my sie witamy
juz po spacerku )
pogoda cudowna goraco i piekne sloneczko jest )
moj mały dzis zapoznał nowego kolege )
hehe slodko
a tak poza tym to sie martwie ...
bo @ mi sie spoznia o 2 tyg :-( nie wiem co robic ...
Kurcze dwa tygodnie to już trochę długo Joasia,zależy,czy karmisz piersią może-czasem wtedy cos sie może psuć z hormonami,a może chorowałas ostatnio? albo jakiś duży stres?,a czujesz jak byś miała już dostać? bo ja zawsze to czuję,jestem taka nabrzmiała jakaś,bust mam napięty i boli,duuzo jem i drażliwa jestem.A jak uwazasz,ze mogłas zajść w ciążę ,to zrób test i już,jak to juz tyle po spodziewanej @ to wynik będzie wiarygodny
No i my sie witamy
) Widze ze sie forum rozkreca na nowo fajnie bo nieraz byla naprawde glucha cisza. Nasz babel tez lubi tv protestuje jak mu sie zasloni reka chce i juz
no a u nas tez zabek jakos nie chce sie przedostac. Dzisiaj nocka ok tylko w srodku nocy troszke pojeknie niewiem czy o nie przez te zabki, ale pewnie tak.
Dziewczyny czy rano dajecie kaszke lyzeczka czy z butelki bo moj protestuje dzis byl placz jak nie wiem , ale nie wymieklam tylko polowa byla na sliniaku :-) zupke , jogurty, owoce z lyzeczki je, tylko ta nieszczesna kaszka
A ja dzies mam @ i rozpoczelam opakowanie tabletek anty, ciekawa jestem jak bede sie czula. pozdrawiam was serdecznie ide wypic kawke ;-)
Ja ostatnio daję częściej z łyżeczki kaszkę,bo mały nie chce butelki,ale jak nad ranem jest pobudka -wtedy jest taki półśpiący,ale głodny ,tak ok.4tej,5tej,to idzie butla i zje,tak samo po kąpieli,a w ciągu dnia łyżeczka i gęsta mleczna kaszka Nestle lub BoboVita-a własnie,czy mozna tak mieszać,raz BoboVita,raz Nestle???
A co do pigułek,to wiesz,czasem trzeba kilka miesięcy,najczęściek ok.3,żeby organizm się przyzwyczaił,a czasem trzeba zmienić na inne,bo nie toleruje.Ja wogóle żadnych hormonów nie mogę i nie toleruję
Misia,mj synek chcętnie objadki zajada ze słoiczka-ale nie wszystkie,bo np.zauważyłam,że z Bobovity obiadki mu wogóle nie pochodzą-tak zupki dla dzieci po 6miesiącu życia,są takie bardziej w kawałkach-jarzynki i mięsko i smak jakiś taki bez smaku,woli Gerber-narazie je,ale nie wiem co dalej będzie,bo np.nagle nie smakuje mu bebilon pepti,dlatego wprowadzam kaszki mleczne,mleczno -ryżowe i mleczno-pszenne
Cos mi się spać zachciewa,nie wiem ile tu jeszcze będę dziś,muszę troche na gg posiedzieć,bo kilka osób czeka