reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Lucka Nela jak się ją posadzi, to siedzi, ale tak jeszcze chwiejnie. Sama nie siada... Ale karmię ją już w krzesełku do karmienia, bo tak jest wygodnie i chcę ją do tego krzesełka przyzwyczaić ;-)
A wożę ją jeszcze cały czas w gondoli, bo do siedzenia się nie rwie... więc nie będę jej na siłę do spacerówki wkładać, bo ładnie i spokojnie w wózku mi leży :-)

Pati gratulujemy małemu kasownikowi :-D

Misia gratuluję :-D Ale fajnie, to daj znać co i jak... :-) Nasza modelka ;-)

No to zmykam :-)
Buziaki i do zobaczenia po weekendzie :-D

reklama
Odkad dowiedzialam sie o tej tragedi,oddaje glos codziennie,tylko ten chlopak co jest na 2 miejscu to podobno oszust,organizatorzy odejmuja mu podejrzane glosy,bo on pojawil sie nagle dzisiaj i mial juz pare tysiecy glosow,wiec to jakas sciema:wściekła/y:

A co do tych ankiet,to codziennie jakies sa czy to tylko co jakis czas mozna je wypelniac??

Moj maly tez jeszcze sztywno nie siedzi,widocznie nie jest na to gotowy,czasami posiedzi dluzej a czasami wogule,on woli stawac na nozki,ale postoi chwile i sie przewraca.

Ostatnia edycja:
hej kochane
ja dzisiaj ledwo żyję...... wstałam rano i prawie zemdlałam.... dopiero skończył mi się okres a dzisiaj jakiegoś krwotoku dostałam.... w głowie mi się kręci i rano na mdłości mi się zbierało.... mama zajęła się małym a mi sie film urwał i spałam do 11:30.
noc w miarę, mały obudził się dwa razy .... ząbki:(

wszystkim chorym pociechom duuuużo zdrówka ...
miłego dnia kochane
ja uciekam z dziubkiem na spacer.
To co sie z tobą dzieje? Kochana uważaj na siebie

Hej kobietki, ja dzis zalatwialam wychowwacze i ciekawe jak bedzie, marze juz o przedszkolu dla dzieci.
Czy obcinala juz ktoras z was wloski dszieciom?
I czy wasze maluchy siedza juz w spacerówce albo foteliku do karmienia?
Majka w spacerówce jeździ już ponad m-c i to samo z karmieniem. Ona mi bardzo sztywno siedzi, a od kilku dni sama siada.

Pozdrowienia dla wszystkich lutówek od majówki!
Czy są wśród Was takie które do pół roku karmiły tylko piersią i dzieci są zdrowe? Bo ja tylko piersią i wszyscy mi już na głowę wchodzą że dziecku to już nie starcza, a dziś był ważony i podwoił wagę urodzeniową więc czy muszę go już czymś dokarmiać?
Dziękujemy za pozdrowionka. Kochana ja swoją drugą córkę pół roku miałam na samej piersi, a teraz Majkę praktycznie też . Jak miała 5m-cy i 3 tyg. to podałam jej pierwszy raz jabłuszko, ale to było dosłownie kilka razy, a wygląda b. dobrze.

U nas nocka taka sobie ale nie było najgorzej. Wczoraj dałam pierwszy raz Majce danonka ale tuskawkowego i dostała mi rozwolnienia. Poza tym wszystko ok.:-D

Dzien dobry!

Ja oczywiscie głos tez oddawałam codziennie :-) bo to straszna tragedia :-(

Dziewczyny mam nadzieje ze mnie przyjmiecie spowrotem do swojego grona bo nie pisałam tu chyba od czasów ciazy(a wiele sie pozmieniało przedewszystkim buziek :-))

Bartus był wczoraj u lekarza bo od soby był na antybiotyku bo ma zapalenie uszka i niestety jest bardzo niewielk apoprawa wiec teraz dostał serie innego antybiotyku pozatym zmartwiła mnie bardzo lekarz ze bedzie mu sie to prawdopodobnie powtarzac :-( wiec kolejny tydzien w domku bez spacerków :-(

Ale widze ze chyba jakis wirus panuje bo i asze dziszie choruja---- Kinia duzo zdrowka dla malca zeby katarzysko mineło

Witam....u mnie noc koszmar wstawałam dosłownie co chwile.... jeszcze mnie choróbsko złapało... ale damy rade :)
Przed chwila odkryłam dlaczego Kuba nie umiał spać... otóż mamy 4 ZĄBKA!!! :)
wszystkie jedyneczki już mamy :):):):):)

Witajcie w piątkowy dzionek. Synek śpi więc mogłam trochę was poczytać.
Edytko nie wiem, ale mysle ze zawsze jak cos moze swoje opinie tlumaczyc w google translatorze.

Musze sie wam pochwalic :)
Na Facebooku wygrałam casting do reklamy Dove :)
Gratulacje :tak::tak::-)

No i mamay wielkkkkiii katar :wściekła/y: Dominis kicha i mu gile wylatuja ehhh!
No wlasnie opanowal nowe umiejetnosci stanie w kojcu :-Dtzn w lozeczku turystycznym
My w spacerowce jezdzimy od 6 mieciaca od niedawna nawet na prosto i trzyma sie poreczy , a w krzeselku do karmienia siedzi juz ok 3 tyg, chetnie w nim siedzi i je posilki.
Dobranoc kochane i przespanych nocy , bo moja zapowiada sie katarowo :baffled:
Zdrówka życzę i winszuje nowej umiejętności:tak:

Witam....u mnie noc koszmar wstawałam dosłownie co chwile.... jeszcze mnie choróbsko złapało... ale damy rade :)
Przed chwila odkryłam dlaczego Kuba nie umiał spać... otóż mamy 4 ZĄBKA!!! :)
wszystkie jedyneczki już mamy :):):):):)
:-):-):-) My na razie czekamy na pierwszego ząbka.

Hej, czy u Was też było tak zimno rano? Jak moje dzieci szły na przystanek na 7.15 to było 0,3stopnia!! :szok: wszystko białe wokół. A teraz mam błękitne niebo i piękne słońce:-). Kończymy remont pokoju-wreszcie. A i tak mnóstwo innej roboty, jak to w starym domu, który chce się przywrócić do stanu świetności:)Jeszcze w niedzielę mamy odpust, więc z mężem szykujemy śpiewy, gazetkę itd. Hanka ostatnio na Mszy szalała okrutnie;) i śpiewała do mikrofonu! Nie chciała siedzieć w wózku, wzięłam ją na ręce i co zaczęłam śpiewać , to ona wtórowała mi swoim piszczeniem. Nie mogłam śpiewać ze śmiechu:-D. Ale na odpuście wolałabym, żeby sobie odpuściła występy...
Wczoraj Hania zaczęła będąc na czworakach prostować nogi:) głowa w dół, pupcia do góry, śmieszne figury. Jeszcze widziała, że się śmiejemy, to dalej próbować...

No hejka kochane u nas nadal katarowo , mnie tez cos zlapalo. Dominis spal z nami pol nocki, ale biedactwo ciagle sie budzilo :( teraz tez caly czas maruda , mysle ze juz za niedlugo mu przejdzie.
A tak wpgole to od 3 dni strasznie twarda robi kupke, juz wczoraj i dzisiaj nie dostal kaszki manny.
Pozdrawiam was mamusie!!!

reklama
Hej, czy u Was też było tak zimno rano? Jak moje dzieci szły na przystanek na 7.15 to było 0,3stopnia!! :szok: wszystko białe wokół. A teraz mam błękitne niebo i piękne słońce:-). Kończymy remont pokoju-wreszcie. A i tak mnóstwo innej roboty, jak to w starym domu, który chce się przywrócić do stanu świetności:)Jeszcze w niedzielę mamy odpust, więc z mężem szykujemy śpiewy, gazetkę itd. Hanka ostatnio na Mszy szalała okrutnie;) i śpiewała do mikrofonu! Nie chciała siedzieć w wózku, wzięłam ją na ręce i co zaczęłam śpiewać , to ona wtórowała mi swoim piszczeniem. Nie mogłam śpiewać ze śmiechu:-D. Ale na odpuście wolałabym, żeby sobie odpuściła występy...
Wczoraj Hania zaczęła będąc na czworakach prostować nogi:) głowa w dół, pupcia do góry, śmieszne figury. Jeszcze widziała, że się śmiejemy, to dalej próbować...
Jak ja ci zazdroszczę tego śpiewania. Wiesz co śpiewacie może części stałe, b ja mam ładne M. Anioł, jak chcesz to ci prześlę.

No hejka kochane u nas nadal katarowo , mnie tez cos zlapalo. Dominis spal z nami pol nocki, ale biedactwo ciagle sie budzilo :( teraz tez caly czas maruda , mysle ze juz za niedlugo mu przejdzie.
A tak wpgole to od 3 dni strasznie twarda robi kupke, juz wczoraj i dzisiaj nie dostal kaszki manny.
Pozdrawiam was mamusie!!!
Daj mu jabłuszko takie samo bez innych owoców.

Do góry