reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Hej Kobietki...
U mnie nocka w porządku Kuba wstał tylko 2 razy.....
Z rana byliśmy na poczcie a teraz szwagierka wzieła Kube na spacer a pozostała 3 dzieci bawi sie....
Wiecie co mi dzisiaj Seba zrobił.... Normalnie w szoku byłam... Jak szwagierka wychodziła z Kuba to on w ryk i mówi do niej " Zostaw Kubusia Kubus jest mój nie możesz go wziąc" Tak mocno płakał....
Ja to nie wiedziała co zrobic Seba pierwszy raz coś takiego zrobił... Jeszcze przed chwila podszedł do mnie i sie pyta " Mamo ciocia przyniesie mi Kubusia nie???? Nie zabierze go ??"
Powiedziałam mu że oczywiście że go nie zabierze że niedługo przyjdzie i bedzie miał Kubusia tylko dla siebie.... Tak spojrzał na mnie czy aby nie kłamie i uspokoił sie... ale co chwile patrzy do okna czy Kubuś juz wraca.....

Witam

nie wiem czy nas pamiętacie dawno w tym watku nie pisałam
Aleks ma się dobrze dziś kończy 6 m-cy rozwija się super ale musi nadgonić rówieśników odpukac nie mamy problemów zdrowotnych jest bystry i ciekawy świata no i mały rozrbiaka ale kochany a tak wygląda dziś :)

P5260810.jpg
Wszystkiego naj dla was mamuski :D

100_2503.jpg

Ostatnia edycja:
Witam

Aleks ma się dobrze dziś kończy 6 m-cy rozwija się super ale musi nadgonić rówieśników odpukac nie mamy problemów zdrowotnych jest bystry i ciekawy świata no i mały rozrbiaka ale kochany

jasne, że Cię pamiętam:) super, że u Was dobrze i że Aleks rośnie na zdrowego i silnego chłopczyka:) oby tak dalej:) Nie będziesz wiedzieć kiedy i Aleks nadrobi zaległości:) Pozdrawiam i ucałuj Aleksa:)

my sie witamy :))

MAMY DZIS 4 MIESIACE !!!!!!! :-D

nie ma co dumna jestem ;d
nie zwariowalam udalo mi sie ;d czyli jest dobrze ;d hiihihihihihih :*

reklama
Witam

Aleks ma się dobrze dziś kończy 6 m-cy rozwija się super ale musi nadgonić rówieśników odpukac nie mamy problemów zdrowotnych jest bystry i ciekawy świata no i mały rozrbiaka ale kochany a tak wygląda dziś :)

Zobacz załącznik 249927

Zobacz załącznik 249926
Angela bardzo sie ciesze ze u Was jest w porzadku...... Tak dobre wiesci z samego rana poprawiaja humor... :)))

Do góry