kochana ja nie wiem... ja za urlop macierzyński dostaje normalnie wynagrodzenie z pracy, innych świadczeń nie pobieram. 100 ml... Twoja malutka strasznie mało je.. tzn mało wg mojego szkraba, który normalnie wtranżala ok 250ml za jednym posiedzeniem.... i dopasam go jeszcze kaszką albo marchewcią ....... bo głodny moj maluch.....
reklama
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Podczas upałów właśnie tylko tyle je, ale normalnie wcina do 250ml, i do tego na obiadek jakaś marchewka, lub zupka jarzynowa, a na deserek kleik ryżowy lub papka z banana, lub co innego :-)
Ostatnia edycja:
agapa
Fanka BB :)
Ale tu u nas pustki.
Ja wczoraj miałam potrójną imprezkę a dziś będę miała gości do mojej Kruszynki i do mnie. Przyjeżdza mój chór, bardzo się cieszę bo się za nimi stęskniłam.
Ja wczoraj miałam potrójną imprezkę a dziś będę miała gości do mojej Kruszynki i do mnie. Przyjeżdza mój chór, bardzo się cieszę bo się za nimi stęskniłam.
hehe papka z banana.. moj jak poczuje banana to sie drze tak mu nie smakujePodczas upałów właśnie tylko tyle je, ale normalnie wcina do 250ml, i do tego na obiadek jakaś marchewka, lub zupka jarzynowa, a na deserek kleik ryżowy lub papka z banana, lub co innego :-)
no właśnie ja nie wiem.. wszystkie na urlopach, czy na spacerkach???Ale tu u nas pustki.
ja dzisiaj bede miec cięzki dzień... mały dzis obudził sie o 6 rano i już nie śpimy od tej pory.... zaraz się zbieramy do mie do pracy złożyc podania, pozałatwiac troche papierkowej roboty, potem do lekarza na bioderka, potem jedziemy do hurtowni nno i jeszcvze do urzedu skarbowego... bo zrobiłam błąd w zeznaniu ( nie wpisałam jednego grosza... żal) i musze jechac i składac wyjaśnienie masakra z tymi urzędasami....
monikasia
Witam sie)
Ja juz tez nie spie od 6 tej za to Mala juz zasnela sobie a ja szukam pralki...
Wczoraj udalo sie dzieki Bogu zalatwic kogos na nasze mieszkanie bo inaczej musielibysmy placic podwojny czynsz przez 2 mce, a tak to juz z glowy ufff...
Dziewczyny podpowiedzcie mi - bo moj syn chce jakiegos zwierzaka. Psa nie mozemy miec ale za to kota tak. Czy kot jest malo problemowy w mieszkaniu? Niestety ogrodka nie posiadam ale za to balkon...
Wczoraj udalo sie dzieki Bogu zalatwic kogos na nasze mieszkanie bo inaczej musielibysmy placic podwojny czynsz przez 2 mce, a tak to juz z glowy ufff...
Dziewczyny podpowiedzcie mi - bo moj syn chce jakiegos zwierzaka. Psa nie mozemy miec ale za to kota tak. Czy kot jest malo problemowy w mieszkaniu? Niestety ogrodka nie posiadam ale za to balkon...
my sie witamy po dlugiej przerwie :*
wlasnie jestesmy w podrozy poslubnej z malym
moi spia to moge troche popisac )
tu jest pieknie ...
a slub byl jak z bajki
jak wrocimy to wstawie foto ))
tesknimy za wami
co tam u was ? :*
wlasnie jestesmy w podrozy poslubnej z malym
moi spia to moge troche popisac )
tu jest pieknie ...
a slub byl jak z bajki
jak wrocimy to wstawie foto ))
tesknimy za wami
co tam u was ? :*
Serduszko1
U nas Kuba lekko przeziebiony a ja sie czymś zatrułam :///
Ale już wszystko powoli wraca do normy )
w piatek wyjeżdzamy do Tomaszowa Mazowieckiego na kilka dni i troche sie boje bo to jest ok 3 h w aucie i niewiem jak to Kuba zniesie :///
On przewżnie spal w aucie ale jeszcze nigdy nie był w nim aż 3 h ..... mam lekkiego stresa :////
Prosze o głosy
Ale już wszystko powoli wraca do normy )
w piatek wyjeżdzamy do Tomaszowa Mazowieckiego na kilka dni i troche sie boje bo to jest ok 3 h w aucie i niewiem jak to Kuba zniesie :///
On przewżnie spal w aucie ale jeszcze nigdy nie był w nim aż 3 h ..... mam lekkiego stresa :////
Prosze o głosy
reklama
kochana ja mam psa i aktualnie dwa koty....Witam sie)
powiem tak koty są różne ale przewaznie malo problemowe, trzeba sprzatnac w kuwecie nakarmic i tyle... szynszyle są śliczne ale płochliwe i mi wcięły wszyskie książki - podgryzają też meble, a fredka - cudo zwierzak...... tylko z czystoścvią u niej ciężko, bo nmiby załatwia się do kuwety, ale jak lata po mieszkaniu ( a musi bo inaczej dziczeje w klatce) to czasem zapomina i zostawia niespodzianki za szafkami i kątach więc jakbym miała doradzic to kot najlepszy..... albo fredzia.. to bardzo sprytne zwierzątko i towarzyskie
Moniu ja nigdy kota nie miałam wiec sie o kotach nie wpowiem.
Anie dla takiego młodego chłopca poponuje szynszyle, fretke, albo królika.