reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

hejkochane
po pierwsze dziękuje wam za mile slowa
od dzis jestem u mamy, i tak przez tydzień bądz dwa.. zobaczymy jak mama bedzie sie czula. ja juz znacznie lepiej, humor ok..... dziubutek tez dobrze, choc dzisiaj zmiana miejsca i byl sajgon.... ale wierze ze bedzie ok.
kocham was moje drogie
buziaczki

reklama
hejkochane
po pierwsze dziękuje wam za mile slowa
od dzis jestem u mamy, i tak przez tydzień bądz dwa.. zobaczymy jak mama bedzie sie czula. ja juz znacznie lepiej, humor ok..... dziubutek tez dobrze, choc dzisiaj zmiana miejsca i byl sajgon.... ale wierze ze bedzie ok.
kocham was moje drogie
buziaczki
Karola ciesze sie ze juz jest lepiej... dzielnie sie trzymasz Kochana,,,, :)):))

No tak jestem biedna, niedorozwinieta i wogle sie nie znam.
A jak próbuje komus wytłumaczyc prawde to przecierz ja mam córke to sie nie znam.
No ale cóż, są ludzie ślepo zapatrzeni we własne racje.

Byłysmy dzisiaj z Misia w miescie ;)
I motałysmy sie bez problemu i to dwa razy bo musiałyśmy przejechać w miedzy czasie w inne miejsce miasta.

Mam juz fotki z chrztu Misiaka mojego to zaraz kilka wam pokarze :)
Moniu nareszcie zobaczysz moja fryzurke :)

U nas dzisiaj ładnie, na wiosce jest festyn i zawody strazackie to po obiadku idziemy tam na spacerek ;)

No to akurat sama stwierdziłaś cyt."No tak jestem biedna, niedorozwinieta i wogle sie nie znam."-bo ja tak o Tobie nie napisałam, natomiat :cyt"No ale cóż, są ludzie ślepo zapatrzeni we własne racje."-jesteś doskonałym tego przykładem,bo w żaden sposób nie chcesz przyjąć do wiadomości tego-co juz zreszta pisałam,że Ty jesteś zwolenniczkąchusty ,a ja nie i mam do tego prawo.Ty natomiast na siłę wmawiasz wszystkim swoje racje-ale przyjmij do wiadomości to,że wiele mam nie akceptuje chusty ,woli nosidełka.a jak ktoś nie ma takiego zdania jak Ty,to się obrażasz i sama na siebie wmyslasz obrażliwe hasła

Acha ,p;ozwól,że każda mama sama będzie decydowała w czym nosi swoje dziecko i wogóle jak je wychowuje,nie muszą się wszystkie dostosować do Twojego dyktanda,wymieniamy się tu doświadczeniami i spostrzeżeniami,ale nikt nikomu niczego nie narzuca na siłę-takie są zasady,a jak ktoś ma inne zdanie to naqleży to uszanować bez obraźliwych haseł.
Jestem od Ciebie dużo starsza ,no i na pewno bardziej doświadczona,ponieważ,gdy ty byłaś jeszcze dzieckiem ,to ja już rodziłam swoje 1sze dziecko-więc odrobinę szacunku

Ostatnia edycja:
Acha ,p;ozwól,że każda mama sama będzie decydowała w czym nosi swoje dziecko i wogóle jak je wychowuje,nie muszą się wszystkie dostosować do Twojego dyktanda,wymieniamy się tu doświadczeniami i spostrzeżeniami,ale nikt nikomu niczego nie narzuca na siłę-takie są zasady

Anne szkoda, ze Ci takiego komentarza kiedys nie napisalam...Zaluje jak cholera. Moze wkoncu dotarloby do Ciebie, ze niekoniecznie jak ktos urodzil i wychowal wiele dzieci to ma niewiadomo jakie doswiadczenie....
Znam Dziewczyne tutaj z naszego forum, ktora ma 21 lat i dwojeczke dzieci i jest baaardzo dojrzala mama i daje baaardzo taktowne komentarze, tek, ze moglabys sie wiele od niej nauczyc...zreszta MisiM tez nic nie brakuje.

Dziewczynki, milego dnia zycze Wam:))

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki co sie dzieje???? Kłócicie sie???? Niestety nie przeczytałam wszystkiego bo za bardzo czasu nie mam.... Urządzamy nasze mieszkanko i w ciągu tygodnia czeka nas przeprowadzka...mam troche roboty....
Moni Kochana 21 lat???? Dwójeczka dzieci???? Można wiedziec o kim mowa????

dlugo nie pisalam, ale codziennie jestem na forum i podczytuje was, alez tu tempo zwolnilo... to nie czasy kiedy bylysmy w ciazy i jak sie opuscilo 2 dni to ciezko bylo nadrobic:-D no ale teraz jestesmy zajete dziecieczkami=] to nie ma sie co dziwic.. u mnie czas leci blyskawicznie ciezko uwierzyc ze mala juz skaczyla 3 msc!! szok! pozdrawiam was goraco!

Anne szkoda, ze Ci takiego komentarza kiedys nie napisalam...Zaluje jak cholera. Moze wkoncu dotarloby do Ciebie, ze niekoniecznie jak ktos urodzil i wychowal wiele dzieci to ma niewiadomo jakie doswiadczenie....
Znam Dziewczyne tutaj z naszego forum, ktora ma 21 lat i dwojeczke dzieci i jest baaardzo dojrzala mama i daje baaardzo taktowne komentarze, tek, ze moglabys sie wiele od niej nauczyc...zreszta MisiM tez nic nie brakuje.

Dziewczynki, milego dnia zycze Wam:))
Ok.ja nie twierdzę ,że nie,chwała jej za to,że daje taktowne komentarze-o to właśnie chodzi,dlatego proponuję,by Misia M uczyła się od niej,bo to ona mnie atakuje i nie szanuje mojego zdania,więc zareagowałam.

Hej,
każda z nas chce jak najlepiej dla swych dzieci i każda jest najlepszą mamą dla swojego dziecka- i tego się trzymajmy :)) bo wszystkim tutaj zapewne o to samo chodzi. A różnice są po to , żeby poddawać je dyskusjom. Ja przeczytałam i opinie Anne i Misi i też mam swoje zdanie. Szkoda , zebyscie dziewczyny skłóciły się o dobro dziecka po tylu miesiącach bycia tutaj. :tak:

reklama
my sie witamy :)

sytuacja jest nie ciekawa ... pozamykane szkoly i zlobki :szok: ech ... martwie sie :|

a wy dziewczyny nie kłóćcie sie .. kazdy ma swoje zdanie tak bylo jest i bedzie :)
nie madrzyc sie mi tu ! bo kazda z nas jest madra na swoj wlasny sposób :-D :*:*:*:*

kocham :*

Do góry