reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Pozdrowienia dla wszystkich lutówek od majówki!
Czy są wśród Was takie które do pół roku karmiły tylko piersią i dzieci są zdrowe? Bo ja tylko piersią i wszyscy mi już na głowę wchodzą że dziecku to już nie starcza, a dziś był ważony i podwoił wagę urodzeniową więc czy muszę go już czymś dokarmiać?

reklama
Misia ja sie zalogowalam na tej stronie i jak narazie zarobilam $27:-D zobacze co bedzie dalej,a mam pytanie bo moja kolezanka tez by chciala wypelniac ankiety,ale nie zna angielskiego,i nie umialaby pisac po ang, pytanie czy ona moze wypelniac to po polsku?bo ja nic na ten temat nie moglam znalezc;-)

A maly juz wykapany,najedziny i widze ze oczka trze wiec niedlugo polegnie.

Kurcze cos te nasze dzieciaczki jakies chorowite ostatnio,ale pewnie przez ta pogode,zycze zdrowka dla maluszkow:-)

Pozdrowienia dla wszystkich lutówek od majówki!
Czy są wśród Was takie które do pół roku karmiły tylko piersią i dzieci są zdrowe? Bo ja tylko piersią i wszyscy mi już na głowę wchodzą że dziecku to już nie starcza, a dziś był ważony i podwoił wagę urodzeniową więc czy muszę go już czymś dokarmiać?
ja dalej karmię piersią i mały dobrze przybiera dostaje normalne posiłki ale dopajam go swoim mlekiem i jest ok :tak: zdaj się na swoją intuicje :tak:

Edytko nie wiem, ale mysle ze zawsze jak cos moze swoje opinie tlumaczyc w google translatorze.

Musze sie wam pochwalic :)
Na Facebooku wygrałam casting do reklamy Dove :)

Misia gratuluje to kiedy zobaczymy Cie w reklamie??:-D
Bo jak dla mnie pojdziesz tam,wygrasz casting i bedziesz w reklamie hihi

A pytam bo mojemu darkowi tze sie wytarly, ale teraz ma dlugie już, lubie te jego wloski, ale z drugiej strony ciakwi mnie jak bedzie wygladal w meskiej fryzurce.
Za to agatka ma ciagle takie same wlosy jak przy urodzeniu, a mama czeka z ozdobami na wlosy, narazie pocieszamy sie opaską.:-)
W spacerówce one tez podrywją głowki, ale jak ich posadze to wisza w tych pasach, tak samo w fotelikach do karmienia.

edytko jak bede cos wiecej wiedziała to dam znac. do poniedziałku ma sie babeczka odezwać. Bo to 5 dziewczyn wygrało udział w rekalmie i one wszystkie musza sie skontaktowac.

Lucko moja michalina juz ma nawet samochodowy fotelik do siedzenia takiego normalnego. W krzesełku do karmienia lubi siedzieć, ale sadzam ją tylko jak je albo jak musze pilnie cos zobic w kuchni i jesesmy we 2 w domu. W spacerówce sadzam ja lekko do tyłu wychylona. Na sztywno to na boki sie giba.

No i mamay wielkkkkiii katar :wściekła/y: Dominis kicha i mu gile wylatuja ehhh!
No wlasnie opanowal nowe umiejetnosci stanie w kojcu :-Dtzn w lozeczku turystycznym
My w spacerowce jezdzimy od 6 mieciaca od niedawna nawet na prosto i trzyma sie poreczy , a w krzeselku do karmienia siedzi juz ok 3 tyg, chetnie w nim siedzi i je posilki.
Dobranoc kochane i przespanych nocy , bo moja zapowiada sie katarowo :baffled:

Dziewczyny jak mozecie to kliknijcie

TWOJE PUDEŁKO

Mozna oddac glos tylko do polnocy.

Misia to czekamy na wiadomosc,mam nadzieje ze bedziemy mogly ogladac Cie w tv :)

Ostatnia edycja:
reklama
Edytko na Anie klikam cały czas.
Znam ją osobiście, mieszka niedaleko mnie :)
Przyjaźnie się tez z Polsusią organizaorką całego tego zamieszania :p

Do góry