reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Tygrynko dobrej zabawy no i popstrykaj troche zdjec,z checia poogladamy;-)

Margus ja ostrzegam przed zelazem bo moj sredni syn mial przez to popsute zabki,przednie mu najpierw zrobily sie czarne a pozniej zaczely sie wykruszac i musial miec je usuwane pod narkoza.Dlatego teraz zwracam uwage na takie rzeczy,najlepiej jest dostarczac dzieciaczkowi zelazo w naturalnym jedzonku.

Ostatnia edycja:
reklama
Moj mezus pojechal rano do szpitala,dzwonil i mowil ze ma juz lozko teraz czeka az przyjda po niego,a ja zaraz uciekam do sklepu,mam na glownej ulicy piekarnie i jest tam polski chlebek i buleczki,z tego co zauwazylam duzo anglikow kupuje nasz chlebek :tak:wiec mykam bo zabraknie dla mnie;-)

Milego dnia

Tygrynko dobrej zabawy no i popstrykaj troche zdjec,z checia poogladamy;-)

Margus ja ostrzegam przed zelazem bo moj sredni syn mial przez to popsute zabki,przednie mu najpierw zrobily sie czarne a pozniej zaczely sie wykruszac i musial miec je usuwane pod narkoza.Dlatego teraz zwracam uwage na takie rzeczy,najlepiej jest dostarczac dzieciaczkowi zelazo w naturalnym jedzonku.
EDYTKO a długo twój synek brał to żelazo? Niestety u nas nie da sie zadziałac jedzonkiem bo ma spory niedobór przez co ma tez niedokrwistosc :-( jak dla mnie to dziwne bo on sporo kaszek je a tam jest tez zelazo i mleczka :-( wiec nie mam pojecia skad te niedobory :-( No i oczywiscie daj znac jak juz mezul bedzie po operacji -trzymamy kciuki :-)

Dzien dobry!

U nas dzis piekne słoneczko za oknem szkoda tylko ze sie spac chce bo noc troche słaba kilka pobudek było :-( teraz maluch spi a ja sie biore za porzadki bo pozniej lecimy na spacer a wieczorkiem do jakiegos marketu bo trzeba zapas zniczy zrobic :-(

U nas nocka troszkę lepsza niż ostatnio, choć Niunia budziła się kilka razy, ale tylko na smoka.
Na dobre się obudziła o 5.30, ale jak tatuś się zlitował i zrobił mleczko, to napiła się troszkę i zasnęła jeszcze do 8.00 :-D

Teraz też mi Mycha zasnęła na drzemkę, to ja korzystam i idę przesadzać kwiatki :-D

EDIT: Udało mi się przesadzić 2 kwiatki :-D
A moja Nelka nadal śpi ;-)
Ale już nie idę... bo pewnie zaraz się Gwiazda obudzi :-)

Ostatnia edycja:
U mnie nocka ok. 3 razy wstawałam. Jakaś jestem dziś bez humoru. Chyba mnie nerwy biorą, bo kandyduję na radną i jutro mam pierwsze zebranie z mieszkańcami, a jest to dla mnie nowe doświadczenie i trochę mam stresa. Muszę coś powymyślać bo ludzie czasem potrafią być hamscy

Witam:)

Kame gratki dla Nelki:) My dalej czekamy na tego pierwszego zebala:(

Kinia fajnie, ze kapanko sie udalo:)

Agape na pewno sobie poradzisz, a do ludzi z usmiechem, to na pewno nikt z niczym chamskim nie wyskoczy:)

Margus jeszcze raz zdrowka dla Bartusia:)

Ja ide na spacerek, milej soboty kochane:)

:-)Dziendoberek
Agapa to w takim razie powodzenia:tak:
Edytko
no to operacja sie wkincu odbedzie, duzo zdrowka dla M.;-)

A Tygrynka sie dzis bedzie bawic:-) Kuuurcze tak dluuugo jej nie bedzie:baffled:

My dzisiaj spalismy o dziwo dobrze:tak:Humorek dopisuje:rofl2::rofl2:, muzyczka gra:-p, zeby zagluszyc ten pochmurny dzionek:-) Zaraz mezus wroci i jedziemy na zakupki:-)
Lubie weekendy bo jestesmy wszyscy razem i jest wesolo:rofl2::rofl2::happy:

Kam a jakie kwiatki przesadzalas? I powiedz mi jak robicz ten sos chrzanowy do klopsikow jak sie nie myle...Ja juz sie chyba Ciebie o to pytalam kiedys :zawstydzona/y::tak::-)ale skleroze mam...:-pAle to bylo taaak daaawno, ze jeszcze w ciazy bylysmy chyba:tak:
Zabeczko udanego spacerku.
Kinia moja mala tez juz ma pierwsze kapanko w duzej wannie za soba...a podobalooo siee, ze hej hehe
Margus zdroweczko dla Bartusia.

Ostatnia edycja:
EDYTKO a długo twój synek brał to żelazo? Niestety u nas nie da sie zadziałac jedzonkiem bo ma spory niedobór przez co ma tez niedokrwistosc :-( jak dla mnie to dziwne bo on sporo kaszek je a tam jest tez zelazo i mleczka :-( wiec nie mam pojecia skad te niedobory :-( No i oczywiscie daj znac jak juz mezul bedzie po operacji -trzymamy kciuki :-)

Dzien dobry!

U nas dzis piekne słoneczko za oknem szkoda tylko ze sie spac chce bo noc troche słaba kilka pobudek było :-( teraz maluch spi a ja sie biore za porzadki bo pozniej lecimy na spacer a wieczorkiem do jakiegos marketu bo trzeba zapas zniczy zrobic :-(

Moj syn bral zelazo ok miesiaca,jak bedziesz Bartusiowi je dawac to zaraz po tym staraj sie umyc mu zabki i jezyczek aby zelazo nie mialo mozliwosci pozostawac na zabkach dlugi czas,i powinno byc dobrze;-)ja wtedy nie wiedzialam ze zelazo moze zniszczyc zabki,gdybym wiedziala o tym ,to bym zaraz po podaniu myla mu zabki.A i jeszcze jedna sprawa,przy podawaniu zelaza powinnas podawac rowniez Wit C wtedy zelazo jest lepiej wchlaniane przez organizm.

reklama
Do góry