reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

witam.....
Meganne widocznie tak... hehehe przyleciały wszystkie do mnie hahaha wczoraj padł rekord... 14 zabitych.... dzis narazie nic i mam nadzieje że tak zostanie :)
Pati uśmiechnij sie :):)
Zabeczko mi sie @ spóźnia ://////
Madzia bardzo sie ciesze... super wiadomość naprawde :):)

reklama
Witam sie dopiero teraz.Połowa dnia nie było nas w domku.

Dziewczynki mam dobre wiadomosci bylismy w szpitalu i kardiolog powiedział ze Bartus nie bedzie miał juz operacji ładnie blizna sie goi i dostalismy zielone swiatło na rehabilitacje w srode jedziemy do pediatry zeby go przebadała,bo nie bylismy jeszcze po operacji.Ta malutka dziurka powinna sie zrosnąc.Za miesiac kontrola.Tak bardzo sie ciesze.

Bylismy jeszcze na kawce u mojej siostry,potem był kumpel ze swoją rodzinka,a wczoraj bylismy u rodziców.
Super wieści. Może to już koniec zdrowotnych zakrętów u Bartusia

Chcę coś napisać ale coś mi to nie wychodzi bo nie wiem co. Chyba poczekam aż mnie najdzie na pisanie. Nie mam za bardzo humoru teraz.

Nadrobiłam tylko ostatnie strony (Madzia super wieści, cieszę się razem z Wami!Agapa co tam z humorkiem? głowa do góry!) i zmykam się ogarnąć, trzeba się rozpakować, poprać... ale cieszę się że już w domu, chociaż u mamy było super :D miłego dnia dziewczyny!!

Dzien dobry

MADZIA super wiesci! Jeszcze troszeczke i wszyscy zapomnicie o chorobie Bartusia :-) duzy buziak dla niego zuch chłopak

AGAPA a co sie stało? Gdzie sie humorek zapodział??

TYGRYNKA wszedzie dobrze w domu najlepiej :-):-):-)

A my mamy marudkowania ciag dalszy :-( wczoraj to tak dał mi wieczorem popalic ze miałam ochote zamnkac go w szfie zeby tylko tych jekow nie słuchac :-( ide porozgladac sie po allegro bo musze cos kupic chrzesniakowi na 3 urodziny a nie mam wogóle pomysłu :-(

Witajcie kochane
Nie ma mnie ostatnio na BB bo jest mąż i rodzina przyjechała na W.Świętych-mama między innymi,więc nawet nie ma kiedy tu pobyc,ale nadrobię Was jak się już wszyscy rozjadą.
Dziś smutny dzień u nas w wiosce,zmarł koleżanki mąż,mial dopiero 31 lat,dostał zawał w pracy-byl policjantem,umarł koledze na rękach,na nic nie chorował,to była nagła i niespodziewana śmierć-straszne :( ,byli dopiero 3lata po ślubie i mają 3letnią córeczkę-to takie przykre,chciałam się tym z Wami podzielić właśnie i powiedzieć Wam te znane wszystkim ,ale jakże ważne i ponadczasowe słowa:"ŚPIESZMY SIĘ KOCHAĆ LUDZI,TAK SZYBKO ODCHODZĄ..." doceńmy to,co mamy,bo jutro już może tego nie być,bo nie tylko starzy i chorzy ludzie umierają-smutne? ale prawdziwe i nie można o tym nie mówić.Podobnie jak było z naszą "Pati"-koleżanką z forum-nagle i niespodziewanie :(

Pozdrawiam

Witajcie, nadrobilam ale nie mam sily odpisywac, przepraszam:(:zawstydzona/y:
Dostalam @ mega bolesna, a przed porodem niegdy bolesnych nie mialam. dziwne:eek:

Edytko jak mezus, juz wydobrzal? A jak dzieci po przerwie, chetnie wracaly do szkoly?

