reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Joasia89 zdrówka dla małego!

Agapa dzielną masz córeczkę!

MisiaM a jaki balsam stosujesz? i także zdrówka dla dzieciaczka!

... i nic więcej nie dam rady napisac, bo padam na pyszczek, mały zasnął dopiero przed 23, chyba czuje, że jutro tata do nas przyjeżdża ;)
kolorowych snów!

reklama
my sie witamy ...

dzien paskudny ...
maly kaszle i leci mu woda z nosa ;/
jedziemy dzis do lekarza ;(
boje sie o niego :((((((
ech
a tak to noc paskudna maly sie budzil z 7 razy i plakal ;/
a jak dawalam mu 210 ml mleka to zjadal tylko 90 ...
boje sie ;(

Hej, wyprawiłam starszaki do szkoły. Pogoda taka, ze psa nie wypędzisz. A dzieci poszły na 7.15 na zutobus. Tak wcześnie, biedki. Jak mąż na rano, muszą same dojechać. 3km do Zgorzelca a połączenia prawie zerowe. To tak zawsze najtrudniej najbliżej się dostać.
Dziewczyny chciałam Wam zaproponować ciekawą rzecz, a może to juz stosujecie dawno, nie wiem:)
Migusie-super sprawa. System znaków migowych dla słyszących maluszków. Zanim zaczną mówić, zaczynają migać i pokazują co chcą, co czują itd. Musicie sobie poczytać bo naprawdę fajna sprawa. Znaki są opracowane ale można na własne potrzeby tworzyć swoje.Zresztą wiele jest stosowanych bezwiednie np.pa :) My migamy około 2 tygodni. na efekty trzeba poczekać zależnie od dziecka około 2 miesięcy.
Pakiet materiałów kosztuje 140zł. Ale na chomiku są udostępnione. Miganie nawet przyspiesza mówienie! Poza tym ułatwia sprawę z domyslaniem sie potrzeb dziecka. To tyle informacji. Pozdrawiam

my sie witamy ...

dzien paskudny ...
maly kaszle i leci mu woda z nosa ;/
jedziemy dzis do lekarza ;(
boje sie o niego :((((((
ech
a tak to noc paskudna maly sie budzil z 7 razy i plakal ;/
a jak dawalam mu 210 ml mleka to zjadal tylko 90 ...
boje sie ;(
Asiu, kochana, nie stresuj się. Teraz wszyscy wokół kichają i mały widocznie coś złapał, a przez to ma apetyt mniejszy. Co do nocki to cię rozumiem. Ja to miałam tamtej nocy, a dziś było lepiej bo wieczorkiem dałam Mai czopek.
Ale i tak mnie kręgosłup boli po tych nockach.

Cześć dziewczyny wczoraj byliśmy na szczepieniu waży 8.700 kg i 70 cm ma.Lekarka stwierdziła że Krystek jest bardzo żywy jak na 7 miesięcy. Kupiłam małemu nocnik i go posadziłam na nim mówiłam do niego sisisisi żeby zrobił siku do nocnika to ten tylko się popatrzył na mnie i się uśmiechnął. A dziś rano to zrobił kupkę do nocniczka.
MisiaM:Jak się nazywa ten rozgrzewający balsam?
joasia89: Mój jakoś 2 tygodnie temu miał katarek( leciała mu woda z nosa) i trochę kaszlał, byliśmy u lekarza to stwierdził że mu nic nie dolega i może to być na tle alergicznym.
izulka15:Bardzo ciekawe z tym miganiem.

Eveline firma czy jakos tak. taki w bordowym opakowaniu. 3d modeling czy cos takiego. Ja w tesco dałam chyba 9 zł za 200 ml.
Na dziale balsamów do ciała sa takie właśnie wyszczuplające modelujące.

Dziewczyny kilka nowych par kolczyków w mom wątku :)
odnosnik w sygnaturce

my juz po wizycie
dostalismy 2 syropki i spray do noska ...
na szczescie nic mu nie jest ufff ....

Misia tez to uzywam ;d cieplo sie od tego robi ^^

joasiu i jestes zadowolona??
Fajnie rozgrzewa i mnie sie wydaje ze dziala.

Moja Misia tez podziembbiona daje jej wit C i sól morska do noska

I my sie witamy;-)
Ja tez dzisiaj bylam z bablem na wizycie ma 73cm i 8400 i mnie taz sie wydaje ze bedzie wysoki :) a dzisiaj ja dawalam mu zupke zauwazylam biale kreseczki na dziaselkach:-D chyba beda zabki :tak: nasz maly codziennie miedzy 5-6 rano sie budzi i staje na nogach w lozeczku i nas budzi tzn. mnie bo maz spi i nawet nie slyszy( troche jestem zdenerwowana na niego bo to tak od poczatku jest ,,,, faceci)) i wtedy daje mu mleczko i tak z 15 min bryka i pozniej zasypia.
pozdrawiam was cieplo

reklama
Do góry