Serduszko1
Fanka BB :)
Moniu ja też jakbym miała wybierać to kota.....
Albo jakiegoś chomika myszke albo rybki ))
Albo jakiegoś chomika myszke albo rybki ))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja póki co nie chce ządnych zwierzaków... Może jak Seba bedzie starszy )Droga zajmie wam wiecej, bo czeste postoje sa bardzo wazne.
W foteliku jesli bedzie goraco polecam maluszka posadzic w bawełnianym body a nawet w samejpieluszce tylko pod plecy dac tetruche.
Z takim szkrabem co około 1,5 godziny powinno sie robic postoje wyciagnac z fotelika dac pleckom dzieciaczka odpoczac.
My jedziemy 24 na wczasy jaies 250 km. Na droge jakies 5-6 godzin planujemy
Szynszyle miałam, i jak sie go duzo oswaja z ludzmi to przestaje byc płochliwy. Mój gryzł tylko taboret w pokoju rodziców nic innego
Fredke jak sie dobrze wytresuje to podobno nie ma problemu. Jak postawiisz kuwete w łazience to bedzie chodziła sie załatwiac do lazienki
Mnie sie marzy fredka i golden retriwer
Asiu ładnie to tak ? Miałaś nas zaprosić na wesele Ale życzymy udanej podróżymy sie witamy po dlugiej przerwie :*
wlasnie jestesmy w podrozy poslubnej z malym
moi spia to moge troche popisac )
tu jest pieknie ...
a slub byl jak z bajki
jak wrocimy to wstawie foto ))
tesknimy za wami
co tam u was ? :*