reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
A ja sie witam i lecę wrzucić zdjęcia na odpowiedni wątek, bo wy wrzucacie a ja.... nie:-)
Muszę wam się pochwalić że Majka już praktycznie chodzi bez problemu:-D. Raczkowanie to już jest sporadycznie:tak: Jak nagram filmik to też wrzucę (kiedy to będzie?):-D

Aha. I mam jeszcze propozycję. Z racji tego że jestem jednym z moderatorów naszego wątku to wychodzę z propozycją zrobienia porządku w naszych tematach. Może te wszystkie wątki "ciążowe" zapakować w jeden itp. A może macie jakies inne propozycje odnośnie naszego wątku to chętnie wysłucham-y i spróbujemy trochę to wszystko uporządkować

Ostatnia edycja:
Agapciu moim zdaniem to dobry pomysl:tak:Fajnie, ze wyszlas z propozycja.
Ja mysle, ze te ciazowe "w jeden pakiet" ;-)zamknac i do archiwum, bo chyba jest taka opcja.
Myslalam tez, zeby watek z "kilogramami" i "zadbana mama" tez w jeden polaczyc. Watek glowny "skrocic" bo juz tasiemcowy jest;-)
Mam jeszcze kilka pomyslow ale teraz corcia rozrabia tzn chce ze mna pisac:-D i zabardzo niemam jak.
Dziewczynki, to pomyslcie razem z nami jakie zmiany moga jeszcze powstac:-)

Hej!
No ja zaglądam, ale nie piszę, bo jakoś tak. No i moje dziecko wspina się na wszystko, więc mi nie da siedzieć długo przy kompie. Jak tylko śpi to ja myk! na chwilkę poczytać, bo to mnie odpręża, a pisanie już mniej ;-)
Jej, ale ten rok zleciał. Wczoraj dopinałam pamiętnik z ciąży i opisywałam poród. Muszę jeszcze pokombinować z suwaczkiem, żeby ładne powklejać, wydrukuję i wepnę do Malwy segregatora. Włożę tam test, pierwsze obcięte włoski (tak, już się obcinałyśmy), świeczkę z tortu (potem ją postawię na torcie na 18-tkę) i różne takie, co mi przyjdzie do głowy. Robicie swoim dzieciom takie pamiętniki? Bo ja mam takie dla każdego dziecka - supcio sprawa. U Tośka są tam też zdjęcia rtg złamanej ręki...
Całuję
An

An fajnie, ze sie zdecydowalas jednak cos napisac :-)
Nie koniecznie musi byc duuuzo ale zawsze jakis znak mozna zostawic, to jest mile, bo inaczej wyglada to tak jakbys nas opuscila;-)
no ale teraz wiadomo juz jak sprawa wyglada...
Ja nie robie swoim dzieciom tego typu pamiatek - no moze bym sie skusila tzn cos wykombinowala, bo troche takich rzeczy sentymentalnych sie uzbieralo ale niemam ich w jednym miejscu.
Np dla syna mam (bo sobie sam zazyczyl) zostawiona bluzke jak bylam z nim w zaawansowanej ciazy:-) I kiedy przyjezdzamy do PL to sie w nia razem ubieramy :-D Mozna by rzec, ze to juz tradycja...;-)

Obiecuję poprawę :-)
Tylko młoda już wstała, a że krzesła przy stole stały, to już mi za myszkę szarpie, więc znikam!
An

:-D No takie te nasze urwisy juz sa.
Moja spi wiec mam czas dla siebie a raczej dla moich biednych orchideii;-)
Milego dnia wszystkim:*
A dziewczyny czytajace tylko zapraszam do towarzystwa piszac;-)

reklama
cześć.

Założyłam dziś Lulowi pierwszy raz kapcie, takie jakby skarpeta z podeszwą i wzmocnieniem wokoło, do tej pory śmigał w skarpetach..no nieco protestuje ale mam nadzieję, że się z nimi w końcu pogodzi. Na wiosnę pomyślimy o butach i mam nadzieję, że jakoś łatwo się przystosuje.

Śmigam bo znowu się dobiera do szafek...zajrzę wieczorem

Do góry