reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witam... ja nie spałam pół nocy.... ale jakoś żyje hehe
Kubie wyszła górna dwójka..... druga bedzie lada dzień.... no i potem chyba przerwa bo nic tam wiecej nie widze.....
Kinia przepraszam ale z skórnymi problamami jestem ciemna.....nie poradze nic :(
Madzia super że wszystko poszło dobrze... Masz bardzo dzielnego i silnego synka :):)

reklama
Dzien dobry!

U nas dzis nocka całkiem ok tylko jedna pobudka na smoka :-)

KINIA my mielismy raz taka sama noc dostał w nocy nurofen i pospał a na drugi dzien dziecko normalne i radosne :-)

Dzis wysłałam meza do LIDLA po pampersy jest promocja za dwa economy pack po 70 szt "4" zapłacił 39,90 wiec wychodzi ze za 140 szt pieluch 39.90 zł moim zdaniem to bardzo sie opłaca:-):-) wiec mamy juz na troszke zapasu :-)

Marga my używamy cały czas z Dady pampków...... A w lidlu juz dawno nie byłam... a w sumie nie mam daleko :/ :p

My jeszcze dady nie testowalismy narazie lecimy jedynie na firmie PAMPERS i własnie w lidlu sa orginalne:-) dlatego polecam bo sie opłaca :-) niecałe 20 zł za 70 szt to moze nawet taniej bedzie niz dada bo sie nie orientuje ile one kosztuja dokładnie :-)

edit: cos mi sie wyaje ze sie w moim lidlu pomylili bo to jakos strasznie tanio :-)

Ostatnia edycja:
hej kochane
Fajnie że mówicie o promocjach:p polece i kupię:p

rozmowa poszła dobrze.. ale pracy nie przyjęłam.... okazało się że obowiązki nie przekładają się na wynagrodzenie a przede wszystkim na odpowiedzialność. no nic jak nie ta to inna:D

my już po spacerku.. ja się przeziębiłam i czuję się fatalnie.. mały dziś pół nocy z nami spał... taka maruda się zrobiła że szok.

dziś przerwa w remoncie, troszkę sprzątamy. Meble nie dotarły, mają byc jutro razem z ekipą montującą. A w piątek jedziemy z łazienką.... powiem Wam mam już dość!

Wczoraj się z M pożarłam i jakiś mam taki kiepski humor dzisiaj......

Buziaki dla Was miłego dnia Wam życzę..

Kinia wypróbuj Clotrimazol w kremie, raz lub dwa razy dziennie. Jeśli się zaognia po smarowaniu to już tego lamisilatu nie stosuj bo to nie koniecznie grzybica.....

hej kochane:-)
Ja tylko na chwilkę,bo mąż dziś przyjechał:-D
Tak więc ten wieczór tylko dla niego-jak dzieci zasną:-D:tak:
mam nadzieję,że Michałek będzie spał grzecznie,bo ostatnio płacze tak około 22,23ciej i nie wiadomo dlaczego,daję mu wtedy herbatkę,a nawet mleczko próbuję,ale nie pomaga,potem się uspokaja w końcu.
Ale i tak nocka będzie nieprzespana;-):-D no bo jakże by inaczej po 5tygodniowym poście całkowitym:-D
Dobrej nocy wszystkim:-)

Witam,
wpadam na chwilke, w ogóle nie mam tutaj czasu na net, nie to co w domu :D
dostałam pierwszy okres... ciężko to znoszę :(
Seba robi sam dwa kroczki bez podtrzymywania :D leci od kanapy do kogoś :D strasznie mnie to rozczula :)))
aha, nie mam tu gg, włączam czasem webgadu, więc wiadomości nie dochodzą.. tak dla informacji niektórych z którymi mam kontakt na gg ;D
pozdrawiam wszystkie serdecznie!

Witam,
wpadam na chwilke, w ogóle nie mam tutaj czasu na net, nie to co w domu :D
dostałam pierwszy okres... ciężko to znoszę :(
Seba robi sam dwa kroczki bez podtrzymywania :D leci od kanapy do kogoś :D strasznie mnie to rozczula :)))
aha, nie mam tu gg, włączam czasem webgadu, więc wiadomości nie dochodzą.. tak dla informacji niektórych z którymi mam kontakt na gg ;D
pozdrawiam wszystkie serdecznie!

Tygrynko to mozemy sobie podac rece,ja tez dostalam okres,pierwszy raz od porodu i jakos brzuch mnie przy tym pobolewa i ogolnie jestem nie w sosie:-(

biedulko to przytulam mocno :* a Ty Edytko karmisz piersią jeszcze? też masz taki okres jakby chciał wynagrodzic swą długą nieobcenosc czyli czytaj: mega obfity? ledwo sobie radzę :/

reklama
biedulko to przytulam mocno :* a Ty Edytko karmisz piersią jeszcze? też masz taki okres jakby chciał wynagrodzic swą długą nieobcenosc czyli czytaj: mega obfity? ledwo sobie radzę :/

Karmie piersia ale tylko w nocy,w dzien maly jest na mm,kurcze ja mam rzeznie normalnie:zawstydzona/y:kiedy to sie skonczy?! a moj maz sie cieszy i mowi ze teraz bedzie wiadomo kiedy trzeba uwazac:-D

Do góry