Witajcie.Rzadko jestem,ale pami ętam o Was;0
Kochana "agapa" napisała mi eska ;0-dzięki Agatko
Ja mam troszkę mniej czasu ostatnio,duzo spaceruję,bo pogoda u mnie w miarę na to pozwala-ogólnie było cały czas ciepło a padało tylko chwilami.Wieczorami biegam,no i w efekcie zrzuciłam już 7kg-właściwie w ciągu niecałych dwóch tygodni,bo wczesniej to się za siebie tak nie brałam,jadłam dużo i mniej się ruszałam,a od dwóch tygodni uważam na to co jem i kiedy,liczę kalorie,nie jem tłusto i te spacery z wózeczkiem oraz jogging-no i wreszcie ruszyło na wadze dół,każdego dnia ważę mniej i już widać i czuję się rewelacyjnie.Wcześniej miałam doła,jakaś depresja się za mnie brała,ale się nie dałam i już jest ok.Za tydzień wraca mąż po 6ciu tygodniach nieobecności w Polsce,pobędziemy razem pewnie około dwóch tygodni,w tym czasie muszę wybrać się na wizytę kontrolną po porodzie do mojego gina,bo jeszcze nie byłam-nie było jak i porozmawiać o tym,co dalej z moją płodnością,ponieważ teraz trzeba zrobić wszystko ,by etap macierzyństwa zakończyć na zawsze-znaczy już nigdy nie zajść w ciążę.
Dzisiaj mamy wstrętną pogodę,leje deszcz,siedzimy w domu,ale ja i tak wybieram się na spacer z siąsiadką-bez dziecka,synek zostanie ze starszym rodzeństwem-już to mamy sprawdzone,jest nakarmiony i grzeczny-wtedy mama może wyjść,ale być pod telefonem w razie czego
Michaś rozwija się wspaniale,dużo się śmieje i dużo gaworzy jak na te swoje niecałe jeszcze 3mies.taki z niego słodziak
waży już 7kg,ale nie wygląda na grubaska,jest po prostu duży,jak go ubiorę fajnie w spodnie i bluzę-to całkiem duży i przystojny z niego facet
nadal je bebilon pepti,kupki nawet się unormowały-ale robie je raczej z moją pomocą choć wcale nie są twarde,podkulam mu nóżki do brzuszka,a jak nie zrobi dwa dni,to czopek glicerynowy dla niemowląt ,ale za moment po włożeniu czopka już kupka idzie razemz nierozpuszczonym czopkiem.
kinia220v ile Twój maluszek ma?bo zastanawiam się kiedy ja będę mogła wprowadzać kaszkę ryżową-tak np.zacząć od pół łyżeczki,niby one są od 4go mca? czy 5go? ale wiem,że mamy wcześniej wprowadzają,nawet już w 3cim mcu.
Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze bobaski całuję *)