reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dzień Dobry Dziewczynki.
Nocka u mnie nie najlepsza. Doliczyłam się że wstawałam 5-6 razy. Maja po 5 min była już najedzona i mogła spać dalej.
Dziś zebranie w szkole, aż się boję tam iść...
pszczółka znowu nie chce mi jeść:-(
Pogoda się popsuła, całą noc lało i jeszcze światłem pstrykali.
Oby do wiosny...

reklama
Witamy sie czwartkowo ;-)
Dzisiaj Dominikowi wyskoczyla wysypka, juz wczoraj zauwazylam pare krostek ale dzis to plecy,klatka i brzuszek caly wysyp. To juz wiadomo ze przeszedl swoja pierwsza wirusowke trzydniowke !!!
A u nas dalej leje ,,,, normalnie az w depresje moze czlowiek popasc!! Noce nadal z sensacja- placz, placz i po godzinie zasypia ale caly czas sie wiercąc w lozeczku!
Dzisiaj mija misiowi 9 miesiecy, rany szok 9 miesiecy w brzuszku i teraz :szok: czas tak szybko leci !!!
Pozdrawiam was goraco moze u was jest lepsza pogoda brrrrrr!!

KINIA sto lat dla Dominika i duzy buziak dla niego :-)
U nas tez dzis leje wiec cały dzien siedzimy w domu, najgorsze ze zapowiadaja ze dopiero w przyszłym tygodniu ma przestac padac :-( mam nadzieje ze tym razem sie myla :-) A Bartek nadal przechodzi samego siebie ciagle tylko na raczki i jeczy nic nie moge zrobic co pojde do kuchni to on za mna pełza do nog i łapie za nogawki i jeczy by o wziasc na reca :-( mam tylko nadzieje ze to zabki i ze sie szybko wykluja bo inaczej ja zwariuje z taka jeczydusza domu i jeszcze bez mozliwosci wyjscia na dwor bo pada :-(

Marga u nas jest tak samo, biega po calym domu a jak sie zmeczy to na rece, ciagnie za spodnie i placze !! jeczy az uszy puchna. Ale chyba cos tam na gornym dziaselku przyuwazylam biala plamke pewnie zuby wyjda ojjjj nareszcie !
Teraz wlasnie zasnal tak biegal ze sie potknal i nabil guza ;( placz byl ale teraz padl i sobie odpoczywa !!

oo dziewczyny chyba jeszcze nie wróciły po 1 listopada, albo dzieciaczki dają popalić ;-) myślałam, że będę miała mnóstwo do nadrabiania a tu skromniutko ;-)

TYGRI znalazłam prezent dla 3 latka WADER 66500 GIGANT TRAKTOR KOPARKO-ŁADOWARKA HIT (1297882395) - Aukcje internetowe Allegro zwłaszcza ze jego ojciec na takiej jezdzi :-)

biedny Bartuś, mam nadzieję, że szybko mu się humorek poprawi!
a zabawka fajna, Wader robi porządne, widziałam taką dużą ciężarówkę, a jak ojciec ma taką dużą zabawkę to tym fajniej:-D

Dzień Dobry Dziewczynki.
Nocka u mnie nie najlepsza. Doliczyłam się że wstawałam 5-6 razy. Maja po 5 min była już najedzona i mogła spać dalej.
Dziś zebranie w szkole, aż się boję tam iść...
pszczółka znowu nie chce mi jeść:-(
Pogoda się popsuła, całą noc lało i jeszcze światłem pstrykali.
Oby do wiosny...

Agapa trzymaj się tam ciepło i nie dawaj pogodzie ani nocnym wstawaniom!! wiosna niedaleko;-)a jak po zebraniu?

A u nas dalej leje ,,,, normalnie az w depresje moze czlowiek popasc!! Noce nadal z sensacja- placz, placz i po godzinie zasypia ale caly czas sie wiercąc w lozeczku!
Dzisiaj mija misiowi 9 miesiecy, rany szok 9 miesiecy w brzuszku i teraz :szok: czas tak szybko leci !!!
Pozdrawiam was goraco moze u was jest lepsza pogoda brrrrrr!!

sto lat dla Dominika!! zdrówka przede wszystkim i nigdy więcej trzydniówki;-)

u nas też pogoda nieciekawa, dzisiaj cały dzien siedzieliśmy w domu we trójkę, nawet męża przekabaciłam żeby na judo nie szedł :tak: fajnie tak, za oknem zimno, ciemno, mokro, a my tutaj sobie miło siedzimy:-D

miłego wieczoru!

oo dziewczyny chyba jeszcze nie wróciły po 1 listopada, albo dzieciaczki dają popalić ;-) myślałam, że będę miała mnóstwo do nadrabiania a tu skromniutko ;-)

Agapa trzymaj się tam ciepło i nie dawaj pogodzie ani nocnym wstawaniom!! wiosna niedaleko;-)a jak po zebraniu?!
Po zebraniu tak sobie:-(Niby na lekcjach pracuje, jest grzeczna ale lenistwo i brak myślenia górą:no::angry:, druga córcia same pochwały:-D:-)

U nas maly marudzi w koncu mamy piatego zabka i czekamy na nastepnego;-)

Co on tak pędzi z tymi zębami? Moja ma dopiero 2.

Wszystkiego najlepszego dla miesięczniaków

Muszę się wam pochwalić. Moja Pszczółka zaczyna pić z butelki. Mam nadzieję że tak już pozostanie, bo nakarmić z łyżeczki to małe piwo ale napoić łyżeczką to już trochęgorzej.

Można złożyć podpis na stronie rzecznika praw rodziców,
jest 49.294 podpisów, potrzeba 100.000 do 10 listopada !
JP

Proszę o przeczytanie
i ewentualne poparcie.
Pozdrawiam
Andrzej Dawidowski
Protestujemy przeciw ustawie przemocowej a tak naprawdę antyrodzinnej,
która własciwie zabrania wychowywania własnych dzieci. Jeśli do 10
listopada uda się zebrać 100 tysięcy podpisów szkodliwymi zapisami zajmie
się Sejm. Prosimy o rozesłanie informacji swoim znajomym i wysłanie
protestu - pokażmy, że społeczeństwo jest siłą.

Stowarzyszenie Rzecznik Praw Rodziców

Więcej info: www.lepszeprawo.pl | RATUJMY RODZINY - zbieramy podpisy za uchyleniem złej ustawy o przemocy w rodzinie

Jak możecie to roześlijcie tą wiadomość dalej i podpiszcie

reklama
Dobry:-)

Najlepszego dla miesieczniakow;-)

Narazie zmykam bo obiadek trzeba szykowac.

Aaaa musze pochwalic mojego synka bo zaczyna sam siadac,przy tym podpiera sie tak smiesznie raczkami ze umieramy ze smiechu:-D

Do góry