Wspolczuje @ mi sie juz skonczyla cale szczescie i tez byla bolesna jak nigdy:dry:

A mezus jutro idzie na zdjecie szwow,ale nie moze chodzic bo go noga boli i nie wiem co bedzie,wizyte z lekarzem ma 8-go ale moze jutro poprosi o konsultacje,bo to juz prawie 2 tyg od operacji a nadal go boli.

Hejka:)

U nas nocka ok Bartus sie przebudził po 5,potem o 7 na kupsztala i spał do 9 takze wyspani jestesmy.Malenstwo fika na macie to ja mam czas dla BB,a M jechał sprawy załatwic.Pogoda brzydka leje,a chciałam na małe zakupy jechac kupic jakis ciuch dla mnie i Bartusia,moze jutro bedzie lepiej.Mam nadzieje ze to juz koniec z problemami zdrowotnymi Bartusia.Teraz tylko ta rehabilitacja.
Bartus przesyła ciotkom duze buziaki:)
Dobrego dnia:)

I my sie witamy :-)
Bylismy dzisiaj u lekarza, wczoraj goraczka nam spadla ale wolalam sie upewnic czy to nie jakas infekcja! Troszeczke gardzielko czerwone ale nic poza tym.No to by gladalo na trzydniowke bo dzis zauwazylam malutka wysypke tak na dekoldzie i szyjce:zawstydzona/y: My nocki tez mamy kiepskie , misiu budzi sie i placze po tak nieraz z godzinke, i lekarz powiedzial ze napewno to zabki , biedactwa te nasz dzieciaczki te zebole takie niedobre:wściekła/y::wściekła/y: ojjjj !!!!
U nas ost tez sie wydazylo w tamtym tyg. z czw na pt byly wlamania do domow, sąsiadom obok okradli dom i auto !! Straszne ponoc w calym miescie okolo 25 domow!! Boje sie pomyslec co by bylo jak bym zeszla na dol a tu ktos okrada nas,,,,!! matko!!!

Madziu- ciesze sie ze z bartusiem wszystko dobrze !!! Usciski
Pozdrawiam was goraco,
U nas leje juz okolo 4 dni i nie zapowiada sie na poprawe pogody !!

A my mamy marudkowania ciag dalszy :-( wczoraj to tak dał mi wieczorem popalic ze miałam ochote zamnkac go w szfie zeby tylko tych jekow nie słuchac :-( ide porozgladac sie po allegro bo musze cos kupic chrzesniakowi na 3 urodziny a nie mam wogóle pomysłu :-(

i jak tam Marguś, marudek się skończył wieczorem czy nadal widmo szafy chodziło za Tobą? ;-) a z tym prezentem wymyśliłaś coś?

A mezus jutro idzie na zdjecie szwow,ale nie moze chodzic bo go noga boli i nie wiem co bedzie,wizyte z lekarzem ma 8-go ale moze jutro poprosi o konsultacje,bo to juz prawie 2 tyg od operacji a nadal go boli.

uch, mam nadzieję, że to chwilowy ból po operacji a nic poważnego!

my po obiedzie u teściów byliśmy na zakupach, potem rozpakowywanie się po podróży i cały dzień minął nie wiadomo kiedy...
idą kolejne dwa ząbki, jeden na górze i jeden na dole :)
dobranoc!

reklama
CZESC!!!

Bartek dzis mi od samego rana daje popalic tylko jeczy i płacze, wczoraj wieczorem myslalam ze jak pojedziemy d tesciowej to mu troche przejdzie bo jest tam duzo dzieci i on zawsze przy nich duzo sie smieje- ale niestety nie wczoraj -cały czas płakał wiec po 30 min wrocilismy do domu :-(

TYGRI znalazłam prezent dla 3 latka WADER 66500 GIGANT TRAKTOR KOPARKO-ŁADOWARKA HIT (1297882395) - Aukcje internetowe Allegro zwłaszcza ze jego ojciec na takiej jezdzi :-)

Do góry