje się dzisiaj dzieciaczkiem?? jak to to sto latek!!!
Agapa gratulacje dla Majeczki!! i dawaj szybko filmik!!
Anyolki witaj znów!!;-)
Aha. I mam jeszcze propozycję. Z racji tego że jestem jednym z moderatorów naszego wątku to wychodzę z propozycją zrobienia porządku w naszych tematach. Może te wszystkie wątki "ciążowe" zapakować w jeden itp. A może macie jakies inne propozycje odnośnie naszego wątku to chętnie wysłucham-y i spróbujemy trochę to wszystko uporządkować
Ja mysle, ze te ciazowe "w jeden pakiet" ;-)zamknac i do archiwum, bo chyba jest taka opcja.
Myslalam tez, zeby watek z "kilogramami" i "zadbana mama" tez w jeden polaczyc. Watek glowny "skrocic" bo juz tasiemcowy jest;-)
normalnie wiedziałam kogo wytypować
proszę jak dziewczyny się od razu za porządki wzięły, i jakie fajne pomysły mają
jestem jak najbardziej "za" uprzątnięciem ciąży, bo już tu drugie ciąże mamy, a po naszych pozostało wspomnienie;-)
Jej, ale ten rok zleciał. Wczoraj dopinałam pamiętnik z ciąży i opisywałam poród. Muszę jeszcze pokombinować z suwaczkiem, żeby ładne powklejać, wydrukuję i wepnę do Malwy segregatora. Włożę tam test, pierwsze obcięte włoski (tak, już się obcinałyśmy), świeczkę z tortu (potem ją postawię na torcie na 18-tkę) i różne takie, co mi przyjdzie do głowy. Robicie swoim dzieciom takie pamiętniki? Bo ja mam takie dla każdego dziecka - supcio sprawa. U Tośka są tam też zdjęcia rtg złamanej ręki...
bardzo fajny pomysł
ja mam tylko te książeczki pierwszego roku dziecka i mnóstwo pamiątek pochowanych w pudle, ale fajnie byłoby połączyć to w jedność..
a Ty jak to robisz? wklejasz, wrzucasz do koszulek? ja sobie marzę żeby kiedyś zgarnąć wszystko z bb co pisałam.. ale to żmudna robota pewnie
a co kombinujesz z suwaczkiem??
Np dla syna mam (bo sobie sam zazyczyl) zostawiona bluzke jak bylam z nim w zaawansowanej ciazy:-) I kiedy przyjezdzamy do PL to sie w nia razem ubieramy
Mozna by rzec, ze to juz tradycja...;-)
ale super
masz jakąś fotkę??
A dziewczyny czytajace tylko zapraszam do towarzystwa piszac;-)
do mnie pijesz?? już nic Ci się nie przyznam zołzo jedna
Założyłam dziś Lulowi pierwszy raz kapcie, takie jakby skarpeta z podeszwą i wzmocnieniem wokoło, do tej pory śmigał w skarpetach..no nieco protestuje ale mam nadzieję, że się z nimi w końcu pogodzi. Na wiosnę pomyślimy o butach i mam nadzieję, że jakoś łatwo się przystosuje.
na początku pewnie będzie śmiesznie chodził albo nawet się przewracał ale szybko załapie o co chodzi
Seba nauczył mi się chodzić nawet w ciężkich i wielkich śniegowcach
dobrze, że go przyzwyczajasz, będzie łatwiej z butkami
aha to Ty kiedyś pytałaś o "garniturek" Seby? widziałam że są w H&M
Jutro jedziemy do Świeradowa , tak sobie :-), pooddychac górskim powietrzem, oj poszlabym juz połazić, juz nogami przebieram
ale fajnie.. byłam tam z mężem dwa lata temu.. pooddychaj za nas górskim świeżym powietrzem
miłego wyjazdu!
kurde poodpisywałam i już nie mam czasu napisać co u nas (a w sumie i tak nic nowego;-)) i muszę lecieć małego uśpić... miał dzisiaj drugą drzemkę (bo normalnie ma już tylko jedną) i przez to jeszcze nie śpi
zmykam! miłęgo wieczoru!