Edzia26
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.U nas tak jakby nocki wróciły do normy.Tylko teraz zuzia zrobiła sobie wieczorna drzemkę i nie wiem o której pójdzie spać:-(Znowu kupiłam nastepny smoczek CANPOLA taka kulke i Zuziek tez jej nie chceCmoka mnie i cmoka.Cycki mnie pieką już.Za każdym razem jak się budzi uspokaja ja tylko mój cycek.Jak ja spowrotem przekonac do smoczka????Macie pomysły?Ząbków dalej nie widać.Dzis odebraliśmy badania Zuzi.Bakteri mało, reszta nie liczne w polu widzenia.Jutro pojade z nią na kontrole,zbadac uszka i skonsultować wyniki.Do naszej przychodni nawet nie ide bo tam same idiotki te lekarki!U nas tez zimno dzisiaj było.Jutro mój M zabiera kompa do innego pikoju - szczęśliwy będzie grać sobie w Fife i te inne gównaAha chciałam Wam pokazac jak ta moja mała Zuzka stoi już:-)Ciekawe kiedy zacznie chodzić.Aha jak dziecko zacząć wprowadzać mleko modyfikowane?Bo ja nie wiem:-(Od całej porcji jak jest napisane na opakowaniu?Czy mam mieszac jej ze swoim?Chyba przestane karmić bo to cmokanie nocne mnie wykańcza.Chyba że nauczy sie smoczka ciagnąć.Ahhh miałam juz druga wizyte u dentystki-troche zęby mi sie posypały po ciązy.Przed wczoraj kupilismy fotelik nowy do Auta 4beby turkusowy-bardzo mi się podoba, i nie był drogi 199zł.Od 9-18kg 4Baby Fotelik Samochodowy ALTO 2010 + KURIER (1258888914) - Aukcje internetowe Allegro .I odrazu wzielismy krzesełko do karmienia (odrazu lepiej mi się ja karmi).A krzesełko do karmienia z canpola.
izulka15 mysmy z Zuzią to samo przerabiali ostatnio.W nocy hulaj dusza a w dziń spanie albo nie spanie....tylko że ona była chora
Dobra laski ide bawic sie z moja córunią)))Miłej nocki.
izulka15 mysmy z Zuzią to samo przerabiali ostatnio.W nocy hulaj dusza a w dziń spanie albo nie spanie....tylko że ona była chora
Dobra laski ide bawic sie z moja córunią)))Miłej nocki.