reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Hej dziewczyny.... Widze ze coś sie tu ruszyło... fajnie :)
Kochane jestem tu teraz rzadk bo komputer mi padł i korzystam z laptopa szwagierki... Jeszcze urządzamy mieszkanie i mamy latania załatwiania ze szok:szok::szok::szok:
Chcemy sie wyprowadzic juz za tydzień więc mamy co robic....
Moni baaaaaaaaaaaaardzoooooo Ci Dziekuje za wiadomośc na gg..... Nie spodziewałam sie tego i bardzo mi miło :-):-):-):-):tak::tak:
Karolinko ciesze sie ze juz jest lepiej ..... czas to najlepsze lekarstwo....
A co do biegania to ja kiedyś biegałam... Teraz też biegam ale po Urzedach:-D:-D:-D Ale niestety od tego sie nie chudnie :-D:-D:-D

reklama
Hej dziewczynki:-)
Wpadłam tylko na chwilkę,bo dziś wyjeżdżam na większe zakupy do Rzeszowa,bez dzidziusia:tak:,ale szkoda ,że też bez męża,bo on musi właśnie zostać z dzidzią-byłby za tragarza:-D,a tak sama będę dźwigać.M<am zamiar w końcu kupić sobie jakieś ciuszki ,bo prawie wszystko sprzed ciąży rozdałam kuzynkom,teraz w końcu wykorzystam,że jest mąż i połażę za tymi ciuchami,no i inne rzeczy-pampersy itp.najlepiej kupować megapaczki w jakimś supermarkecie niż przepłacać tu u mnie na miejscu w małym sklepiku.
Co do tego brzucha ,na który wszystkie narzekamy prawie,to nie ma rady-trzeba ćwiczyć na mięśnie brzucha i nie objadać się:tak:,ja używam dodatkowo takiemgo czegoś:"termoaktywnbe serum wyszczuplające slim extreme 3D-firmy Eveline cosmetics około 20zł kosztuje ,po kąpieli smaruję tym brzuch,boczki,pośladki-mocno rozgrzewa i podobno pomaga zwalczyć celulitis,stymuluje spalanie tłuszczu,modeluje sylwetkę-myślę,że w połączeniu z ćwiczeniami,oraz dietą,jakieś efekty daje.Tyle,że mamy karmiące to raczej diety nie mogą,ale nie muszą się objadaćza dużo i za tłusto i za słodko-zdrowo za to:-):tak:,a karmienie podobno pomaga stopniowo,powoli zrzucać zbędne kilogr.
To do dzieła! ćwiczymy brzuszki,żeby na wakacjach móc je pokazać:-D:tak:,ja i tak zawsze taki malutki mam,ale powiem wam,że po 4rech ciążach to i tak jest dobrze,nie mam na brzuchu żadnych rozstępów i skóra jest gładka-to dzięki balsamom,no i dzięki ćwiczeniom systematycznym-naprawdę działają cuda,ale trzeba je robić codziennie,choć po kilka minut.
Miłego dnia:-)

kiedys tez biegalam z kijkami, ale to jeszcze za czasow jak trenowalam... teraz to mi sie nic nie chce i nic nie robie, wage mam juz taka jak przed ciaza ale ten brzuch...:-)
moja tez raczki do buzi pcha i slini sie niemilosiernie.. u nas to maciek kapie lilke, no chyba, ze cos wypadnie to wtedy ja przejmuja ten obowiazek. wczoraj wzielam mala do wanny i sie razem ciapkalysmy =] ciotka stwierdzila, ze chyba w wodzie ja zmajstrowalismy, bo troche wody i dziecko w siodmym niebie :-)
w PL deszcze i powodzie a u mnie dzis upal 34stopnie i ta wilgoc tu jest nieznosna! juz drugi dzien wstaje rano i 30 st na dzien dobry, wiec jestesmy uwiezieni w domq, bo dziecko na taki upal brac to grzech. ta powodz to tez masakra jakas!! czlowiek dola zlapie od samego patrzenia, a co dopiero ci ludzie ktorych to spotkalo...
jutro nam mija 5 lat jak juz jestesmy razem, a w prezencie bierzemy cywilny. 3majcie kciuki i kolorowych snow
30 st boże....... heheh to raj dla mnie:D ja uwielbiam takie upaly hehehe moge do Ciebie przyjechac? heheheheh
no no gratulacje:D

Hej dziewczyny.... Widze ze coś sie tu ruszyło... fajnie :)
Kochane jestem tu teraz rzadk bo komputer mi padł i korzystam z laptopa szwagierki... Jeszcze urządzamy mieszkanie i mamy latania załatwiania ze szok:szok::szok::szok:
Chcemy sie wyprowadzic juz za tydzień więc mamy co robic....
Moni baaaaaaaaaaaaardzoooooo Ci Dziekuje za wiadomośc na gg..... Nie spodziewałam sie tego i bardzo mi miło :-):-):-):-):tak::tak:
Karolinko ciesze sie ze juz jest lepiej ..... czas to najlepsze lekarstwo....
A co do biegania to ja kiedyś biegałam... Teraz też biegam ale po Urzedach:-D:-D:-D Ale niestety od tego sie nie chudnie :-D:-D:-D
od biegania w urzedach tez sie chudnie:p:p hehe w stresie czlowiek wiecej spala... no chyba ze stres się zajada to nie ma bata by schudnąć heheh

