reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witajcie kochane:-)
Teraz znalazlam chwilkę ,by się odezwac,ale widzę,że nie było tu tłoczno :tak:
Piękna sobota i niedziela,oprócz tego,że auto mi nie chciało jechać:angry::baffled:
jutro kupic muszę akumulator:tak:
Poza tym cudownie,nie ma co narzekac,tylko mężusia brakuje,ale taki juz mój los,że musze czekać i czekać i tęsknić-coś za coś-nasza ojczyzna nie dba tak bardzo o rodziny ,jak inne kraje,u nas dzieci to luksus,na który nie każdy może sobie pozwolić tak naprawdę ,jeśli chce żyć na jakimś godnym poziomie.
Całuję
Was:-D
Dobrej nocy:tak:

reklama
my sie witamy :tak:

cały week bylismy za miastem :-D
bylo cuuuuuuuuuudnie^^
pogoda wspaniala :-)
mały cały dzien na dworzu to w nocy spal jak suseł :-D

dzis dostałam @ !!! :-D
wiec dobrze :-D
moze to od stresu nie mialam jej :sorry: nie wiem ...

dzis pada ech nie ma to jak siedziec w domu :|
no ale coz to sie ogarnie chałupke :-D

dziewczyny ja chce sie z Wami wszystkimi spatkac !!!

no !!

dobra nie gledze wam juz :-D

aaaaaaaaa i my tez musimy małemu kupic nowy fotelik bo ten to juz a mały ;-D
dobra ide nadrabiac inne wątki ^^

buzka ;*

bylo cuuuuuuuuuudnie^^

no !!

buzka ;*

Witamy :)
Noc za nami,dzień zaczal się pochmurnie,ale jeszcze nie pada.

bylo cuuuuuuuuuudnie^^

no !!

buzka ;*

Joasia :)) no to super ,że następna ciąż odłożona jeszcze :)-bo musisz zająć się narazie synusiem małym i odpocząć,a może kiedyś jeszcze...:)Pewnie stres,lub hormony.
Joasiu,nie wiem,czy to u mnie tylko tak widac ,ale twoje posty sa pisane strasznie bladym kolorem rożowym,tak,że ja choć mam świetny wzrok,to ledwo je widzę :))

Za chwilkę będe karmiła Michałka kaszką z łyżeczki,bo z buteli zjadł nad ranem,a teraz jednak już nie chce,zjadł o 5tej rano,potem wypił herbatkę,zdrzemnął się ,przed chwilką się obudził,no i wogóle nie jest głodny-a co ile mniej więcej wy karmicie swoje dzieciaczki?

Anne nie wiem czemu tak jest bo zaznaczam ciemniejszy roz ;/
ogolnie to mi sie forum pirdzieli ;/

nic nie moge na nim zrobic ;/

ja malego karmie mlekiem co +- 5 h w miedzy czasie pije wode i soczki zjada obiadek deserek i od dzis zaczne mu dawac kaszke waniliowa zobaczymy czy zje ja :-D

bo jak wy dajecie malym ludka kaszke z butelki ??
ja nie umiem tak jej zrobic :/

Anne nie wiem czemu tak jest bo zaznaczam ciemniejszy roz ;/
ogolnie to mi sie forum pirdzieli ;/

nic nie moge na nim zrobic ;/

ja malego karmie mlekiem co +- 5 h w miedzy czasie pije wode i soczki zjada obiadek deserek i od dzis zaczne mu dawac kaszke waniliowa zobaczymy czy zje ja :-D

bo jak wy dajecie malym ludka kaszke z butelki ??
ja nie umiem tak jej zrobic :/

no właśnie to jest najpiękniejsze jakie tu się zawiązują przyjaźnie:tak: ja np spędziłam super dzisiaj cały dzień z Siunią i jej rodziną - świetni ludzie:tak: tak samo jak odwiedzam koleżanki z Łodzi z forum... fajnie, że tak się zgadałyście:tak:
My jednego dnia wpadłyśmy na pomysł spotkania, a drugiego się spotkałyśmy. A mamy do siebie ok. 350km. żyć bez siebie nie możemy.

No i my sie witamy , dzisiaj jezdzilismy po sklepach szukajac fotelika dla malego bo w tym juz mu bardzo nozki wystaja:szok: no i powiem wam dziewczyny ze potrzebujemy 2 foteliki bo jak ja bede zawodzic babla do przedszkola to pozniej maz musi go odebrac jak bedzie wracal z pracy:szok: wiec stwierdzilismy i zdecydowalismy sie na fotelik z grupy 1 (9-18kg)a ten drugi z grupy 1-2-3 czyli (9-36kg) bo pozniej nam sie i tak przyda.
A i jeszcze jedno maly ma na dole tam jak powinny byc jedynki taka biala plamke i ja nie wiem czy to bede sie zabki wyzynac czy to jakas afta :confused: juz ma to od paru dni .
Dobranoc i lepszego dnia jutro:cool2: ci co dzisiaj mieli smutne :-(
Ta biała plamka to pewnie ząbki kochana:-D:tak:

Joasiu dobrze że dostałaś @ :):):) Mozemy sie spotkac kiedyś jak znów bede u Agatki... ugadamy jakies spotkanie np. w Warszawie.. :)
Kinia Agapcia ma racje to pewnie zabki :):)

Agatko racja my to wariatki jesteśmy hahaha takie spontaniczne to było.... Dobrze że Rafała nie musiałam długo przekonywać :):)

Joasiu dobrze że dostałaś @ :):):) Mozemy sie spotkac kiedyś jak znów bede u Agatki... ugadamy jakies spotkanie np. w Warszawie.. :)
Kinia Agapcia ma racje to pewnie zabki :):)

Agatko racja my to wariatki jesteśmy hahaha takie spontaniczne to było.... Dobrze że Rafała nie musiałam długo przekonywać :):)

reklama
witam sie po weekendzie.

,y juz zmienilismy fotelik.
Kupiliśmy reccaro czy jakos tak. On jest juz do 36 kg.
W rankingach ma bardzo wysokie oceny.
w sumie najlepsze wsród fotelików ponizej 1000 zł.

U nas zapowiada sie ciezki dzien.
Pogoda paskudna i Misia marudna.
3majcie sie cieplo

Do góry