reklama
kinia220v
Fanka BB :)
Oby ta nasza nieprzespana nocka nie przepowiadala jakiegos chorobska
Maly wlasnie jak wstal mial troche gilow ale myslalam , ze to przez ten placz w nocy! Wstal teraz niedawno no i kapie z noska, zakropilam juz woda morska, odciagnelam frida, no ale Domino kicha jak nie wiema i wysmarowalam go Pulmexem baby Zmierzylam mu temp. w pupie bylo 37.5 , teraz taka pogoda i czas na przeziebienia ehhh!
Zdrowka dla wszystkich maluszkow i mam
Maly wlasnie jak wstal mial troche gilow ale myslalam , ze to przez ten placz w nocy! Wstal teraz niedawno no i kapie z noska, zakropilam juz woda morska, odciagnelam frida, no ale Domino kicha jak nie wiema i wysmarowalam go Pulmexem baby Zmierzylam mu temp. w pupie bylo 37.5 , teraz taka pogoda i czas na przeziebienia ehhh!
hej dziewczynki
u nas noc w miare Michasia spała dobrze.
Ja kiepsko, wczoraj dostałam wypowiedzenie.
Mamy kryzys finansowy i mój M znalazł taką strone co sie klika w strony pisze opinie i daja za to kase. I powiem wam że dzisiaj rano pierwsza kasa wpłyneła na konto 75$. Fajna sprawa bo mozna dorobic do domowej kasy. Wypłaty robi się przez pay pal.
Daje linka jak byscie byly zainteresowane zalogowaniem sie. A.W.Surveys The New Survey Experience
Za polecanie tej strony znajomym tez sie dostaje kase wiec zapraszam do logowania
Ja ciulam własnie bizuterie bo kasa pilnie potrzebna
Mamy kryzys finansowy i mój M znalazł taką strone co sie klika w strony pisze opinie i daja za to kase. I powiem wam że dzisiaj rano pierwsza kasa wpłyneła na konto 75$. Fajna sprawa bo mozna dorobic do domowej kasy. Wypłaty robi się przez pay pal.
Daje linka jak byscie byly zainteresowane zalogowaniem sie. A.W.Surveys The New Survey Experience
Za polecanie tej strony znajomym tez sie dostaje kase wiec zapraszam do logowania
Serduszko1
No rzeczywiście podejrzane z tym typkiemZycze zdrowka dla synka;-)
A ja dzisiaj zaglosowalam na pudelko polusi czy jakos tam i jest t dla mnie podejrzane bo dzisiaj na 2 miejscu byl chlopak ktory mial bardzo duzo glosow a wczoraj go jeszcze nie bylo ,chyba to jakis przekret jest bo niemozliwe jest dostac pare tysiecy glosow w ciagu dzisiejszego poranka.
Oby malutka szybciutko wyzdrowiała....Witam!
A my jutro do lekarza(( Mala kaszle i boje sie, ze to cos powazniejszego, kurcze...
Ale mimo to nawet ladnie spala. Obudzila sie 2 razy ale oprocz tego marudzila troche tak cichutko jak szczeniaczek...No niewiem co to jest i zrobilam termin do lekarza.
Oprocz tego zauwazylam, ze jak ja biore na rece ( pod paszki) to jakos tak dziwnie jej kosci "chrupocza" - niewiem jak to lepiej opisac...
Pati duzo zdrowka dla Kubusia:*
Edyta a o co chodzi z tym pudelkiem?
milego dnia:*
Nam sie chlebek przyjoł... Kuba potrafi tak długo mamlac pietke aż ja zjeHej dziewczyny, u nas noc kiepska jak nigdy pobudka o 12, 2 z placzem, 4, 5, 7 nie wiem co jest czy to przez te zabki ?? Teraz bąbel smacznie spi po tej nieszczesnej nocy!!
Wczoraj widze pisalyscie o skorce z chleba nam sie nie przyjela, przedwczoraj misio sie zakrztusil i zwymiotowal od tamtej pory niet a mama juz mi od paru miesiecy mowila daj bo sobie dziaselka pomasuje ehhh te mamy !!!
Pozdrawiam was wszystkie i udanego dnia zyczymy.
Zdrówka dla Milenkihej,Milenka znów katar dostała:---(oby nie był jak ten poprzedni.mąż też zaziębiony(tym razem od niego załapała).I jak tu do pracy wrócić???
Tobie to dobrze z ta nocka... ja na taka czekam i kiedys pewnie sie doczekam hehehehHej, hej Laseczki
Monika Nela też już wzgardziła cycem. Ale tak na dobre. Odkąd zaczęłam ją dokarmiać butlą, to jej chyba mleczko zasmakowało, bo mojego też już nie chce (nawet jak butlą podaję, a nie cycem). No i trudno, choć nie powiem - przykro mi...
A ja się dziś wyspałam. Pierwszy raz od nie pamiętam kiedy przespałam calutką noc. Nela zasnęła o 20, a obudziłą się o 7. Nie było dzisiaj żadnych pobudek Hurra!!!
No i zdrówka dla naszych przeziębionych i chorujących Maleństw :-)
Kochana uważaj na siebie... Moja znajoma dzis z rana też sie bardzo źle poczuła .... Może idź z tym krwawieniem do lekarzahej kochane
ja dzisiaj ledwo żyję...... wstałam rano i prawie zemdlałam.... dopiero skończył mi się okres a dzisiaj jakiegoś krwotoku dostałam.... w głowie mi się kręci i rano na mdłości mi się zbierało.... mama zajęła się małym a mi sie film urwał i spałam do 11:30.
noc w miarę, mały obudził się dwa razy .... ząbki
wszystkim chorym pociechom duuuużo zdrówka ...
miłego dnia kochane
ja uciekam z dziubkiem na spacer.
hej dziewczynki
Monia współczuje bardzo.... wejdę zobacze co to takiego.... Napisz mi konkretnie jak możesz na czym to polega.....
A ja sama... chłopaki śpią a mój pojechał na garaż auto robić.....
Jakiegos takiego doła łapie... a było mi tak wesoło z Agapcią.... Pewnie do wieczora mi przejdzie
Meganne Tobie też dużo zdrówka - trzymaj się mamuśka :-)
Misia współczuję :-( Wiem co to znaczy, bo ja też aktualnie bez pracy, po macierzyńskim i po zaległych urlopach nie przedłużyli mi umowy Ale jakoś sobie poradzimy. W końcu jesteśmy silne kobietki, co nie
I dzięki za namiar na stronkę. przyjrzę się temu :-)
A my jedziemy jutro z samego rana do moich rodziców na weekend, także nie będzie mnie do poniedziałku :-)
Trzymajcie się Kobietki
Misia współczuję :-( Wiem co to znaczy, bo ja też aktualnie bez pracy, po macierzyńskim i po zaległych urlopach nie przedłużyli mi umowy Ale jakoś sobie poradzimy. W końcu jesteśmy silne kobietki, co nie
I dzięki za namiar na stronkę. przyjrzę się temu :-)
A my jedziemy jutro z samego rana do moich rodziców na weekend, także nie będzie mnie do poniedziałku :-)
Trzymajcie się Kobietki
Motylla
Witam się wieczorowo. Dzisiaj byłam w urzędzie pracy ale niestety nie mieli dla mnie żadnych ofert. Jeszcze pojechałam do swoich rodziców i odwiedziłam z małym jego chrzestną. Czas szybko minął i trzeba było wracać do siebie. Mojego syna jest pełno wszędzie i trzeba mieć oczy wokół głowy i niemożna nawet na minutkę zostawić samego.
Zdróweczka życzęhej kochane
ja dzisiaj ledwo żyję...... wstałam rano i prawie zemdlałam.... dopiero skończył mi się okres a dzisiaj jakiegoś krwotoku dostałam.... w głowie mi się kręci i rano na mdłości mi się zbierało.... mama zajęła się małym a mi sie film urwał i spałam do 11:30.
noc w miarę, mały obudził się dwa razy .... ząbki
wszystkim chorym pociechom duuuużo zdrówka ...
miłego dnia kochane
ja uciekam z dziubkiem na spacer.
Pewnie przez tą pogodę twój synek ma katarek.Oby ta nasza nieprzespana nocka nie przepowiadala jakiegos chorobska
Motylla ja też byłam ostatnio w UP. Mieli jedną ofertę, ale gdybym dostała tą pracę, to przy zarobkach jakie były proponowane, to bym musiała jeszcze dopłacić. Oferowali 970 PLN netto, mnie dojazdy kosztowałyby min. 200 PLN i jeszcze opiekunka dla Neli około 800-900 PLN. Wychodzę na minus około 150PLN jak nie więcej. Bardziej mi się opłaca siedzieć na bezrobociu - przynajmniej mam ubezpieczenie, jakąś kasę (około 500PLN, mało ale zawsze coś), no i najważniejsze, że jestem z Nelą
Hej kobietki, ja dzis zalatwialam wychowwacze i ciekawe jak bedzie, marze juz o przedszkolu dla dzieci.
Czy obcinala juz ktoras z was wloski dszieciom?
I czy wasze maluchy siedza juz w spacerówce albo foteliku do karmienia?
Motylla
Ja nie obcinałam małemu włosków bo się same powycierały a jak się urodził to miał ich sporo. Mój już siedzi w spacerówce, jest ciekawy świata, do fotelika go wkładam jak daję mu jeść jest mi wygodniej.:-)Hej kobietki, ja dzis zalatwialam wychowwacze i ciekawe jak bedzie, marze juz o przedszkolu dla dzieci.
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Hej kobietki, ja dzis zalatwialam wychowwacze i ciekawe jak bedzie, marze juz o przedszkolu dla dzieci.
mój Kuba siedzi w spacerówce już 3 miesiąc, w krzesełku do karmienia też a włosów nie obcinałam bo się wytarły ale już mu odrastają choć jeszcze są krótke;-)
Kame udanego wyjazdu
mały wykąpany, nakarmiony idzie spać już grzeczny bo ząbki mamy teraz 4, więc mój synuś został kasownikiem
idę na kolacje