Dobry LAseczki :-)
Witam się po 3 dniowej przerwie...
U nas dobrze wszystko, choć nie mam ostatnio prawie na nic czasu, bo Neli te 2 wychodzące ząbki cały czas dokuczają, jest marudna, wymaga zajmowania się, nie chce mi w dzień spać... Całe szczęście śpi w nocy, dziś nawet ani razu się nie obudziła, tylko ładnie sobie pospała od 20 do 7 rano :-) No, a poza Nelą to mam jeszcze przecież Adasia :-)
Humorek mam ostatnio lepszy, bo słonko wyszło, od paru dni jest ładnie, ciepło - zupełnie nie jak koniec października ;-)
Ciekawe co będzie się działo na Wszystkich Świętych. Pamiętam jak 2 lata temu pogoda też była taka piękna pod koniec października, więc się na taką spakowałam i pojechałam do rodziców, groby poodwiedzać. A 1 listopada wstaję rano, patrzę za okno, a tam śniegu po kolana
A ja ani kurtki, ani butów - wesoło było
Meganne a ja tak się zastanawiam, skoro jesteś zatrudniona, tylko jesteś na wychowawczym, to czemu szukasz nowej pracy zamiast wrócić do tej, którą już znasz? nie wiem, może nowa będzie Ci się bardziej opłacać - nie wiem w końcu jakie masz warunki w umowie... Ale tak mi do głowy przyszło ;-)
A, no i powodzenia w dalszych remontach i urządzaniu mieszkanka
I poprawy nastroju po sprzeczce z mężem życzę
Motylla zdrówka dla Krystka
Madzia jak się cieszę, że u Was wszystko dobrze, że Bartuś odzyskuje siły i że już znowu staje się takim radosnym Dzieckiem jakim był wcześniej :-) Buziaki dla Was
Kinia przykro mi z powodu problemów ze skórą, ale ja niestety też nie pomogę. Wybierz się może do dermatologa po poradę, bo moim zdaniem lecząc się "na czuja" możesz sobie zaszkodzić. Przytulam... :-)
Pati ja Dady jeszcze nie testowałam, ale miałam Happy i Bella i one są takie twarde i nieprzyjemne. Cały czas miałam wrażenie, ze Niuni jest w nich niewygodnie... Z tego co wiem, to Dady też takie jakieś dziwnie sztywne są, no ale co jednemu pasunie niekoniecznie musi być dobre dla innego. Więc jeśli Wy jesteście zadowoleni, to fajnie. Zawsze to parę złotych na paczce oszczędności
Anne no to pewnie było szaleństwo. Ale się cieszę, że już masz mężusia przy sobie
A na jak długo zostanie z Wami tym razem?
Tygri, Edytko współczuję @.
Ja właśnie czekam na pierwszą @ od 1,5roku ;-) I juz się boję co to będzie.
Już nie karmię, zmieniłam Azalię (dla karmiących) na plastry i właśnie dziś jest pierwszy dzień bez plasterka...
Pewnie @ pojawi się gdzieś za 2-3 dni, bo tak miałam przy tabsach przed ciążą... No zobaczymy... :-)
Izulka spóźnione WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Ma_mi zdrówka dla Bratanicy życzę. Oby to się dobrze skończyło ;-)