reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witajcie wieczorową porową. Wczoraj i dzisiaj wyszłam z Krystkiem na dworek bez wózeczka i sobie troszeczkę pospacerowaliśmy, chodził sobie po śniegu i nawet trochę na huśtawce wczoraj byliśmy bo nie było tak zimno i nawet wyszło słoneczku. Długo nie byliśmy bo już mu się nie chciało chodzić tylko na ręce, a ja dziękuję za takie spacerowanie więc wróciliśmy do bloku. A dziś po południu tak szalał że nabił sobie guza na czole.

reklama
Tygrynko, juz napisalam, dziekuje za info:*
Motylla ja tez na takim spacerku dzisiaj bylam ale moja na rece tylko chciala - myslalam, ze mi kregoslup odpadnie hehe
A Ty jak sie czujesz, kochana?
Ladne masz suwaczki:)

Dzisiaj świetnie, nawet posprzątałam mieszkanie i wcale się nie zmęczyłam czułam się tak jakbym nic nie robiła:-). Idę spać więc wszystkim lutówkom życzę przyjemnej nocki i żeby dzieciaczki przespały całą nockę:tak:

Motyllato super jak samopoczucie dopisuje:tak:To wazne, bo wtedy ciaza inaczej wyglada. U mnie ostatnia to katastrofa byla z samopoczuciem:-(Ale jakos dalismy rade.

Dzisiaj glowa mnie boli. Juz kawka naszykowana;-)I potem spacerek.

Chcialam podziekowac za dobre slowa w sprawie moderowania:*
Milego dzionka.

Hej, witajcie

u nas słonko przebija się ale teraz nie mogę wyjść z Hania na dwór bo zaraz padnie w wózku a muszę jeszcze chwilkę ja przetrzymać ze spaniem. Potem jedziemy kolejny raz na szukanie butów. Juz cholery dostaję. Nie ma sensownych wiązanych trzewiczków tylko albo balerinki!:szok: albo adidaski na rzepy:szok:. Oblecieliśmy już Gorlitz, Zgorzelec dzisiaj chyba Lubań. No a Bartka za 200 nie kupię na 2-3 miesiące. Mam dość tego wciskania "modnych " rzeczy dzieciom. nikt nie patrzy czy są zdrowe, czy się nadają.

Izulko, to prawda ceny dobrych butow sa katastroficzne:szok:Tutaj mamy dobry wybor i w cenie i w butach. Ostatnio patrzylam z ciekawosci i byloby cos wybrac:tak:Ja naszczescie
dostaje buciki od moich znajomych. Niektore wogole nieuzywane:-) i dobrych firm dla dzieci - nie znaczy to, ze jakas nie teges jestem ale chodzi mi o dobrze wyprofilowane buty.
Emisi dopiero niedawno zaczelam ubierac trzewiczki - takie prawdziwe buciki:-)i sie usmialam, bo nie umiala ustac a co dopiero chodzic. Do tej pory uzywalismy takich mieciutkich z "barana" a po domku "biegala" w grubych skarpetach.
Tak, ze zycze Ci kochana udanych zakupow i mnostwo promocyjnych cen:happy2:
I pochwal sie jak cos upolujesz:tak:
Ja zaraz wyruszam do centrum ogrodn. po jakas ladna orchidee:-)

hej...
u nas z butami nie ma problemu choc Kuba ma duża stópkę bo butki nosi już na 21
jutro na szczepienie sie wybieramy a w czwartek do okulisty....

ja sie mecze z bólem głowy mój R chory jest... ;/ chyba bedzie trzeba sie wybrac do lekarza z tym bólem bo zaczyna mnie to niepokoic :( za długo już boli..

Dzieńdoberek:-)
U nas nocka nawet, nawet. Mam nadzieję ze idzie ku lepszemu:-p
La tez muszę Maję zaszczepić ale musze troche odczekac bo była przeziebiona, a teraz ma mały katarek.

Agapa u nas też jest lekki katar ale mimo to pójdziemy bo nic innego sie nie dzieje a jak lekarka nie dopuści do szczepienia to poczekamy az minie......

A co do nocek to sie nie wypowiadam bo Kuba nie przespal jeszcze ani jednej całej nocy... budzi sie teraz 3-4 razy. No ale z czasem to na pewno ulegnie zmianie :)

reklama
My bylysmy w tamtym tygodniu ale wlasnie mala miala katar i niestety nie bylo szczepionki.Mamy termin na czwartek ale mysle, ze tez nic z tego, bo katar ciagle jest i kaszle jak spi - dziwne...

Do góry