reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
ale on nie ma tego kataru że mu leci z nosa non stop...... dlatego napisalam że to lekki katar... nochal mu wycieram dosłownie kilka razy dziennie.....

No dziwne te katary:confused: Jak lekarz Emisie badal, to okazalo sie, ze gardlo ma czyste...Mysle, ze to moze od zebow, bo jej ida gorne trojki.
Pati a Kubus ma juz trojki?

Dziewczyny ja sie dzisiaj jakos dziwnie czuje, tak ogolnie niewiem moze na pogode. O ludzie starosc nie radosc:-)
Pati a Ty kochana zrob sobie badania. Ja jak mowilam, wzielam sie za siebie. Narazie na Bole glowy, o ktorych Cie mowilam i ten wech dostalam antybiotyk...

Madzia Buziulki dla Anioleczka:* No niech spi maly smyk jak na duzego juz faceta przystalo.
Pati zapomnialam dodac, ze moja Emisia zaczela przesypiac nocki ale czasami sie jeszcze przebudza. Pogadaj z Izulka moze umowi Kubusia z Hania to mu "nagada";-):-D

cześć Kochane :)
Nie mam prawie w ogóle czasu żeby tu pozaglądać. Kuba się tak rozbrykał, że muszę mieć oczy dookoła głowy. Zaczął otwierać szafki, dziś wyciągnął wszystkie moje skarpetki i majtki na środek pokoju dosłownie w pół minuty.. ;) Chodzi non stop z kroplami do nosa w ręce i chce mi zakrapiać nos albo sobie i wszystkim swoim miśkom.

HAnia chyba przemówiła telepatycznie Młodemu i przespał z tylko jedną pobudką (ale nad ranem) całą walentynkową noc ;)
Jesteśmy Hani baaardzo wdzięczni ;)

Madzia! Wszystkiego dobrego dla Bartusia!!!

Hej, dziewczyny może ja jakiś interes zrobię;-);-) na tej telepatii Hani...

Objeździliśmy sklepy obuwnicze i nic:wściekła/y. Nic nie kupiliśmy albo brak numeru Hani albo nie mogła wsadzić nogi bo ma wysokie podbicie. A buty elephante za 150 były takie słabe , że bym za darmo nie chciała. Ech nie cierpię łazić po sklepach...

Izulko, no dobry pomysl z tym interesem:-D
Ja myslalam, ze "sloniowe" buty sa ok:szok:Nigdy ich nie mialam ale sa tak rozreklamowane...:no:
Moja Emisia tez ma wysokie podbicie tak jak mial moj syn i do tego grubiutka nozke:confused:Problem mam straszny..
Elizzz moja mala tez jest na etapie szafkowym i ogolnie sprawdza wszystkie zakamarki:-)
Tygrynko aTy sie gdzie podziewasz kochana???:happy2:

reklama
Do góry