monikasia
Fanka BB :)
Tygryniu widzisz ja taka do tylu jestem...)Ale pewnie Kochana, jak tylko masz checi to ucz sie bo pozniej to i latwiej w zyciu.Ja w kazdym razie zycze Ci powodzenia w tym kierunku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha zaczynają się podboje Moja córka jest w Ikl podstawówki i podobno dwóch się za nią ugania. Nawet pierścionek któryś dla niej ma i myśli jak to zrobić żeby ją pocałowaćDziewczyny moja Hania od tygodnia wstaje w nocy i godziny mijają nim zaśnie. Np. dzisiaj od 23.00- 3.00 . Kiedy ja kołysałam to darła się bo przecież nie daj Boże zasnie! Oj, juz mnie to wnerwia. Cały dzien trzeba funkcjonować a człowiek pada. W dzień pospała raz 30 min i drugi 1 godzinę. Człowiek ze stali?...
Staś juz lepiej się czuje.
Dziekuję za dobre słowa marga, anyolki
Monikasia dziekuję również. Te nasze chłopaki to przyprawiaja czasem o zawrót głowy. Rany w boju są świetne do pochwalenia się, im więcej tym lepiej
My przezywamy obecnie stan pierwszego zakochania młodego. Pierwsza dziewczyna poszła w kąt po 1,5 tgodnia. Stwierdziła, że ministranci są głupi. Mój jest takowym i sie obruszył. Teraz jest córka trenera jazdy konnej. Taka synowa mi pasuje:-). Też uwielbiam konie...;-)
Dobrej nocy dzieciom i Wam.
Moja jeszcze nie stoi, ale ja jej nie ćwiczę. ortopeda pow. żeby pozwolić dziecku do wszystkiego samodzielnie dojść.Dziewczyny jeszcz jedno, czy Wasze pociechy stoja juz w lozeczku i czy same wstaja? moj jak narazie probuje sie podciagac , ale cos mu to oprnie idzie.... codziennie cwiczymy
Dzien dobry kochane
Wczoraj mnie nie bylo ale wszystko nadrobilam:-)
Madzia trzymam kciuki, i modle sie za twojego Bartusia zeby to byla jego ostatnia operacja Bedzie dobrze, trzymaj sie kochana:-)
Sciaskam wszystkie chore dzieciaczki, wracajcie do zdrowia szybciutko
I spoznione zyczonka dla wczorajszych osmiomiesieczniakow, buziole dla was kochane szkraby:*:-)
Nie pamietam co mialam komu odpisac, przepraszam
U nas ok, mlody dostaje szalu jak widzi laptoka, wiec musze sie ukrywac jak pisze bo zaraz probuje mi go zabrac. a jak mu nie daje to jest wielki placz
Co do fotelika to my zamierzamy kupic Young Sport - 9-36 kg Recaro Young Sport
Co o nim myslicie?
A i jeszcze jedno wlasnie przymierzam sie do zakupu spiworka do wozka i sama nie wiem, ktore sa najlepsze, te z owcza welna w srodku, czy z polarem czy puchowe. ?Normalnie zglupialam Jak macie jakies doswiadczenia ze spiworkami to prosze o porade
Cos mialam jeszcze napisac, ale zapomnialam
Milego dnia :-)