reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Hej. u nas noc... no taka w miare... Kuba wstał 3 razy... dziś juz szaleje jak to on dłużej niz do 7 nie da pospać heh.. Sebus jeszcze śpi mimo to że Kuba drze sie tu strasznie... martwie sie o niego... oooo obudził sie.... ale i tak długo spał. nie pamietam kiedy mi spał aż do 8.. ale to dobrze. Wczoraj tez wiekszosć dnia spedził w łózku. obiad musiałam w niego praktycznie wmusić żeby zjadł coś ciepłego :/// O i dalej śpi... przeniosł sie tylko do mojego łózka ale juz czuje że jest ciepły. zaraz znów zrobie cały termos herbatki i bedzie pił. wczoraj strasznie duzo mi pił ale to dobrze. Mam nadzieje że szybko z tego wyjdzie i juz nie bedzie chorował
agapa
Kochana do mnie zawsze wal jak w dym Ile będę mogła to pomogę. Innym pomogłam to dlaczego tobie miałabym nie pomóc.Hej, u mnie juz spokojnie, dzisiaj garaż do sprzątania. Narazie suszymy wentylatorami łazienkę ale postaram sie o maszynę do osuszania w gminie. Co będzie z kafelkami, zobaczymy. Jakby zaczęły pękać, to zgłosimy do ubezpieczyciela, mam zdjęcia na dowód ile wody było. Dalej pada ale niewielki deszcz. AGAPE, dziękuję za chęci))
Będzie dobrze kochana :*Hej. u nas noc... no taka w miare... Kuba wstał 3 razy... dziś juz szaleje jak to on dłużej niz do 7 nie da pospać heh.. Sebus jeszcze śpi mimo to że Kuba drze sie tu strasznie... martwie sie o niego... oooo obudził sie.... ale i tak długo spał. nie pamietam kiedy mi spał aż do 8.. ale to dobrze. Wczoraj tez wiekszosć dnia spedził w łózku. obiad musiałam w niego praktycznie wmusić żeby zjadł coś ciepłego :/// O i dalej śpi... przeniosł sie tylko do mojego łózka ale juz czuje że jest ciepły. zaraz znów zrobie cały termos herbatki i bedzie pił. wczoraj strasznie duzo mi pił ale to dobrze. Mam nadzieje że szybko z tego wyjdzie i juz nie bedzie chorował
U mnie nocka kiepska. Pierwsz pobudka o 1.00 a druga o 2.00 i trwała do 5.00 - masakra. Jestem trochę nie wyspana i zmęczona, ale się rozkręcę.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Hej. u nas noc... no taka w miare... Kuba wstał 3 razy... dziś juz szaleje jak to on dłużej niz do 7 nie da pospać heh.. Sebus jeszcze śpi mimo to że Kuba drze sie tu strasznie... martwie sie o niego... oooo obudził sie.... ale i tak długo spał. nie pamietam kiedy mi spał aż do 8.. ale to dobrze. Wczoraj tez wiekszosć dnia spedził w łózku. obiad musiałam w niego praktycznie wmusić żeby zjadł coś ciepłego :/// O i dalej śpi... przeniosł sie tylko do mojego łózka ale juz czuje że jest ciepły. zaraz znów zrobie cały termos herbatki i bedzie pił. wczoraj strasznie duzo mi pił ale to dobrze. Mam nadzieje że szybko z tego wyjdzie i juz nie bedzie chorował
Zycze zdrowka dla synka;-)
A ja dzisiaj zaglosowalam na pudelko polusi czy jakos tam i jest t dla mnie podejrzane bo dzisiaj na 2 miejscu byl chlopak ktory mial bardzo duzo glosow a wczoraj go jeszcze nie bylo ,chyba to jakis przekret jest bo niemozliwe jest dostac pare tysiecy glosow w ciagu dzisiejszego poranka.
monikasia
Witam!
A my jutro do lekarza(( Mala kaszle i boje sie, ze to cos powazniejszego, kurcze...
Ale mimo to nawet ladnie spala. Obudzila sie 2 razy ale oprocz tego marudzila troche tak cichutko jak szczeniaczek...No niewiem co to jest i zrobilam termin do lekarza.
Oprocz tego zauwazylam, ze jak ja biore na rece ( pod paszki) to jakos tak dziwnie jej kosci "chrupocza" - niewiem jak to lepiej opisac...
Pati duzo zdrowka dla Kubusia:*
Edyta a o co chodzi z tym pudelkiem?
milego dnia:*
A my jutro do lekarza(( Mala kaszle i boje sie, ze to cos powazniejszego, kurcze...
Ale mimo to nawet ladnie spala. Obudzila sie 2 razy ale oprocz tego marudzila troche tak cichutko jak szczeniaczek...No niewiem co to jest i zrobilam termin do lekarza.
Oprocz tego zauwazylam, ze jak ja biore na rece ( pod paszki) to jakos tak dziwnie jej kosci "chrupocza" - niewiem jak to lepiej opisac...
milego dnia:*
kinia220v
Hej dziewczyny, u nas noc kiepska jak nigdy pobudka o 12, 2 z placzem, 4, 5, 7 nie wiem co jest czy to przez te zabki ?? Teraz bąbel smacznie spi po tej nieszczesnej nocy!!
Wczoraj widze pisalyscie o skorce z chleba nam sie nie przyjela, przedwczoraj misio sie zakrztusil i zwymiotowal od tamtej pory niet a mama juz mi od paru miesiecy mowila daj bo sobie dziaselka pomasuje ehhh te mamy !!!
Pozdrawiam was wszystkie i udanego dnia zyczymy.
Wczoraj widze pisalyscie o skorce z chleba nam sie nie przyjela, przedwczoraj misio sie zakrztusil i zwymiotowal od tamtej pory niet a mama juz mi od paru miesiecy mowila daj bo sobie dziaselka pomasuje ehhh te mamy !!!
Pozdrawiam was wszystkie i udanego dnia zyczymy.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Witam!
oddajac codziennie glos dziewczyna ktora stracila meza a wypadku i spodziewa sie dziecka,ktore ma sie urodzic 24 grudnia tego roku ma szanse dostac bon na zakup mebli firmy Vox,jest z reszta grudniowka na bb,ma ciezka sytuacje bo zostala bez niczego,wiec chce jej pomoc oddajac jeden glos dziennie,bo to nic nie kosztuje;-)
Wiem o czym mowisz, Moj maly jak staje na nozki to tez mu kosci chrupocza,jest to taki dzwiek jakby mu sie kosci przestawialy
Hej, hej Laseczki
Monika Nela też już wzgardziła cycem. Ale tak na dobre. Odkąd zaczęłam ją dokarmiać butlą, to jej chyba mleczko zasmakowało, bo mojego też już nie chce (nawet jak butlą podaję, a nie cycem). No i trudno, choć nie powiem - przykro mi...
A ja się dziś wyspałam. Pierwszy raz od nie pamiętam kiedy przespałam calutką noc. Nela zasnęła o 20, a obudziłą się o 7. Nie było dzisiaj żadnych pobudek Hurra!!!
No i zdrówka dla naszych przeziębionych i chorujących Maleństw :-)
Monika Nela też już wzgardziła cycem. Ale tak na dobre. Odkąd zaczęłam ją dokarmiać butlą, to jej chyba mleczko zasmakowało, bo mojego też już nie chce (nawet jak butlą podaję, a nie cycem). No i trudno, choć nie powiem - przykro mi...
A ja się dziś wyspałam. Pierwszy raz od nie pamiętam kiedy przespałam calutką noc. Nela zasnęła o 20, a obudziłą się o 7. Nie było dzisiaj żadnych pobudek Hurra!!!
No i zdrówka dla naszych przeziębionych i chorujących Maleństw :-)
Ostatnia edycja:
reklama
hej kochane
ja dzisiaj ledwo żyję...... wstałam rano i prawie zemdlałam.... dopiero skończył mi się okres a dzisiaj jakiegoś krwotoku dostałam.... w głowie mi się kręci i rano na mdłości mi się zbierało.... mama zajęła się małym a mi sie film urwał i spałam do 11:30.
noc w miarę, mały obudził się dwa razy .... ząbki
wszystkim chorym pociechom duuuużo zdrówka ...
miłego dnia kochane
ja uciekam z dziubkiem na spacer.
ja dzisiaj ledwo żyję...... wstałam rano i prawie zemdlałam.... dopiero skończył mi się okres a dzisiaj jakiegoś krwotoku dostałam.... w głowie mi się kręci i rano na mdłości mi się zbierało.... mama zajęła się małym a mi sie film urwał i spałam do 11:30.
noc w miarę, mały obudził się dwa razy .... ząbki
wszystkim chorym pociechom duuuużo zdrówka ...
miłego dnia kochane
ja uciekam z dziubkiem na spacer.