reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
a wogóle zaczęłam dietę-dunkana-ochydzctwo jak narazie,bo jestem w pierwszej fazie,ale mam zamiar ją zastosować do końca,bo znam tyle osób którym się udało-a ja sama ze sobą źle się czuję,a to nie dobrze

narazie tak,bo byłam u gina się pytać-powiedział,że to normalne,bo 9 miesięcy byłyśmy w ciąży i nie miałyśmy okresu,a teraz wszystko się normuje,nawet do pół roku :(((((

dziewczyny ja karmie cycem tylko, dostałam anty - azalie, i po 12 tabsach dostalam okresu... i tak juz go mam z 7 dni... i nc sie nie zmiejsza.. najgorsze ze to jak okres nie wyglada tylko jak zywa krew, jakbym sie pocielai lecialo...... po co mi tabsy skoro i tak seksu nie ma....

meganne no ja też taki miałam,już myślałam,że może po cc coś mi tam pękło jak coś dzwignęłam,ale nie-tak to już jest-i ja tak 18 dni miałam w zeszłym miesiącu-koszmar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
po tej zasranej azalii...... kur... jakby innych tabletek nie bylo tylko musial mi takie zapisac...... masakra
normalnie nie powinnam jeszcze dostac okresu bo karmie... ale ze biore cudowna azalie to mam takie cuda:/

Do góry