Jedno i drugie ma swoje wady i zalety.Ja osobiscie używam nosidelka ale tylko dlatego ze dostalam je od kolezanki po jej dzieciach.A nie zamieżalam kupowac takich wynalazkow bo poprostu mnie nie stac.Chociaz bym sie bala uzywac chusty po tym ostatnim przypadku w USA gdzie dziecko poprostu sie zadusilo.
Ale uwazam że kobiety afrykanskie wiedzo co robia i napewno ze szkoda dla dziecka nie wychodzą jezsli chodzi o chuste.Tak samo jak jest zalecana pozycja do porodu(na kucki) kobiet afrykanskich bo natura tak to wszystko stworzyla by z prawem grawitacji latwiej bylo dziecko rodzic.I tam w afryce z racji ze zyja w zgodzie z natura to wiedza doskonale co robią.Zreszto nie tylko w afryce taka chusta jest uzywana.
Joasia gratulacje i badz szczesliwa.Piekna suknia.
Meganne tak mi przykro,trzymaj sie cieplutko.I pamietaj ze czas leczy rany.
Ale uwazam że kobiety afrykanskie wiedzo co robia i napewno ze szkoda dla dziecka nie wychodzą jezsli chodzi o chuste.Tak samo jak jest zalecana pozycja do porodu(na kucki) kobiet afrykanskich bo natura tak to wszystko stworzyla by z prawem grawitacji latwiej bylo dziecko rodzic.I tam w afryce z racji ze zyja w zgodzie z natura to wiedza doskonale co robią.Zreszto nie tylko w afryce taka chusta jest uzywana.
Joasia gratulacje i badz szczesliwa.Piekna suknia.
Meganne tak mi przykro,trzymaj sie cieplutko.I pamietaj ze czas leczy rany.