Dobry Dziewczyny
Kurcze, pisałam do Was długiego posta i już pod koniec całego mi zeżarło, więc jeszcze raz ;-)
Nie było mnie tu tydzień, ale wreszcie znalazłam chwilkę żeby napisać (czytam po trochu już od środy) i melduję posłusznie, że żyjemy
Nelka od soboty pięknie raczkuje - na razie powoli, bez pośpiechu
Śmiejemy się, że chodzi dostojnie jak królowa
Wczoraj też nam pierwszy raz sama usiadła
I dzisiaj też kilka razy ;-) Niestety nie umie jeszcze z siadu przejść spowrotem do leżenia, więc jest krzyk ;-)
A ja chyba pozazdrościłam córci ząbków i mi też wyłazi ósemka - dziąsło boli jak cholera i przeniosło się na ból głowy, ale jakoś przeżyję ;-)
A teraz postaram się Wam trochę poodpisywać ;-) Mam nadzieję, że o niczym nie zapomnę ;-)
Tygrynia, Kalinka STO LAT dla wszych Małych Pociech !!!
Patrycja, Motylla, Edyta gratulujemy zębolków
Kinia, Motylla zdrówka dla Pociech
Ma_mi na katarek najlepsza woda morska i odciąganie fridą, a potem posmarowanie pod noskiem maścią majerankową :-)
Meganne u nas też były problemy z drzemkami w dzień. Kładłam Nelkę spać jak tylko widziałam, że ziewa i trze oczka i jej drzemki trwały po 30-40 min max. Więc sobie pomyślałam, że widocznie kładę ją za często. I faktycznie, z 3-4 drzemek w ciągu dnia zrobiłam jej 2.
Pierwsza koło 11 i śpi ok. 1,5h, druga koło 16.30 i śpi 45-75min. Jest o niebo lepiej :-)
A co to za awanturkę miałaś w domku
Rosi ja już do gotowców nic nie daję. Wydaje mi się, że ilości poszczególnych składników są odpowiednio dobrane do wieku Dzieciaczków :-)
Madzia jak się strasznie ciesze, że u Was już wszystko OK. Super, że Bartuś nie będzie już miał więcej żadnych operacji ;-) Świetna wiadomość
Anne tak mi przykro z powodu straty koleżanki :-( Bardzo smutna historia... :-( Ech... życie :-(
Edytko mam nadzieję, że mężuś szybko do zrdowia wróci, że ten ból minie :-)
I gratulujemy umiejętności siadania
Marga fajna ta zabaweczka, Młody się na pewno ucieszy
A z tym humorkiem Bartka, to pewnie zęby idą. Oby szybko poszło :-)
Agapa jak Majka po 5 minutach jest najedzona, to może wcale się nie budzi z głodu
Super, że Mała z butli pije :-) Tyle się namęczyłaś...
Przywitałam się i się zaraz żegnam :-)
DOBRANOC Kochane