reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Hej, jestem, jestem. Zniknęłam bo mieliśmy takie małe wakacje w środku zimy:tak:. Pojechaliśmy na Wyspy Kanaryjskie na Teneryfę :-D. no i oszalałam na punkcie wysp;-). Wieczorem temp +20, w dzień 0k. 25-28 cudownie ciepło, zielono, kwiaty-raj na ziemi.Egzotyka jaka oglądałam na filmach przyrodniczych. Byliśmy na Teide- czynnym wulkanie będącym najwyższym szczytem całej Hiszpanii (3.718). Ale z Hanią byliśmy na wysokości 2.500 a potem to podzieliliśmy się i na raty do wysokości 3.500m. Byliśmy na klifach Los Gigantes 500-600 wysokości!! Płynęliśmy łodzią pod nie, żeby zobaczyć ogrom.I jeszcze najpiękniejsze miejsce mała wioseczka Masca. Droga potwornie kręta!!!!Jedzie się 30km/h, trąbi na zakrętach bo nic nie widać a 2 auta ledwo się mijają. A jak się dojedzie to cudo. Tam można się zaszyć, schować przed całym światem:-D. Ciężko było wracać do szarej Polski. Lot trochę trwał prawie 5h ale nawet Hanka urwis dała radę. Bylismy z niemieckiego Neckermanna bo taniej około 35% na skierowaniu niż oferta z Polski. Załatwialiśmy przez bezpłatnego polskiego pośrednika. Warto było wziąć nawet pożyczkę i pojechać i zobaczyć. Ja tak po cichu to mam chęć zwiedzić wszystkie wyspy bo każda jest odmienna. już zaczynam oszczędzać:tak:
Trochę słonka na zdjęciach dla Was.
Pozdrawiam serdecznie
P.S Hania zaczęła samodzielnie bez trzymanki stawiać kroki, narazie po 3-4

Załączniki

• IMGP1303 [800x600].jpg
    IMGP1303 [800x600].jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 32
  • IMGP1542 [800x600].jpg
    IMGP1542 [800x600].jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 33
  • IMGP1306 [800x600].jpg
    IMGP1306 [800x600].jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 29
  • IMGP1268 [800x600].jpg
    IMGP1268 [800x600].jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 33
  • IMGP1468 [800x600].jpg
    IMGP1468 [800x600].jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 32
  • IMGP1362 [800x600].jpg
    IMGP1362 [800x600].jpg
    23 KB · Wyświetleń: 36
  • IMGP1651 [800x600].jpg
    IMGP1651 [800x600].jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 38
  • IMGP1527 [800x600].jpg
    IMGP1527 [800x600].jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 38
  • IMGP1566 [800x600].jpg
    IMGP1566 [800x600].jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 34
  • IMGP1624 [800x600].jpg
    IMGP1624 [800x600].jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
Elizz ja niestety nic nie wiem o takim zabiegu, poszukaj w necie, ale się nie denerwuj, na pewno wszystko będzie dobrze!

Monikasia mam nadzieję, że Emily będzie zdrowa! Żabka jest w Polsce i ma mało czasu ale myślę że jak wróci do Oslo to będzie znowu z nami :) a Izulkę wywołałaś! :) martwi mnie Agapka, ostatnio zły humor miała, a teraz długo się nie odzywa :( no i Kame dawno nie było... a Joasia?? czy ktoś ma z nią kontakt? kiedyś tyle się udzielała..

Izulka super wakacje mieliście! strasznie miło się ogląda takie fotki, zwłaszcza jak właśnie grzeję zziębnięte ręce po spacerku :D

Motylla jak się czujesz?

u nas wszystko ok, młody wstał o 7, dlatego na drzemkę poszłam razem z nim :D potem koleżanka z poznańskiego forum wyciągnęła mnie na spacerek, dzięki czemu mamy 1,5 godzinki świeżego powietrza za sobą :D mimo że słońce było to jednak trochę zimno jeszcze... ja chcę wiosnę!

Elizz mojej znajomej synek mial taki zabieg. Jesli jutro bede sie z nia widziec to zapytam co i jak.
Izulko
swietnie spedzony czas napewno:) Fajnie, ze jestes:*Hania slicznie wyglada w tym piasku;)
Tygrynko ja mam gg do Joasi. Kiedys napisalam ale nieodpowiedziala:( Tak ze niewiem...A Zabeczka jak w PL to rzeczywiscie nie ma czasu;))
Kiedys zawitaly dziewczyny z zamknietego, myslalam, ze na dobre a tu prosze...
Motylla milego dnia dla Ciebie:* Aj, te wahania nastroju w ciazy...
Agapciu gdzie jestes???

My na spacerku dzisiaj nie bylismy za to posprzatalysmy mieszkanko:) A teraz to juz za zimno jest.

