reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
hej Marga, co tam więcej u Ciebie?? nic się nie odzywasz... dobrze, że Bartuś już zdrowy :tak:

Patrycja9009 gratulacje dla Kubusia za siadanie samodzielne:-D i faktycznie, już czas na obniżanie łóżeczka...

Monikasia no proszę jaki dobry humorek, aż zaraźliwy:-D

pozdrawiam i zmykam, muszę spakowaćnaszą trójkę na jutro, bo lecimy do kuzyna na Mazury na slub:-D miego dnia!!

TYGRYNKO udanej zabawy zyczymy! Tez bym sie gdzies pobawiła bo lubie tanczyc nawet ostatnio namawiałam meza zebysmy poszli ze znajomymi na dyskoteke ale pozniej mi mineło bo doszłam do wniosku ze bym sie tam chyba staro czuła:-( ale wesela lubie jak narazie najblizsze dopiero w maju no chyba ze cos wczesniej wypadnie :-)

AGAPA to super ze z Majeczka juz troszke lepiej :-)

PATRYCJA oczywiscie gratulacje dla Kuby za nowe umiejetnosci:-) moj tez od jakis pieciu dni potrafi sam usiasc tylko jakis dziwny sposob na to znalazł bo najpierw musi stanąc na głowie zeby pozniej usiasc :-)

A i z nowych umiejetnosci to od wczoraj robi papa rączką :-)

A my dzis bylismy u pediatry zobaczyc jak wyszły wyniki badania krwi niestety mamy zelazo ponizej normy i golnie wyniki nie zadobre ale pediatra powiedziała ze dramatu nie ma :-( ale dostalismy leki i co najgorsze to tabletki ma brac po pół dziennie a ja sie głópi nie zapytałam jak mu ja mam dac przeciez jej nie połknie jak dorosły :-( a wy jak dawałyscie takie rzeczy dzieciaczkom ????

Czesc

Margus maly dostal zelazo?jesli tak to dla takich malych dzieci jest ono w syropie,musisz zapytac w aptece nazywa sie chyba ferrum,ale jest tez minus bo po braniu takiego zelaza dziecku moga zrobic sie czarne zabki,co wiaze sie z ich popsuciem:-(

Dobry :biggrin2:

Hehehe, a nas obudziło piękne słoneczko :biggrin2:
A moja Niunia jak nigdy pospała dziś do 8.00. Może dlatego ,że w nocy między 3.30 a 4.30 zrobiła sobie przerwę ;-)

Wypuściłyśmy się dziś z sąsiadką na zakupy: Ja z Nelką, a Aga z miesiąc straszym od Neli Bartusiem :-) Było wesoło. Pierwszy raz posadziłam Niunię do wózka sklepowego... Na początku nie za bardzo wiedziała o co chodzi, bała się chwycić (a może był dla niej za zimny) i tak śmiesznie się chwiała na boki ;-) Ale potem było już tylko lepiej, nawet sięgała łapkami na półki - chyba chciała sama dziś zrobić zakupy ;-) :-D

Wróciłyśmy i Niunia padła :-) Nawet nie musiałam jej długo usypiać ;-)

A z nowości, to Nela od paru dni ładnie robi "PaPa" :-)
Podaje też łapkę, jak się do niej wyciągnie rękę tak na "cześć" :-D
Urządza nam ostatnio coraz dłuższe koncerty: "Lalalalala, jajajejejajaje..."
Jeszcze nie siada, nie wstaje, ale łóżeczko chyba niedługo obniżymy, bo staje na czworakach, a stąd to już chwilka i złapie za szczebelki, przechyli się i fiknie... Oby nie :-)

Co do sanek, to się zastanawiałam czy kupić. A jak się zdecyduję, to wezmę takie z oparciem i obowiązkowo szelkio muszę dokupić, bo Nela mimo, ze siedzi ładnie, to się lubi przechylać do przodu i boję się, że mogłaby wypaść. I też zamierzam ją wozić w tym śpiworku do wózka, kocyk i poducha pod plecy :-D

Dziewczyny, cieszę się, że Wasze Maluszki wracają do zdrowia :-) że leki pomagają. Mam nadzieję, że nadal będzie coraz lepiej i szybko wszelkie choróbska je opuszczą :-)

A dla zainteresowanych konkursami:
http://www.bebiko.com.pl/home/konkurs/czas-zabawy/czas-zabawy/

Hej dziewczynki:)

Gratuluje dzieciaczkom nowych umiejetnosci:)
Fajnie, ze dzieci powoli wychodza z chorobstw:)

Margus, zdrowka dla Bartusia oby mu sie wyniki poprawily:)

Tygri udanej zabawy i wogole milego weekendu:)

A i dziewczyny dzieki za odpowiedzi w sprawie sanek, jak nas zasypie to tez kupie takie z oparciem:)

My juz po obiadku, maly ladnie sie teraz bawi w swoim "kojcu" tzn. nie jest to kojec ale odgrodzialm mu czesc pokoju tak meblami sofa i lawa, ze ma swoj kacik, nawet spory jakies2 na 3 metry:) i sam nie moze z niego wyjsc:)... jak narazie:)

A i znalazlam fajne radio internetowe dla dzieci:Posłuchaj - RMF BABY
Muza z mojego dziecinstwa Fasolki, Kukulska, Kulfon itp:)

reklama
EDYTKO to mnie nastraszyłas z tymi ząbkami i żelazem:-( A żelazo mamy te co piszesz w syropie ale w tabletkach dostał leki o działaniu krwiotwórczym acidum folicum i witamine B6 :-(

Do góry