reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Hej... My stosujemy devikap......

a tak ogólnie to witamy sie sobotnio....
Nocka taka sobie mogłaby byc lepsza ://

W poniedziałek Sebuś do przedszkola idzie.... Boje sie że znów mi czegoś do domu nie przyniósł.... tyle dzieci teraz choruje :((

Moje dzieciaki tez ostatnio były chore, temp i katar, ale dawalam im po kropelce nasiwinu i ladnie im wysuszyl, nie nawidze jak maja katar, tak strasznie sie wtedy męcza.
A jesli chodzi o wit d to ja tez mialam devikap, ale jedna lekarka kazala nam odstawic, druga dawac i zglupialam, ale one maja takie miekkie i duze ciemiaczko i pomyslalam ze moze powinnam znow dawac?

Luckaa jeszcze maja ciemiączko??? Mój Kuba już od 2-3 miesięcy nie ma ..... a jak duże mieli po porodzie?? Mój Kuba miał 1,5 cm x 1,5 cm

Darek 2,5 na 2,5 przy urodzeniu
Agata 3,5 na 2,5 przy urodzeniu, a potem miala różne pomiary 3,5x3,5, 3x2,5. Ale to ich ciemiączko jest miekkie :szok: Zmatwilam sie

ja tez mam z tej serii i juz prawie koncowka:(
i co to moze zaszkodzic maluchowi????
ciemiaczko u mojej tez jest jeszcze spore ale jak sie urodzila to miala 3.5 na 2,5 ale czytalam ze zarasta do 18 miesiaca zycia.

Witam się i ja wieczorową porą.:-) Mój skarb też ma jeszcze spore ciemiączko i nawet pani doktor wysłała nas do neurologa, który stwierdził że nic mu nie jest, a że ma duże to taka jego natura jedne dzieci maja małe inne duże, a poza tym mam mu podawać witaminę d.

Moj tez ma jescze ciemiaczko, i tak jak Rosi79 pisala moze sie zarosnac nawet do 18 miesiaca, mam znajomych co zaroslo sie w wieku 6 miesiecy i lekarz stwierdzil ze za szybko?! Wiec nie dajmy sie zwariowac u kazdego innaczej sie zrasta i kazdy lekarz posiada swoje opinie!!

reklama
Do góry