Izulka ale rewelacyne wakacje....ah się rozmarzyłammm

Monikasia bardzo będę wdzięczna za wszelkie inormacje! :)

Kuba dzisiaj zaczął chodzić przy mebelkach, a uparty jest przy tym strasznie i zwinął dziś pradziadkowi kiszonego ogórka z talerza i oczywiście zaraz do buziaka załadował i tak się przy tym skrzywił śmiesznie ale chyba mu posmakowało :)

Elizzz jak tylko cos bede wiedziec to zaraz dam znac:tak:
Moj syn tez lubil ogorki kiszone strasznie a teraz nawet nie spojrzy:wściekła/y:
Fajnie, ze juz smiga przy mebelkach Twoj maly. Emisia zaczyna sama stac i tak sie przy tym cieszy malutek jeden:D

oj to jak już przy meblach drepcze to zaraz sam poleci :) i na ogórasy już ma chęci :D widziałam w sygnaturce że ma ładnie równo 8 ząbków, fajnie :D

u nas zaczął lekki śnieg padać.. może jeszcze młody się załapie na sanki, bo tutaj nie jeździł, tylko jak byliśmy u rodziców i sanki od gwiazdki stoją niewykorzystane.
a ja się jakoś słabo czuję, w dodatku wariuje mi organizm - mam 4 okres wciągu dwóch miesięcy :/
Monikasia Ty jeszcze karmisz piersią nie? nie masz żadnych dolegliwości, nie czujesz się osłabiona? bo nie wiem czy to nie jest przyczyną :/

a
Słonka miał jakiś chłopczyk w waszym otoczeniu zabieg ściągania jąderka na właściwe miejsce?
Nas czeka na początku marca i zaczynam się stresować powoli... bo to w pełnej narkozie...biedaczek nasz Mały Lul

My mielismy martwice lewego jaderka,ale był na swoim miejscu.Tez Bartus miał zabieg
w marcu rok temu.

Ja sie witam i zmykam.Jutro bede z Wami.Dobrej nocki.buziaki dla maluszków.

Jestem, żyję, ale nie mam ochoty z nikim rozmawiać:no: Przepraszam was za to i jednocześnie bardzo dziękuję za to że o mnie pamiętacie.
Moja psychika wysiada. Od 2-ch tygodni odchudzam się i teraz mogłabym cały dzień nic nie jesć, nie czuję wogóle głodu, jem bo muszę. U mnie to nie jest normalne bo ja lubię zjeść i mogłabym to robić cały dzień. Mój pierwszy posiłek to godz. 13.30 a nawet 14.30 ( to mój rekord). Nigdy tak nie miałam.
Mam strasznego doła, siedzę i ryczę bez powodu a raczej z powodu, ale płacz nachodzi nagle, nawet przy dzieciach nie mogę się opanować:wściekła/y:
Jeszcze raz przepraszam i wybaczcie jeśli nie będę teraz aktywna.
Nie będę pisać co się stało bo to nie temat na wątek otwarty, zresztą teraz to nigdzie tego nie napiszę może kiedyś...

Agapko cokolwiek to jest to jestem z Toba kochana:-(Trzymaj sie i szybko dochodz do siebie czego Ci zycze z calego serca:*
Tygrynko wlasnie od kilku dni jest mi tak strasznie ciezko...czuje sie taka slaba...I niewiem czy doczytalas ale zlapala mnie grzybica ukladu oddechowego:no: Wyczytalam, ze przyczyna moze byc oslabienie ukladu immunologicznego.Lekarka zakazala kategorycznie mi jesc slodycze:-:)szok:(juz 3 dzien nie jem). Nie pije tez kawy (magnez).Troche mi ciezko na sercu z tego powodu tzn. z tego, ze cos sie przyplatalo...I jeszcze jakis przykurcz miesni mam, kurde ja juz niewiem...:-(
Ale jak juz masz 4 okres w tak krotkim czasie to niedobrze. Moze masz cos z krwia nie tak i czujesz sie oslabiona. Najlepiej sie przebadaj kochana.

Emisia spi. Chlopaki ogladaja jakis film a ja zaraz ide spac...
Milej nocki dziewczyny...

Ostatnia edycja:
reklama
Izulka ale piekne widoki,my tez mamy zamiar gdzies wyjechac,ale jeszcze nie wiemy kiedy i gdzie :-p

Tygii moim zdaniem powinnas isc do gina to nie jest normalne,4 okresy w ciagu 2 miechow wykrwawisz sie dziewczyno pedz do lekarza i sie nawet nie zastanawiaj...

Agapko mam nadzieje ze brak humorku minie szybko i wrocisz do nas...

Milej nocki

Do góry