reklama
izulka15
Fanka BB :)
Ja będę Hanię wozić sankami właśnie z oparciem.A szelki to takie najzwyklejsze dokupione jak do wózka. Hania bardzo długo siedzi w wózku, więc nie będzie z tym problemu.
Zabeczka czasami wcale sobie nie radzę i nie ogarniam dziećmi. Nie będę czarować i słodzić
jest różnie... Starszaki potrafią dopiec sobie i nam- jak to u rodzeństwa bywa...
Ale są bardzo troskliwi i czuli... jak chcą
To fajne dzieciaki, świetnie się uczą, mają swoje fanaberie...jak każdy
)
Ciekawi mnie jako geografa klimatyczne sprawy u Ciebie
)Pisz jak u Ciebie? A długo tam mieszkasz?
Zabeczka czasami wcale sobie nie radzę i nie ogarniam dziećmi. Nie będę czarować i słodzić
Ciekawi mnie jako geografa klimatyczne sprawy u Ciebie
zabeczka
Izulka juz bedzie 5 lat jak tu siedze, no niestety naleze do tych co nie potrafia zyc w innym kraju, dlatego bardzo sie tu mecze. Ale niestety moj maz ma tu firme... Ale ja caly czas nalegam na powrot do Polski, na stale tu napewno nie zostane
A pogoda bardzo podobna jak Polsce, bo Oslo ma lagodny klimat. Moze czasem troszke wiecej sniegu i zima troche dluzej trwa, ale nie ma jakis bardzo niskich temp. ogolnie klimat jest ok. Ale najwiekszym minusem jest to, ze w zimie sa dni kiedy jasno jest przez 3 godziny, a tak to pozno sie robi jasno i szybko ciemnio
Naprawde mozna wpasc w depreche.
Na szcescie ja srednio co 2 miesiace jezdze do Polski
i chyba juz w na poczatku grudnia znow sie zwijam z Tomkiem do domciu, a maz pozniej sobie doleci
Juz sie nie moge doczekac
Dobranoc, milych snow
A pogoda bardzo podobna jak Polsce, bo Oslo ma lagodny klimat. Moze czasem troszke wiecej sniegu i zima troche dluzej trwa, ale nie ma jakis bardzo niskich temp. ogolnie klimat jest ok. Ale najwiekszym minusem jest to, ze w zimie sa dni kiedy jasno jest przez 3 godziny, a tak to pozno sie robi jasno i szybko ciemnio
Na szcescie ja srednio co 2 miesiace jezdze do Polski
Dobranoc, milych snow
Ostatnia edycja:
kinia220v
Tygrynko- dziekuje za fajna podpowiedz z kapaniem maluszka, moze jutro sie zdecyduje sama go wykapac
Monikasia- no mam nadzieje ze dzisaj moje sny nie beda az takie ,,,, az nie chce sobie przypominac;(((
Dobra ide sie kapac
)) do juterka !
Monikasia- no mam nadzieje ze dzisaj moje sny nie beda az takie ,,,, az nie chce sobie przypominac;(((
Dobra ide sie kapac
Kurcze Żabka mówisz o tym lataniu jak o jeździe pociagiem ;D no ale pewnie tak już Ci to spowszedniało 
Kinia na pewno dasz radę!! a po paru razach dojdziesz do wprawy, zobaczysz
)
zmykam i ja, dobrej nocki każdej życzę, spokojnej przede wszystkim
)
Kinia na pewno dasz radę!! a po paru razach dojdziesz do wprawy, zobaczysz
zmykam i ja, dobrej nocki każdej życzę, spokojnej przede wszystkim
marga82
Lutóweczka2010
Czesc dziewczynki!
IZULKA hejnalistka pierwsza klasa -słodka jest z ta trabka:-)
EDYTKO bedziemy trzymac kciuki za meza
AGAPA zdrówka dla Majki -współczuje niestety wiem cos na temat zapalenia uszka bo dopiero co Bartus sie z tego wykaraskał :-(
A jesli chodzi o SANKI to ja kupuje i bede wozic niunia w nich w tym spiworku do wozka, najpierw spróbuje bez zadnych szelek bo on ładnie siedzi czy w wozku czy hustawce czy w wozku marketowym na zakupy :-) wiec man nadzieje ze nie bedzie uciekał :-)
MIŁEGO DNIA :-)
IZULKA hejnalistka pierwsza klasa -słodka jest z ta trabka:-)
EDYTKO bedziemy trzymac kciuki za meza
AGAPA zdrówka dla Majki -współczuje niestety wiem cos na temat zapalenia uszka bo dopiero co Bartus sie z tego wykaraskał :-(
A jesli chodzi o SANKI to ja kupuje i bede wozic niunia w nich w tym spiworku do wozka, najpierw spróbuje bez zadnych szelek bo on ładnie siedzi czy w wozku czy hustawce czy w wozku marketowym na zakupy :-) wiec man nadzieje ze nie bedzie uciekał :-)
MIŁEGO DNIA :-)
Serduszko1
Witam....
Ale naskrobałyście

