reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

KASIA shingle pisała o tym ze jej Milenka ma cos takiego i z tego co sie orientuje to miała to obserwowac do 2 roku zycia ze powinno zniknac !

Laski czy wy myjecie swoim dzieciaczkom zęby??

reklama
Hej dziewczyny..... internet powoli do mnie wraca... otwarcie bb już nie stanowi dla mnie problemu więc JESTEM!!!!!! :):)
R już w domu... a raczej w pracy... niestety jego genialny szef nie dał im ani jednego dnia wolnego po podróży... a byli w domu 0 5:30 :///
Teraz juz bede na bieżąco z Wami :):***

Witam.

U nas nocka ok,Bartus zasnoł przed 24 obudził sie o 7 dostał smoka i tak drzemnelismy sobie do 8.Ja dopiero sniadanko zjadłam,a synus drzemkuje.Ja musze jechac do miasta dzisiaj ale mam lenia i nie bardzo mi sie chce,ale co zrobic najlepiej bym przespała cały dzien.Pogoda ładna ale mrozno.

Dobrego dnia:)

Sie witam:))
U nas dzisiaj tez ladna pogoda ale mimo to chlodnawo sie zrobilo i od wczoraj spiworek poszedl w ruch:)
Patrycja fajnie Cie "widziec":)
Marga ja mojej myje zabki taka szczoteczka co sie na palec zaklada:)
Madzia ja tez mam lenia, dobrze, ze nie musze dzis sprzatac, bo ja niewiem ...:):)

Emisia bawi sie na kocyku i tak mam cicha nadzieje, ze zacznie wkoncu raczkowac...

Cześć!
Przyjmiecie mnie na swe forumowe łono? Taką starą-nową? Hmmm?
Bo brakuje mi Was, a widzę, że tu jesteście. To mogę?
My dziś po szczepieniu i to podwójnym, bo najmłodszego i średniego bąbla. Młodsze dziecię zniosła to ciut lepiej, ale faceci to ciut hipochondrycy są.
Malwisia waży 7,200, mierzy 68 (szkoda, że jej ubrania o tym nie wiedzą i muszę ją ubierać w 74), rozwija się pierwszorzędnie, ciemiączko jej zarosło, ale dziwnie, bo taki dołek się zrobił i ciągle miałam wrażenie, że nie zarosło, a lekarka mówi, że jest prawie zarośnięte, a wyrówna się potem.
A, i nauczyłam małą przesypiać całe noce, choć dalej jest na piersi.
An

Kasia pewnie to gruczoł, ale obserwuj co się z tym dzieje, najlepiej pod opieką lekarza... często po karmieniu robią się gruczolaki...

ooo An, witaj ;)))

Kame my mamy fajne naklejki piankowe z Kubusiem z Castoramy, jakieś 30/40zł za zestaw:tak:

zajrzałam na chwilkę, ale lecę dalej, miłego dnia!

reklama
My jeszcze nie mamy co myc:( Ale Tomus lubi jak mu sie tak myzia ta szczoteczka po dziaselkach:)

Ostatnio moj szkrabik zrezygnowal z jednej drzemki, i tak teraz wytrzymuje od 14 do 19, czasem 20 bez spania:)

Do góry