reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
I my sie witamy , ja dzisiaj kiepski humor ;(( u nas leje i leje brrrr tak wlasnie zapowiada sie zima ;(
Fajnie ze maluszki robia dalej postepy, wiem jak to cieszy hihiii, u nas ten drugi zabek prawie sie przebil, dzisiaj Domino drzemnal sie na 3 godziny :szok: normalnie az jestem w szoku mam nadzieje ze w nocy usnie;-)
Dzisiaj podjelam decyzje o okapaniu go samej, dziekuje dziewczyny za wskazówki, pozniej wam opisze czy dalam rade:-D
No to udanego weekendu kochane, maz ma 3 dni wolnego wiec ciesze sie ze spedzimy go razem:tak:Mam ochote na winko moze wieczorkiem naleje sobie lampeczke :tak:

To gratuluje jako pierwsza:-)
A moj mezus wraca do domku,naczekal sie na lozko a i tak sie nie znalazlo,tyle maja pacjentow ze lozek im brakuje,jutro znowu jedzie i ponoc jest 4 w kolejce i powiedzieli ze najpozniej o 9tej bedzie operowany,a wiec czekamy do jutra.

Moj maly wykapany,najedzony i juz spi.

Agapa gratuluję nowych umiejętności Majeczki :)
Kinia daj znać jak poszło kąpanie! i czy bardzo byłaś mokra :D
Kame gratulacje dla Nelki za ząbka :D
my wypatrywaliśmy ząbka na dole bo młody ma spuchnięte dziąsełko, a okazało się że górna jedynka się pcha (po skosie z tą dolną :D), pewnie jutro, pojutrze będzie :)
dziękuję za życzenia udanej zabawy, teraz musi taka być :D
wpadłam się pożegnać bo przez tydzień tylko zajrzę co jakiś czas, chyba że będę miała chwilkę ponadrabiać, bo przeraża mnie co mogę zastać po powrocie :D
na razie spakowałam młodego, wybitnie mi pomagał - ja spakowałam 5 rzeczy on wyciągnął 3 :D dlatego wolno szło :D
a jeszcze muszę spakować siebie i męża, tysiąc drobiazgów, w tym najwięcej małego - zabawki, kosmetyki... a jeszcze kumpela poprosiła bym napisała jej zakończenie do mgr, a przyjaciółka stanowczo zażądała streszczenia na gg co u mnie... oj dzisiaj przydałaby się dłuższa doba!
no dobra, zmykam, życzę miłego udanego weekendu i w ogóle całego tygodnia, zdrówka dla wszystkich, życzenia sto lat dla miesięczniaków mających swoje minirocznice w międzyczasie, dobrej pogody ;) - przynajmniej mało wietrznej i deszczowej ;) i w ogóle pa :D

Witam. U nas dzisiaj wiało przez cały dzień. Syn śpi w swoim łóżeczku, na szczęście nie kasłał przez cały dzień jedynie się smarkał i wczoraj spał z nami w łóżku bo się w nocy obudził i do 1 w nocy marudził a jak go wzięłam do nas to szybko usnął i tak spaliśmy do 10. W dzień dziś nie dał po pisać o albo stukał w szybę od szafki albo wstawał gdzie tylko się mu udało to zrobić więc musiałam go pilnować żeby czasem krzywdy sobie nie zrobił.
Tygrynka: Udanej zabawy
Miłego wieczora życzę i kolorowych snów:tak::tak:

Meldujemy sie po kapieli:-D:-D
Mlody byl bardzo zdziwiony, wszedzie chcial raczkami podotykac, kurki, wanne hihii a i nalalam mu tak do polowy wody aby sobie popluskal,posiedzial w babelkach :-)hihi , pozniej tak jak Tygrynka podpowiedziala , wzielam recznik pod brode wyciaglam go i obmatulilam i sruuu do pokoju:-D nawet sie nie zorientował. Zrelaksowany teraz bawi sie w kojcu z zabawkami ;-)
No to dobranoc kochane spokojnej nocki z babelkami :-D

reklama
Do góry