reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Pati juz oddalam i oddawac bede hehe:) ile trwa ten konkurs?

Meganne ja nie odciagam bo bym musiala caly dzien siedziec :D
Mojej chyba tez narazie wystarcza moje mleczko. Daje jej pare lyzeczek jablko-banan albo jablko i reszte M albo syn wcinaja.

Witam! Chciałabym się przywitać, bo poczytuję Was od kilku dni. Udzielam się w wątku Marcówek 2010, bo termin miałam na 03.03.10, ale moja kruszynka urodziła się 11 lutego! Nazywam się Paulina, a moja córeczka Amelia :-)

Witajcie kochane w ten piękny lipcowy dzień. Mój skarbek właśnie zasnął na macie edukacyjnej. Przykryłam ją kocykiem i niech sobie śpi. Mam dziś b. dużo pracy: posprzątać w domu i popiec trochę ciast bo w niedzielę mam potrójną uroczystość - męża imieniny i dzieci urodziny. Może by mi któraś pomogła co?:tak:Tak mi się nie chce ruszyć do roboty.
Dziewczyny ma któraś z was jakieś pomysły itp. na różne figurki, zabawki z makaronu itp. Jestem z-cą prezesa w naszym Stowarzyszeniu i musimy porobić coś jako cegiełki. Te rzeczy z makaronu nie są trudne do zrobienia i chyba dość szybko się je robi, a są b. ładne.

Pati już zagłosowałam. Wiesz co wstaw sobie ten link w sygnaturkę tak jak Misia to będzie nam łatwiej głosować.

Witam! Chciałabym się przywitać, bo poczytuję Was od kilku dni. Udzielam się w wątku Marcówek 2010, bo termin miałam na 03.03.10, ale moja kruszynka urodziła się 11 lutego! Nazywam się Paulina, a moja córeczka Amelia :-)
Witaj wśród nas. Teraz nie jest nas już tak dużo jak przed porodem ale kilka osób się udziela w miarę regularnie:-D

reklama
Przy okazji prosze o zagłosowanie :))
Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com
Konkurs trwa do konca miesiąca.... Jeszcze daleko nam do czołówki ale nie trace nadziei :)):)):*

Zagłosowałam :)

witaj kochana , miło nam Cie gościc...:D:D

Dzięki, za miłe przyjęcie :)

U nas nocka w miarę, przez te upały Amelka mniej je i częściej się w nocy budzi. Je co mniej więcej 4 godziny po 100ml, przed snem o 19.00 wczoraj wypiła 120ml, obudziła się o 2.00 i też wypiła 120ml, i później o 8.00 tym razem już na 220ml.. Ale nie pamiętam, kiedy ostatnio obudziła mi się w nocy! A w ogóle, to mała cały czas marudna jest jakaś... Może ząbki? Albo te upały.

Od poniedziałku czekam na macierzyńskie, i jeszcze nie dostałam. Kończy mi się 14 lipca, ale powinnam teraz dostać cokolwiek za czerwiec chyba no nie? Z kasą ciężko jak nie wiem, jeszcze teraz 6stego jedziemy do szpitala na wycięcie takiego bąbla, który wyskoczył Amelce po porodzie, na prawym policzku. Jest bardzo brzydki, a najgorsze, że zarósł jej ciałkiem. Pobędziemy tam kilka dni, do domku, ale wiadomo, że to nie będzie nic przyjemnego. Dziewczymy czy Wy też tak macie z tym macierzyńskim?? Bo już sama nie wiem co mam robić, zadzwoniłabym do nich się dowiedzieć, ale nie wiem.. Czekam do 15... Jak nie przyjdą, to się w poniedziałek tam wybiorę.

Do góry