reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Misia dziekuje z te rankingi ja wlasnie sie tez zainteresowalam tym fotelikiem , ale powiedz mi tam w aukcji na foteliku nie ma logo Recaro a tu jest Fotelik Recaro Young Sport 9-36 kg - zdjęcia, foto, galeria produktu
My kupilismy juz grupe I Maxi Cosi Tobi i jeszcze chcemy ten wlasnie uniwersalny bo juz bedzie na pozniej.
A Dominis jakis taki niespokojny , nie chcial deserku zjesc .
Nasze menu dzienne :
- 6 rano mleczko
- 10 kaszka ale jak narazie z butelki( 180ml + dwie lyzki kaszki z czubem)
- ok 12-1 zupka
- 3 jogurcik dla babaskow
- 5 mleczko z kaszka kukurydziana 160ml
- ok 6-7 deserek jakis mus owocowy z kaszka manna lub banan
- 9 mleczko z kaszka kukurydziana 180ml
no i spanciu
pozdrawiam i buzki

Iza trzymam kciuki

reklama
Izulka trzymam mocno kciuki za was zeby wszystko dobrze sie skonczyło

Kurcze a ja jeszcze nawet nie myslałam o zmianie fotelika chyba czas zaczac sie rozgladac bo Bartoliniemu juz nozki mocno wystaja :-)

Pati teraz śpi długo, a właściwie dłużej niż wcześniej. Jak policzę, to w ciągu dnia śpi 3-4 godziny. Wydaje mi się to optymalne, choć mogłaby spać dłużej (znam takie dzieci, w wieku Neli, które przesypiają w ciągu dnia 6-7 godzin). Ale nas to troszkę kosztowało pracy i wysiłku - wcześniej Nela spała tak jak Twój Kubuś i była często zmęczona i marudna w ciągu dnia :-)

Zmykam już
Dobranoc Laseczki, do jutra :-D

Ostatnia edycja:
Wylewamy wodę z łazienki wiadrami- jest niżej i tam sie wdarła. Chwila odpoczynku.Sprawdzam wodowskazy w okolicy na internecie. Dziękuję WAM za wsparcie. Nie będziemy spać bo tylko jak na chwile przestajemy to napływa nowa.

Witam sie goraco. Moja mala chyba bedzie chora jakas glowke rozpalona ma i taaka spiaca jest :(((
U na szimno:(
Fajnie dziewczyny macie, ze mozecie sie spotkac...
Kinia, moja mala ma taka plamke kolo dolnych jedynek od urodzenia i pytala dentysty (bylam z synem) co to moze byc. Ona powiedziala, ze to napewno nie zabek i zebym sie nie zamartwiala.
Cos mam dola dzisiaj...
Pozdrawiam goraco.
Tygrynko, dziekuje juz dzisiaj o wiele lepiej:)
Monia dużo zdrówka dla małej... a czemuż to masz doła co sie dzieje????
Dziewczyny znowu trzymajcie za nas kciuki. Leje 2 doby. Gorzej niz jak zalało Bogatynię. Mam juz wodę w piwnicy około 0,5m- pompujemy. Próg obłożony workami bo sie wleje do domu. Boimy się, żeby nie podmyło domu bo to ponad 100 letni budynek. Przez podwórko pędzi rzeka. nieciekawie to wygląda... Tyle dobrego że mąż tym razem w domu.Rzeczka 200m od domu przelewa się przez mostek. Odezwę się, mam nadzieję że z lepszymi wieściami.
Ojej Izunia jesteśmy myslami z Tobą by woda jednak nie zalała Was :-:)-:)-(
witajcie :-D

po dłuugiej nieobecności będę bywać częściej :-D Anne napisała za co jej dziękuje :-D

widzę że tu marguś pisze i Kame witajcie :* jutro troszkę ponadrabiam żeby być na bieżąco trochę choruje ostatnio i zaraziłam Kubusia już 3 dzień mi gorączkuje i kaszle:-( a co za tym idzie i noce nieprzespane :-( ech.. :-(

izulka15 trzymam kciuki i modle się żeby Wasz dom ominęła woda :-(
dobranoc dziewczynki :-D
Zdrówka dla Kubusia :tak:
Wylewamy wodę z łazienki wiadrami- jest niżej i tam sie wdarła. Chwila odpoczynku.Sprawdzam wodowskazy w okolicy na internecie. Dziękuję WAM za wsparcie. Nie będziemy spać bo tylko jak na chwile przestajemy to napływa nowa.

Oh Kochana trzymajcie sie tam :////

A u nas nocka jak zwykle 4 pobudki.... teraz też nie śpi.... u mnie Kuba śpi w dzień ok 4-5 godzin łącznie.... ale szczerze pisząc wolałabym żeby nie spał mi w dzień tak długo tylko w nocy:////

my sie witamy :*

Iza trzymaj sie !! musi byc dobrze !!!

a u mnie dupa zle masakrycznie ...
ech nie mam checi do zycia ech ...
troche sie posypalo :(
jest mi tak zle ze to masakra :-(

dobra nie gledze wam ...

buziaki ..

reklama
nie wiem zycie mi sie nie uklada ...

to wszystko nie tak mialo wygladac ;/
mialam isc na studia bawic sie zyciem znaleźć dobra prace i dopiero dziecko ;/
a teraz najprawdopodobniej bede musiala zrezygnowac ze szkoly ech ...
nic juz mi sie nie chce ...
a dodatkowo z moim M mi sie nie uklada :|

ech ...................

Do góry