Juz dawno tu nie było takiego ruchu.. ale fajnie że wątek znów odżył na nowo... u nas w miare ... nadal walczymy z katarem i teraz już suchym kaszlem... czyli jednak coś tam te leki pomagaja
Kuba w nocy spał ładnie ja sie nie wyspałam miałam problem z zasnięciem.... Ale teraz juz pije kawusie i lada moment bede juz "obudzona" hehehe W nocy jak Bubuś sie obudził doznałam lekkiego szoku... wchodze do pokoju patrze a Kuba siedzi 
do tąd sam usiadł tylko kilka razy i to u mnie na łózku jak miał spora poduche pod sobą... No i doszłam do wniosku że trzeba dzis łózeczko obniżyc całkiem na dół bo jak juz usiądzie to ptzrtrzyma sie szczebelków i nie daj Bóg jeszcze wyleci :/.... Pozdrawiam wszystkie lutówki gorąco :-)
Ale naskrobałyście

monikasia
Hello
)
Ja cos dzisiaj dobry humor mam - oby tak pozostalo......
jeszcze fajna muzyka w radio to juz wogole odlot

Slucham starych przebojow takich z "molodych lat"

:-):-) w radio Arabella
Oczywiscie tytulow nie "znaju"...;-)
No i tak, u nas nocka nawet, nawet
Emisia juz sobie sniadanko wcinkoli - nakruszyla nkemilosiernie...Uwielbia precle z maslem:-) do tego rumiankowa herbatka.
Dzisiaj wstalkam a tu przymrozek - dobrze, ze wczoraj wstawialm amarylisy do domku z balkonu
:-) Teraz do piwnicy i do grudnia maja areszt
Jeju jakie fajne te stare piosenki

:-):-)....nic tylko sie rozmarzyc we wspomnieniach
:-)...
Ok ide myc czupryne, zeby wygladac jak czlowiek

Zycze Wam milego dnia i takiego dobrego nastroju jak moj
Nawet pogoda jest dzisiaj moim sprzymierzencem hehe :**
Ja cos dzisiaj dobry humor mam - oby tak pozostalo......

Slucham starych przebojow takich z "molodych lat"

No i tak, u nas nocka nawet, nawet

Dzisiaj wstalkam a tu przymrozek - dobrze, ze wczoraj wstawialm amarylisy do domku z balkonu

Jeju jakie fajne te stare piosenki

Ok ide myc czupryne, zeby wygladac jak czlowiek

Zycze Wam milego dnia i takiego dobrego nastroju jak moj

izulka15
A my juz po pierwszym spaniu. Trwało 10min
. A myślalam, że się tez zdrzemnę bo w nocy wstawałam tak jak niestety cały czas ostatnio- około 5-6 razy

reklama
agapa
ooo właśnie, dobrze że Żabka (już śnieg??wow, szybko macie) poruszyłaś temat sanek, bo miałam się Was pytać i zapomniałam
kupujecie już w tym roku?? mamy ze starszymi pociechami co radzicie? bo ja myślałam o takich z oparciem, ale Seba za długo sam nie usiedzi, chyba że pod kocykiem trudniej będzie mu zwiać
są sanki z szelkami??
![]()
Moja pierwsza córka w zimie miała 5-6 m-cy bo jest z początku lipca i z sankami było tak że siadałam ja i dziecko a mąż nas ciągał

U nas nocka ok. Maja tylko dwa razy się budziła i w czasie cycania troszkę się dusiła, ale dałam radę. Dziś jest już dużo lepiej niż wczoraj, ale skarga na nasz ośrodek zdrowia już poszła do wójta.