reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Droga zajmie wam wiecej, bo czeste postoje sa bardzo wazne.
W foteliku jesli bedzie goraco polecam maluszka posadzic w bawełnianym body a nawet w samejpieluszce tylko pod plecy dac tetruche.
Z takim szkrabem co około 1,5 godziny powinno sie robic postoje wyciagnac z fotelika dac pleckom dzieciaczka odpoczac.

My jedziemy 24 na wczasy jaies 250 km. Na droge jakies 5-6 godzin planujemy

Szynszyle miałam, i jak sie go duzo oswaja z ludzmi to przestaje byc płochliwy. Mój gryzł tylko taboret w pokoju rodziców nic innego :)
Fredke jak sie dobrze wytresuje to podobno nie ma problemu. Jak postawiisz kuwete w łazience to bedzie chodziła sie załatwiac do lazienki :D
Mnie sie marzy fredka i golden retriwer :)

Ostatnia edycja:
rybki nie :p bo trzeba wymieniac wode i wogole ;p

myszki sa fajne albo krolik ;p

za kotami to ja jakos nie jestem ... choc sa milusie ;p
a fretki smierdza ^^ moja znajoma ma 3 i smrodzik jest ^^

to my lecielismy samolotem pare h :o ojc ;p
a samochodem powinno sie co 2,5 h robic postój :)

Droga zajmie wam wiecej, bo czeste postoje sa bardzo wazne.
W foteliku jesli bedzie goraco polecam maluszka posadzic w bawełnianym body a nawet w samejpieluszce tylko pod plecy dac tetruche.
Z takim szkrabem co około 1,5 godziny powinno sie robic postoje wyciagnac z fotelika dac pleckom dzieciaczka odpoczac.

My jedziemy 24 na wczasy jaies 250 km. Na droge jakies 5-6 godzin planujemy

Szynszyle miałam, i jak sie go duzo oswaja z ludzmi to przestaje byc płochliwy. Mój gryzł tylko taboret w pokoju rodziców nic innego :)
Fredke jak sie dobrze wytresuje to podobno nie ma problemu. Jak postawiisz kuwete w łazience to bedzie chodziła sie załatwiac do lazienki :D
Mnie sie marzy fredka i golden retriwer :)
Ja póki co nie chce ządnych zwierzaków... Może jak Seba bedzie starszy :))
No my planujemy robić postój co godzine....... Ale stresa mam jak niewiem :///

Dzien dobry

u nas wszystko oki.
Dzisiaj troche chlodniej i pada :)
Beda jagody i kurki w lesie :D

Jak wasze dzieci jedza kaszki i kleiki to macie promocje z nestle
Megapromocja

Milego dnia

Witajcie, wrócilismy znad Bałtyku:-) z Pogorzelicy.Pogodę mielismy niesamowicie piekną !! Same słonko- cudo!! woda w Bałtyku +19 ale nasze starszaki -morsy pływały godziami, ja jestem zmarźlak:tak: i się nie skusiłam. Za to w ośrodku są kompleksy basenów i spa więc też się wymoczyłam i wypływałam. Hania nie chciała wychodzić z wody:-). Po 2 godzinach pływania zawsze zasypiała nam na basenie w leżaczku i juz nic nie było jej w stanie obudzic. A przed spaniem oczywiście cycuś bo po wyjściu z wody dopadał ją zaraz okrutny głód;-). Fajnie tak jak wszystko pod nos podane, ugotowane, posprzątane- to odskocznia. Choc zastanawiam się jak by się tak żyło na codzień...? Czy taki luksus odpowiadałby mi? Nie wiem. Okazjonalnie baaardzo mi sie podoba:tak::-). Hania świetnie spisała się na urlopie. Pięknie spała i nie było z nią problemów. Nawet w drodze nie było źle. A mamy ok. 430km. Trochę spała, trochę się bawiła. Powrót był cięzki. Upał straszny, jechalismy 9 godzin z przerwami.
A ja myślałam, że umrę bo wracałam z zatruciem pokarmowym, po nocy spędzonej w objęciach kibelka, z gorączką 38. Już prosiłam rodzinkę, żeby mnie w połowie drogi zostawili w lesie...;-). Ale już doszłam do siebie choc było ciężko, wylądowałam w końcu na pogotowiu.
Jutro skoczymy na 2 dni- bo tak ma wolne po nockach mąż- w Karkonosze. to są nasze klimaty. Niech się Hania od maleńkości uczy. Zuzia miała 9 dni kiedy była pierwszy raz w górach...:-)
Namówiłam swoje dzieciaki, zeby za uskładane pieniądze kupić konkretne rzeczy i dzisiaj przyszedł właśnie basen:-). Duży 4,6m średnica, zaczęlismy napełniać wodą ze studni ( dobrze, że jest) ale chyba parę dni zejdzie nim sie pokąpiemy. 10 000l to trochę potrwa...:tak:. I kupujemy jeszcze trampolinę. Więc bedzie zajęcie na wakacje. Cieszę się, bo to coś sensownego, z czego beziemy miećwszyscy frajdę. A tak to dzieci rozwalają kasę , która dostały z jakieś okazji na bzdury. Może będą bardziej szanować, że za ich uskładane;-)
Nie wiem, co słychac na forum, będę nadrabiać czytanie. Buziaki dla wszystkich:-D

Dałam kilka zdjęć z wczasów. Nie mogę czytać Waszych postów bo mecz Urugwaj-holandia jest pasjonujący:) Bo ja kibol jestem zagorzały, pozdrawiam jeszcze raz

reklama
Kochane dziekuje za rady. Jednak bedzie kot ;)) Podpowiedzcie mi prosze jak sie sprzata kuwete tzn co ile dni czy jak???
Pati ja z moja mala jechalam do PL jak miala 8 tyg niecale - przespala 8 godz z dwiema przerwami na cycka i przewiniecie. Ostatnio w weekend bylismy u znajomych , ktorzy mieszkaja jakies 150 km od nas i spala caly czas w 2 str. Ale znowu na krotkie trasy sie nie nadaje, skubana hehe...

Izulka moj syn to kase okrotnie rozwala :(( juz niewiem jak mam go nauczyc zeby uzbieral powiedzmy 50 EU...ech...
Ale Wasz zakup swietny:)

Do góry