Rosi79 i Kasia5110ja u Kuby też podejrzewam uczulenie na białko niestety :/ wysypki, czerwone plamy, sucha skóra plus np. strzelające kupki po próbie podania zwykłego mod. mleka, a po jajecznicy czy jogurtach wysypka na czole i czerwone plamy
reklama
Edzia26
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki:-)Wróciłyśmy Zaraz idziemy na basen,pierwszy raz Zuzia zobaczy duuużooo wodyy Napisze wieczorem więcej co tam u NASMiłego popołudnia!!!
hej,wiecie najgorsze w tym wszystkim jest to ,że my mieszkamy w Irlandii,nie w PL.a nie wiem jak oni tu podchodzą do tego-umówiłam nas na jutro do lekarza ,zobaczymy-jakie wogóle badania robi się w tym kierunku?no i co takiemu dzicku do jedzenia dawać,czy może jeść jakieś ciastka?bo owoce i warzywa może jak już wyczytałam,ale co też z mięsem i takie tam.nic nie wiem,a znając irlandzkiego lekarza,to powie że wszystko ok..Milenka już piła bebilon pepti,tzn irlandzki odpowiednik tego mleka i po pół roku jej zmieniliśmy,bo miała straszne biegunki,widocznie później jej juz coś w tym mleku nie pasowało,a i w smaku ono straszne i podejrzewam ,że nawet jak mi zapisze jakieś inne mleko,np to bebilon pepti ,to ona już wogóle nie będzie chciała go pić:-(
izulka15
Hej,
moja Hania od 5 m jest na bebilonie pepti. Oprócz tego karmia ja piersią. I wiecie, cieszę się, że tak szybko wyszło uczulenie na białko krowie bo szybko zareagowaliśmy i nie był jej podawany alergen. Dzięki temu teraz pomału wychodzi z tego. Je jogurt-mój domowy- i nic jej nie jest. Zdiagnozujcie dobrze maluchy bo nie leczona alergia pokarmowa może w przyszłości zakończyć się np. astmą:-(
Monikasia czy wino było czerwone? bo jeśli tak, to prawdopodobieństwo migreny u Ciebie. A jak żółte sery, kakao, czekolada? Ja niestety na wszystko reaguję takim potwornym bólem
moja Hania od 5 m jest na bebilonie pepti. Oprócz tego karmia ja piersią. I wiecie, cieszę się, że tak szybko wyszło uczulenie na białko krowie bo szybko zareagowaliśmy i nie był jej podawany alergen. Dzięki temu teraz pomału wychodzi z tego. Je jogurt-mój domowy- i nic jej nie jest. Zdiagnozujcie dobrze maluchy bo nie leczona alergia pokarmowa może w przyszłości zakończyć się np. astmą:-(
Monikasia czy wino było czerwone? bo jeśli tak, to prawdopodobieństwo migreny u Ciebie. A jak żółte sery, kakao, czekolada? Ja niestety na wszystko reaguję takim potwornym bólem
Kasia,jezeli to rzeczywiscie skaza to nie podawaj jej nic z nabialu wogule.No i wszystko co z krowa zwiazane tez powinno byc odstawione czyli nie podawaj wolowiny ani cieleciny,ani serow,masla,jogurtow itp.
Ja swojej prawie wszystko wyeliminowalam i nadal ma to co ma wiec pewnie nie skaza a jakis inny alergen.
Lekarka nie przyjela nas:----wściekła/y:
Musze isc prywatnie bo mam glupiego szefa
Ja swojej prawie wszystko wyeliminowalam i nadal ma to co ma wiec pewnie nie skaza a jakis inny alergen.
Lekarka nie przyjela nas:----wściekła/y:
Musze isc prywatnie bo mam glupiego szefa
monikasia
Izulko wino bylo biale ale jednakowo reaguje na czerwone:-(A po czekoladzie hmm...nie zauwazylam. Teraz to juz wogole od paru dni nie jem slodyczy.Wiesz ogolnie to ja nie moge dopuszczac do "glodnego " zoladka, bo potem mam wlasnie takie jazdy a wino to wzmaga. Mdli mnie przy tym niesamowicie. Ogolnie nie pijam alkoholu - ot tak jak znajomi przyjda po lampeczce albo pol piwa (po ciazy mam na nie wieksza chcice:-)).
Edzia witaj:-) My juz ostatnio zaliczylismy "duuuzooo wody", bylo fajnie.
Bylam u lekarza. Mam ischiasch, niewiem jak to po PL. W kazdym razie mam skierowanie na gimnastyke i masaze.
Edzia witaj:-) My juz ostatnio zaliczylismy "duuuzooo wody", bylo fajnie.
Bylam u lekarza. Mam ischiasch, niewiem jak to po PL. W kazdym razie mam skierowanie na gimnastyke i masaze.
Monikasia to gdyby nie ból to masaże fajne by były mam nadzieję że szybko minie!
Edzia daj znać po basenie, jak się podobało my byliśmy pierwszy raz jak młody miał 4 miesiące i był szał - bardzo mu się podobało, a nóżkami to cały czas machał jak mała żabka
co do alergii czy skazy to ja nic nie mam do powiedzenia :/ biedne maluszki!
ja mam dzisiaj wolne bo mąż ma jutro wolne, więc chlopaki mają męski wieczór.. a ja nie mam już co ze sobą zrobić
Edzia daj znać po basenie, jak się podobało my byliśmy pierwszy raz jak młody miał 4 miesiące i był szał - bardzo mu się podobało, a nóżkami to cały czas machał jak mała żabka
co do alergii czy skazy to ja nic nie mam do powiedzenia :/ biedne maluszki!
ja mam dzisiaj wolne bo mąż ma jutro wolne, więc chlopaki mają męski wieczór.. a ja nie mam już co ze sobą zrobić
izulka15
Monikasia- to masz rwę kulszową:-(. Mi towarzyszyła przez prawie całą ciążę z Hanią ,aż mnie paraliżowało.Ale to było od ucisku na nerw. A inaczej mówią na to "korzonki". Bardzo to wstrętne- trzymaj się, przytulam Cię mocno.
Co do wody, to Hanka też jeżdzi na basen. Ostatnio pluskała się w oceanie, na początku bała się huku fal ale potem to pędziła do wody, że trzeba było wariata łapać;-)
dobrej nocy
Co do wody, to Hanka też jeżdzi na basen. Ostatnio pluskała się w oceanie, na początku bała się huku fal ale potem to pędziła do wody, że trzeba było wariata łapać;-)
dobrej nocy
reklama
Edytko zapomniałam Ci odpowiedzieć - ten rowerek to takie coś: Rowerek SMART TRIKE DELUXE ZOO!!HiT 2 LATA GWAR!!! (1408297050) - Aukcje internetowe Allegro
na początek tak jakby spacerówka
uch rwa kulszowa :/ trochę wiem co to jest, bo mnie raz złapało w ciąży, biedna Monikasia :*
dobranoc!
edit: dziewczyny, w wolnej chwili zajrzyjcie, można pomóc! https://www.babyboom.pl/forum/mozes...ehabilitacyjne-prosze-podpisac-petycje-47873/
na początek tak jakby spacerówka
uch rwa kulszowa :/ trochę wiem co to jest, bo mnie raz złapało w ciąży, biedna Monikasia :*
dobranoc!
edit: dziewczyny, w wolnej chwili zajrzyjcie, można pomóc! https://www.babyboom.pl/forum/mozes...ehabilitacyjne-prosze-podpisac-petycje-47873/
Ostatnia edycja: