Madzia zdrówka dla Dzieciaczków
Meganne wiem co to brak czasu, bo ja się opiekuję 2-letnim synkiem sąsiadki ;-)
Co do MT, to jest fajne. Nela się trochę już przyzwyczaiła i wieczorem już nie protestowała przy wiązaniu i noszeniu ;-) Ale moim zdaniem panel jest troszkę za szeroki jak na nią, bo jak ją zwiążę to nóżki ma wyprostowane. Nie wiem jak to napisać żeby było zrozumiałe, ale nie może zgiąć nóżek w kolanach, bo panel sięga jej za kolanka, prawie do połowy nóżek. Nie wiem czy ona tak może siedzieć i czy jest jej wygodnia :-(
Gratuluję drugiego ząbka
Agapa gratulacje dla Majeczki
Z postępów Neli: staje na czworakach i kiwa się do przodu i do tyłu ;-)
Tygri dzięki za info.
Ja u nas tych śmiesznych biedronek nie zauważyłam, ale będę zwracać na to większą uwagę...
Zmykam pomalutku, DOBRANOC Laseczki
Meganne wiem co to brak czasu, bo ja się opiekuję 2-letnim synkiem sąsiadki ;-)
Co do MT, to jest fajne. Nela się trochę już przyzwyczaiła i wieczorem już nie protestowała przy wiązaniu i noszeniu ;-) Ale moim zdaniem panel jest troszkę za szeroki jak na nią, bo jak ją zwiążę to nóżki ma wyprostowane. Nie wiem jak to napisać żeby było zrozumiałe, ale nie może zgiąć nóżek w kolanach, bo panel sięga jej za kolanka, prawie do połowy nóżek. Nie wiem czy ona tak może siedzieć i czy jest jej wygodnia :-(
Gratuluję drugiego ząbka
Agapa gratulacje dla Majeczki
Z postępów Neli: staje na czworakach i kiwa się do przodu i do tyłu ;-)
Tygri dzięki za info.
Ja u nas tych śmiesznych biedronek nie zauważyłam, ale będę zwracać na to większą uwagę...
Zmykam pomalutku, DOBRANOC Laseczki
Ostatnia edycja: