reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

No to wieczór miałaś bez męża...
:///
A u mnie nocka rewelka... Kuba ładnie spał i sie wyspałam :))) Kobietki a co tam u Was???
Asia nie przejmuj sie opisami na moim gg i przepraszam Cie za to wczorajsze..

reklama
Chetnie dolacze sie do watku, bo nie ma jak to dzielic sie informacjami i pytaniami z innymi lutowymi mamami.
I od razu zapytam
Czy maluchy mialy juz druga powtorke szczepienia?
te karmione sztucznie czy dostaja juz cos dodatkowo oprocz mleka?

Witajcie , ja tylko na chwilke. Dzisiaj urodziny Stasia, jutro chrzciny Hani, w niedzielę Komunia Zuzi. Co za weekend :)) Zdam Wam relację potem. Szkoda, że taka pogoda. Sukieneczki komunijne na ciepłą pogodę a nie na taką jesień. I przyjęcie nie będzie moglo być w ogrodzie :(( dobra, lecę spać, pa

Chetnie dolacze sie do watku, bo nie ma jak to dzielic sie informacjami i pytaniami z innymi lutowymi mamami.
I od razu zapytam
Czy maluchy mialy juz druga powtorke szczepienia?
te karmione sztucznie czy dostaja juz cos dodatkowo oprocz mleka?

witamy :))
takniektore maluchy juz mialy 2 szczepienie :)
a te karmione sztucznie jeszcze nic nie dostaja :p to znaczy Patrycja dala Kubusiowi jabuszko ale inne narazie cisza :-D hihi

my sie witamy pogoda do du*pci ... a nocki rewelacja ... :))))))))))))))))))) !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam :)))
No dałam ale jak narazie tylko raz :))
Izka to masz roboty...nie zazdroszcze.... buedna pewnie jesteś zalatana :((
Witamy nową mamusie na wątku....
Napisz coś więcej o sobie jak przebiegała ciąża jak poród i z tego co widze macie bliźniaki ????
Moj Kuba juz miał 2 szczepienia.... równo w dniu kiedy kończył 3 miesiące:))

Cześć wszystkim.
U nas rekord nocny dzisiaj.Od ok. 22.00 do 7.30. Ja już nie spałam a Majka twardo biła rekord. No ale wczoraj w sumie miała tylko 2 drzemki ok. 15 min.

Witajcie , ja tylko na chwilke. Dzisiaj urodziny Stasia, jutro chrzciny Hani, w niedzielę Komunia Zuzi. Co za weekend :)) Zdam Wam relację potem. Szkoda, że taka pogoda. Sukieneczki komunijne na ciepłą pogodę a nie na taką jesień. I przyjęcie nie będzie moglo być w ogrodzie :(( dobra, lecę spać, pa
No to masz maraton imprezowy. Ja mam taki od stycznia. Na palcach jednej ręki można policzyć ile weekendów miałam bez imprez. Jutro imieniny mojej najstarszej córki i córki mojej siostry, za tydzień komunia u mnie, potem chrzciny u siostry, następnie urodziny u siostrzenicy a w Boże Ciało imieniny u cioci itd. Na pewno wszystko się uda i imprezka będzie ok.:-):tak:.

Ja wczoraj byłam na zakupach i kupiłam sobie buciki i płaszczyk, o którym nawet nie myślałam że kupię więc taki niezapowiedziany zakup ale ładny, a mąż mnie z domu nie wygonił:-D. Kupiłam też trochę kwiatów( surfinie i fuksję), pelargonie trochę kupiłam a trochę sobie przez zimę rozkrzewiłam.

Pogoda kiepska. Pochmurno i pada, ale może za tydzień na komunię będzie ładna bo chcemu na dworzu zrobić.

No i dziewczynki dziś też proszę o głosy Profil - Astra.com.pl
Pewnie już macie mnie dosyć z tym przypominaniem o głosach. Jak tak to niech mnie która opitoli to dam sobie spokój, ale i tak będę was kochać:-D Buziaczki dla wszystkich Pa.

A do mnie jeszcze nie dzwonili o szczepienie, no to czeka dalej...
Ciąża przebiegala wzorowo, dzieci urodzone w 39 tygodniu, cc, córa 2240 10pkt, synuś 2940, 9pkt. Dzieci zdrowe, za to mamusia po porodzie podupadla, 3 razy szpital, jedna operacja, jeen zabieg i zobaczymy co dalej, ale nie dam sie tak latwo wykonczyc :-)

reklama
Do góry