reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Monikasia , dzięki za informacje, zobaczę w rossmanie. Tylko, że ja karmię piersią a moja Hanulka nie toleruje butelki-nawet samego jej widoku, a co dopiero smoczka;-). Zobaczę , popytam.
Ja dzisiaj kolejny dzień siedzę z dzieciakami na dworze od świtu do nocy;-), tak się chce tego ciepła i słonka, że aż żal wracać dod omu. Ale jutro szkoła, wołam moje starszaki na kolację. Miłego wieczoru:-D. Ja znów czekam na męża-dzisiaj ostatnia 7 popołudniówka czyli do pracy na 13, powrót 23.00. Dzieci juz taty nie widzą... ale jutro ma wolne-wreszcie:-)

reklama
Izulka cala przyjemnosc po mojej stronie;)

Joasia, no trzeba cos wkoncu dla siebie zrobic. Tak caly czas z dzidzia w domku to tez nie tak dobrze...czasami troche wolnosci nie zaszkodzi;))
Ja tez dzis wypilam piwesio tylko bezalkocholowe hehe

Milego wieczorku jeszcze Wam zycze

Witajcie kochane.
Nie było mnie tu trochę,jakoś albo czasu brak,albo nastrój do niczego bywał,więc nawet nie wchodziłam na BB.Postaram się Was podczytać,nadrobić,ale nie wiem ,czy dzisiaj.Musiałam już zajrzeć dziś ,choc mam mnóstwo prasowania,bo stęskniłam się za Wami.W zeszły czwartek byłam na 1szym szczepieniu z Misiem. Ważył wtedy 6kg,wogóle urósł dużo,pani doktor mówiła,że jest duży jak na dwa miesiące.Zaszczepiłam go szczepionką "Pentaxim"-5w1-zapłaciłam 100zł,szczepienie zniósł bardzo dobrze,troszkę płakał przy wkłuciu,przez nastepne dni do dzisiaj jest bardzo grzeczny i wesoły.Chodzimy na baaardzo dlugie spacerki,ja chcę zrzucić 10kg,więc spacery dla mnie wskazane.
Całuję Was i wasze maluszki ;*

Meganne dopiero teraz czytam...jutro bedzie lepiej. Ja dzis tez wkurzona jestem...nie martw sie damy rade;)
Anne to Twoj maluszek ladnie przybiera:)My tez chodzimy duuuzo na spacerki a mala sie tak fajnie rozglada.

Dziewczyny, mysle o nosidelku co Wy na to czy to za wczesnie???

Moniu ja mam chuste i juz w niej spacerujemy. Obie jestesmy bardzo zadowolone.
Zabieram chuste jak jade z Misia do miasta. 1. jeżdze corsa do której wózek nie wejdzie, 2 tachac sie z wózkiem to jakas masakra, 3 wóżek nie wszedzie wlezie a ja malwj np przed sklepem nie zostawie.
Chusta jest tansza niz nosidełko i słuzy na długo. Jest wiele mozliwosci wiazania z przodu i na plecach na boku.
Ja bardzo polecam. I wcale nie jest ciezku wiazac samej.
Ja od pierwszego razu radze sobie sama.

reklama
No i ja sie witam, choc w nienajlepszym chumorze. Katarek Dominika niby przeszedl ale teraz splynal do gardzielka. Jutro ide do lekarza aby go osluchal. Niby wczesniej pokaslywal i tego katarku tak duzo nie mial ani goraczki, a teraz tak dziwnie furczy. Zakraplam mu sola i odciagam frida, biedak moj malusi. Jutro przylatuje siostra i mamy chrzciny w sobote mam nadzieje ze babel wyzdrowieje :-(

Do góry