Hej dziewczynki:-)
Wpadłam tylko na chwilkę,bo dziś wyjeżdżam na większe zakupy do Rzeszowa,bez dzidziusia:tak:,ale szkoda ,że też bez męża,bo on musi właśnie zostać z dzidzią-byłby za tragarza:-D,a tak sama będę dźwigać.M<am zamiar w końcu kupić sobie jakieś ciuszki ,bo prawie wszystko sprzed ciąży rozdałam kuzynkom,teraz w końcu wykorzystam,że jest mąż i połażę za tymi ciuchami,no i inne rzeczy-pampersy itp.najlepiej kupować megapaczki w jakimś supermarkecie niż przepłacać tu u mnie na miejscu w małym sklepiku.
Co do tego brzucha ,na który wszystkie narzekamy prawie,to nie ma rady-trzeba ćwiczyć na mięśnie brzucha i nie objadać się:tak:,ja używam dodatkowo takiemgo czegoś:"termoaktywnbe serum wyszczuplające slim extreme 3D-firmy Eveline cosmetics około 20zł kosztuje ,po kąpieli smaruję tym brzuch,boczki,pośladki-mocno rozgrzewa i podobno pomaga zwalczyć celulitis,stymuluje spalanie tłuszczu,modeluje sylwetkę-myślę,że w połączeniu z ćwiczeniami,oraz dietą,jakieś efekty daje.Tyle,że mamy karmiące to raczej diety nie mogą,ale nie muszą się objadaćza dużo i za tłusto i za słodko-zdrowo za to:-):tak:,a karmienie podobno pomaga stopniowo,powoli zrzucać zbędne kilogr.
To do dzieła! ćwiczymy brzuszki,żeby na wakacjach móc je pokazać:-D:tak:,ja i tak zawsze taki malutki mam,ale powiem wam,że po 4rech ciążach to i tak jest dobrze,nie mam na brzuchu żadnych rozstępów i skóra jest gładka-to dzięki balsamom,no i dzięki ćwiczeniom systematycznym-naprawdę działają cuda,ale trzeba je robić codziennie,choć po kilka minut.
Miłego dnia:-)
brzuszki.. nie cierpie ich robic... ja cala ciaze nie mialam rozstepow, ale malego przenosilam i w tym ostatnim tygodniu wywalilo mi tak brzucha ze teraz wygladam na brzuchu jak zebra:(

Karola ja ostatnimi czasy bardzo mało jem bo poprostu nie mam na to czasu......
Teraz np. juz pakuje te rzeczy których przez ten tydzień na pewno nie bedziemy używac zeby juz móc to zawieżc do mieszkania...... Z 4 dzieci to nie idzie mi tak szybko jak bym chciała a jeszce musze gołąbki zrobic na obiad bo moj sobie zażyczył.... ja też chętnie zjem ....:):)

my sie witamy :))
za 2 dni wybije nam 4 MIESIACE !!!!! :-D

hihi :D
u nas przygotowania dos lubu ... pełno roboty ...
moj zapitala a ja z wozkiem jezdze i zalatwiam ...
zalatwiam tez swoja szkole od pazdziernika...

a poza tym to nawet nawet ...
maly przesypia nocki ..

tylko strasznie mu sie raczki i stopki poca ;/ ...

kurde pati to masz od cholery roboty......
ale dasz rade... jak zawsze:D:D: no i zdjecia z mieszkania poprosze heheheh

Asia gdzie teraz mieszkasz w wawie? ja z mokotowa teraz na wole sie wynioslam.. nie wiem czy juz na stale czy tylko chwilowo..... a ślubu zazdroszcze:D:D:D i jak suknia jest? sala zaatwiona? bierzecie cywilny czy kościelny?

Pati wyślij mi na priv swoje gg bo nie mam tu swojego gg i nie mam jak sie do ciebie odezwac....

Ja sie witam tzn my bo z mala na rekach i pewnie ni popisze...
melduje poslusznie, ze krowek wczoraj nie jadlam...ale t to loda w MC chociaz to jets tam dla mnie zjadliwe hehe...
U nas ladnie i zaraz wyruszamy na spacerek - mala marudna jest...w nocy jednak ladnie spala.
milego dzionka Dziewczynki

Oczywiście ze wkleje tylko sie urządzimy bo pustych śniam nie bede pokazywac hahahahah
No troche roboty mam.... dobrze ze noga dzis nie dokucza bo bym nie dała rady....

reklama
Dziekuję Kochana.... Szkoda ze ten komputer akurat teraz padł bo chętnie bym z Toba pogadała :):):) Ale coś mnie sie zdaje ze zaktualizuje tu Skypa.....

Do góry