reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie kochane:-)
Teraz znalazlam chwilkę ,by się odezwac,ale widzę,że nie było tu tłoczno :tak:
Piękna sobota i niedziela,oprócz tego,że auto mi nie chciało jechać:angry::baffled:
jutro kupic muszę akumulator:tak:
Poza tym cudownie,nie ma co narzekac,tylko mężusia brakuje,ale taki juz mój los,że musze czekać i czekać i tęsknić-coś za coś-nasza ojczyzna nie dba tak bardzo o rodziny ,jak inne kraje,u nas dzieci to luksus,na który nie każdy może sobie pozwolić tak naprawdę ,jeśli chce żyć na jakimś godnym poziomie.
Całuję
Was:-D
Dobrej nocy:tak:

reklama
my sie witamy :tak:

cały week bylismy za miastem :-D
bylo cuuuuuuuuuudnie^^
pogoda wspaniala :-)
mały cały dzien na dworzu to w nocy spal jak suseł :-D

dzis dostałam @ !!! :-D
wiec dobrze :-D
moze to od stresu nie mialam jej :sorry: nie wiem ...

dzis pada ech nie ma to jak siedziec w domu :|
no ale coz to sie ogarnie chałupke :-D

dziewczyny ja chce sie z Wami wszystkimi spatkac !!!

no !!

dobra nie gledze wam juz :-D

aaaaaaaaa i my tez musimy małemu kupic nowy fotelik bo ten to juz a mały ;-D
dobra ide nadrabiac inne wątki ^^

buzka ;*

bylo cuuuuuuuuuudnie^^

no !!

buzka ;*

Witamy :)
Noc za nami,dzień zaczal się pochmurnie,ale jeszcze nie pada.

bylo cuuuuuuuuuudnie^^

no !!

buzka ;*

Joasia :)) no to super ,że następna ciąż odłożona jeszcze :)-bo musisz zająć się narazie synusiem małym i odpocząć,a może kiedyś jeszcze...:)Pewnie stres,lub hormony.
Joasiu,nie wiem,czy to u mnie tylko tak widac ,ale twoje posty sa pisane strasznie bladym kolorem rożowym,tak,że ja choć mam świetny wzrok,to ledwo je widzę :))

Za chwilkę będe karmiła Michałka kaszką z łyżeczki,bo z buteli zjadł nad ranem,a teraz jednak już nie chce,zjadł o 5tej rano,potem wypił herbatkę,zdrzemnął się ,przed chwilką się obudził,no i wogóle nie jest głodny-a co ile mniej więcej wy karmicie swoje dzieciaczki?

Anne nie wiem czemu tak jest bo zaznaczam ciemniejszy roz ;/
ogolnie to mi sie forum pirdzieli ;/

nic nie moge na nim zrobic ;/

ja malego karmie mlekiem co +- 5 h w miedzy czasie pije wode i soczki zjada obiadek deserek i od dzis zaczne mu dawac kaszke waniliowa zobaczymy czy zje ja :-D

bo jak wy dajecie malym ludka kaszke z butelki ??
ja nie umiem tak jej zrobic :/

Anne nie wiem czemu tak jest bo zaznaczam ciemniejszy roz ;/
ogolnie to mi sie forum pirdzieli ;/

nic nie moge na nim zrobic ;/

ja malego karmie mlekiem co +- 5 h w miedzy czasie pije wode i soczki zjada obiadek deserek i od dzis zaczne mu dawac kaszke waniliowa zobaczymy czy zje ja :-D

bo jak wy dajecie malym ludka kaszke z butelki ??
ja nie umiem tak jej zrobic :/

no właśnie to jest najpiękniejsze jakie tu się zawiązują przyjaźnie:tak: ja np spędziłam super dzisiaj cały dzień z Siunią i jej rodziną - świetni ludzie:tak: tak samo jak odwiedzam koleżanki z Łodzi z forum... fajnie, że tak się zgadałyście:tak:
My jednego dnia wpadłyśmy na pomysł spotkania, a drugiego się spotkałyśmy. A mamy do siebie ok. 350km. żyć bez siebie nie możemy.

No i my sie witamy , dzisiaj jezdzilismy po sklepach szukajac fotelika dla malego bo w tym juz mu bardzo nozki wystaja:szok: no i powiem wam dziewczyny ze potrzebujemy 2 foteliki bo jak ja bede zawodzic babla do przedszkola to pozniej maz musi go odebrac jak bedzie wracal z pracy:szok: wiec stwierdzilismy i zdecydowalismy sie na fotelik z grupy 1 (9-18kg)a ten drugi z grupy 1-2-3 czyli (9-36kg) bo pozniej nam sie i tak przyda.
A i jeszcze jedno maly ma na dole tam jak powinny byc jedynki taka biala plamke i ja nie wiem czy to bede sie zabki wyzynac czy to jakas afta :confused: juz ma to od paru dni .
Dobranoc i lepszego dnia jutro:cool2: ci co dzisiaj mieli smutne :-(
Ta biała plamka to pewnie ząbki kochana:-D:tak:

Joasiu dobrze że dostałaś @ :):):) Mozemy sie spotkac kiedyś jak znów bede u Agatki... ugadamy jakies spotkanie np. w Warszawie.. :)
Kinia Agapcia ma racje to pewnie zabki :):)

Agatko racja my to wariatki jesteśmy hahaha takie spontaniczne to było.... Dobrze że Rafała nie musiałam długo przekonywać :):)

Joasiu dobrze że dostałaś @ :):):) Mozemy sie spotkac kiedyś jak znów bede u Agatki... ugadamy jakies spotkanie np. w Warszawie.. :)
Kinia Agapcia ma racje to pewnie zabki :):)

Agatko racja my to wariatki jesteśmy hahaha takie spontaniczne to było.... Dobrze że Rafała nie musiałam długo przekonywać :):)

reklama
witam sie po weekendzie.

,y juz zmienilismy fotelik.
Kupiliśmy reccaro czy jakos tak. On jest juz do 36 kg.
W rankingach ma bardzo wysokie oceny.
w sumie najlepsze wsród fotelików ponizej 1000 zł.

U nas zapowiada sie ciezki dzien.
Pogoda paskudna i Misia marudna.
3majcie sie cieplo

Do góry