reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

a to jeszcze nie jest zakonczone głosowanie??

Juz sie zakonczylo glosowanie,ale rano ten oszust byl w kolejce po druga nagrode a teraz juz go nie ma.

Ja malemu dawalam chrupka w raczke a ze ma duzo sliny to jak tylko wklada je do buzi to sa od razu rozmiekczone,i nie ma czym sie zaksztusic.

reklama
Juz sie zakonczylo glosowanie,ale rano ten oszust byl w kolejce po druga nagrode a teraz juz go nie ma.

Ja malemu dawalam chrupka w raczke a ze ma duzo sliny to jak tylko wklada je do buzi to sa od razu rozmiekczone,i nie ma czym sie zaksztusic.

To moje dziecko chyba tego nigdy sie nie nauczy :-( bo juz mu dawałam chrupki kukurydziane, te wafelki ryzowe i pierwsze ciasteczka hippa i nic mu nie idzie wszystkim sie krztusi bo jak tylko odgryzie kawał to od razu chce połykac a nie gryzc:-( jeszcze tylko skórki od chleba nie próbowałam

Witam wieczornie:)
Luuudzie jaka ja mialam noc - to normalnie szkoda gadac...Mala spala zemna do 5tej bo normalnie to taaaki koncert dawala, ze hej- doslownie co chwila...
Bylam u lekarza bo dostala jakas wysypke i ponoc to jakies wirusowe jest ale niegrozne a budzila sie dlatego ze byc moze to ja swedzialo albo moze zabki wg. pani doktor. Mam tylko nadzieje, ze dzis bedzie lepiej...
Edytko, kurcze szkoda ze niewiedzialam, bo glosowalabym...
Misia gratuluje :))
Pati a Tobie kochana dziekuje - Ty wiesz za co ;)) :*
Meganne
uwazaj na siebie i zdrowka zycze.
Moja Mala siedzi juz w krzeselku do karmienia od polowy lipca a w spacerowce od sierpnia i nawet ladnie siedzi i bardzo to lubi:))

I jeszcze ktos pytal o dokarmianie do 6 mca - wiec ja probowalam ale moja mala marnie jadla inne rzeczy niz cyca wiec zrezygnowalam praktycznie...

Milego wieczorka

Margus Bartus napewno nauczy sie gryzc jedzonko.Np moj nie chce jadac nic innego niz mleko, i kaszki mleczne.Powinien jadac zupki,itd a nie chce.Kazde dziecko jest inne,Twoj synus nie umie gryzc a moj nie chce nic procz mleka;-)

marguś nie łam się widocznie jeszcze nie pora na Bartusia :tak: poczekaj jeszcze tydzień dwa i spróbuj na nowo :tak: u nas ciasteczka z Hippa kompletna porażka, twarde, a jak rozmokną to się ciapią i Kuba tym pluł i śmierdzą :/ ale za to z bobovity już przeszły bez mruunięcia okiem :-D

Moja Hanka też juz konsumuje od jakiegoś czasu chrupki kukurydziane, ryżowe i czasteczka- część z nich regularnie wmasowuje we włósy a z części robi sobi maseczkę piekności:) Daję jej do rączki gotowaną marchewkę w słupki, brokuła, kalafiora , a dzisiaj gruszkę . To lepsze od tych małowartościowych chrupków. Rwie zębami jak tygrys kawałki mięsa:)Jak ma za dużo w buzi, to wypluwa z rozmachem..;)

Widac ze weekend,bo jeszcze nikogo nie bylo i jestem pierwsza.

U nas nocka spokojna,maly obudzil sie tylko raz na jedzonko i jestem wyspana.
Dzisiaj mezus jedzie zrobic przeglad w samochodzie,mam nadzieje ze nie bedzie trzeba nic przy nim robic.A u nas dzisiaj sloneczko swieci i jest cieplo wiec moze jakas wycieczke sobie zrobimy,ale jeszcze sie zobaczy.

Milego Dnia

I ja sie witam:)
Dzisiaj nocka OK no normalnie sie wyspalam hehe:-)
Musze sprobowac z herbatnikami ale wydaje mi sie, ze widzialam od 8 mca:sorry2:Chrupki probowalam wczesniej ale lepily jej sie do buzi i nie chciala jesc. A teraz sprobowalabym ale takowych tutaj nie ma.Ale nie szkodzi...

U nas zimno i ponuro:-(
Wzielam sie za porzadki i przebieram posciel. W przyszlym tygodniu organizujemy parapetowe:-) Troche roboty mnie czeka:tak:

Milego dnia Kochane:*

Hejka:)

Nie odzywałam sie,bo bylismy w szpitalu,napisałam juz o tym w wątku karmienie butelką.

U nas nocka ok,synus zasnoł o 20 a wstalismy po 7,własnie sie obudził,bo sobie kimał.

Dobrego dnia:)

reklama
Hej . U nas nocka ciężka. Majka co kawałek się budziła, ale nie wiem czemu chyba taki kaprys.
Marguś nie przejmuj się że Bartuś czegoś tam nie chce. Majka to wogóle była taki niejadek, a jeśli już coś jadła to tylko ze słoiczków. Ale od tygodnia zaczęła normalnie jeść. Chyba jej się głupio zrobiło jak popatrzyła na Kubusia Patrycji jak je i sama wzięła z niego przykład. Wsuwa nawet to co ja jej zrobię. Jak widzisz Maja ma prawie 8 m-cy i dopiero zaczęła jeść więc na Bartusia też przyjdzie kolej. Każde dziecko jest inne i potrzebuje swojego czasu na wszystko:-)

Do góry