reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

kochana ja nie wiem... ja za urlop macierzyński dostaje normalnie wynagrodzenie z pracy, innych świadczeń nie pobieram. 100 ml... Twoja malutka strasznie mało je.. tzn mało wg mojego szkraba, który normalnie wtranżala ok 250ml za jednym posiedzeniem.... i dopasam go jeszcze kaszką albo marchewcią ....... bo głodny moj maluch.....

reklama
Podczas upałów właśnie tylko tyle je, ale normalnie wcina do 250ml, i do tego na obiadek jakaś marchewka, lub zupka jarzynowa, a na deserek kleik ryżowy lub papka z banana, lub co innego :-)

Ostatnia edycja:
Ale tu u nas pustki.
Ja wczoraj miałam potrójną imprezkę a dziś będę miała gości do mojej Kruszynki i do mnie. Przyjeżdza mój chór, bardzo się cieszę bo się za nimi stęskniłam.

Podczas upałów właśnie tylko tyle je, ale normalnie wcina do 250ml, i do tego na obiadek jakaś marchewka, lub zupka jarzynowa, a na deserek kleik ryżowy lub papka z banana, lub co innego :-)
hehe papka z banana.. moj jak poczuje banana to sie drze tak mu nie smakuje:p:p

Ale tu u nas pustki.
Ja wczoraj miałam potrójną imprezkę a dziś będę miała gości do mojej Kruszynki i do mnie. Przyjeżdza mój chór, bardzo się cieszę bo się za nimi stęskniłam.
no właśnie ja nie wiem.. wszystkie na urlopach, czy na spacerkach???

ja dzisiaj bede miec cięzki dzień... mały dzis obudził sie o 6 rano i już nie śpimy od tej pory.... zaraz się zbieramy do mie do pracy złożyc podania, pozałatwiac troche papierkowej roboty, potem do lekarza na bioderka, potem jedziemy do hurtowni nno i jeszcvze do urzedu skarbowego... bo zrobiłam błąd w zeznaniu ( nie wpisałam jednego grosza... żal:p:p) i musze jechac i składac wyjaśnienie masakra z tymi urzędasami....

Hej Slonka

My wczoraj byłysmy na Michasi pierwszej wycieczce za granicznej :)
Bylysmy w takim wielkim zoo w czechach.
Misia była zachwycona zyrafami :)
Później wkleje fotki :)

Witam sie:))

Ja juz tez nie spie od 6 tej :( za to Mala juz zasnela sobie a ja szukam pralki...
Wczoraj udalo sie dzieki Bogu zalatwic kogos na nasze mieszkanie bo inaczej musielibysmy placic podwojny czynsz przez 2 mce, a tak to juz z glowy ufff...
Dziewczyny podpowiedzcie mi - bo moj syn chce jakiegos zwierzaka. Psa nie mozemy miec ale za to kota tak. Czy kot jest malo problemowy w mieszkaniu? Niestety ogrodka nie posiadam ale za to balkon...

Moniu ja nigdy kota nie miałam wiec sie o kotach nie wpowiem.
Anie dla takiego młodego chłopca poponuje szynszyle, fretke, albo królika.

my sie witamy po dlugiej przerwie :*

wlasnie jestesmy w podrozy poslubnej z malym :)
moi spia to moge troche popisac :))

tu jest pieknie ...
a slub byl jak z bajki :D
jak wrocimy to wstawie foto :)))

tesknimy za wami :(

co tam u was ? :*

U nas Kuba lekko przeziebiony a ja sie czymś zatrułam :///
Ale już wszystko powoli wraca do normy :))
w piatek wyjeżdzamy do Tomaszowa Mazowieckiego na kilka dni i troche sie boje bo to jest ok 3 h w aucie i niewiem jak to Kuba zniesie :///
On przewżnie spal w aucie ale jeszcze nigdy nie był w nim aż 3 h ..... mam lekkiego stresa :////
Prosze o głosy :)

reklama
Witam sie:))

Ja juz tez nie spie od 6 tej :( za to Mala juz zasnela sobie a ja szukam pralki...
Wczoraj udalo sie dzieki Bogu zalatwic kogos na nasze mieszkanie bo inaczej musielibysmy placic podwojny czynsz przez 2 mce, a tak to juz z glowy ufff...
Dziewczyny podpowiedzcie mi - bo moj syn chce jakiegos zwierzaka. Psa nie mozemy miec ale za to kota tak. Czy kot jest malo problemowy w mieszkaniu? Niestety ogrodka nie posiadam ale za to balkon...
kochana ja mam psa i aktualnie dwa koty....
powiem tak koty są różne ale przewaznie malo problemowe, trzeba sprzatnac w kuwecie nakarmic i tyle... szynszyle są śliczne ale płochliwe i mi wcięły wszyskie książki - podgryzają też meble:p, a fredka - cudo zwierzak...... tylko z czystoścvią u niej ciężko, bo nmiby załatwia się do kuwety, ale jak lata po mieszkaniu ( a musi bo inaczej dziczeje w klatce) to czasem zapomina i zostawia niespodzianki za szafkami i kątach:p więc jakbym miała doradzic to kot najlepszy..... albo fredzia.. to bardzo sprytne zwierzątko i towarzyskie

Moniu ja nigdy kota nie miałam wiec sie o kotach nie wpowiem.
Anie dla takiego młodego chłopca poponuje szynszyle, fretke, albo królika.

Do góry