reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

I ja sie witam.
Rosi, przeciez to sadysci:szok: gdzie jej to czyscili tzn na cialku?W ktorym miejscu, bo moja mala miala ostatnia szczepionke w udka obydwa ale bylo ok:tak:Biedne to Twoje malenstwo, wysciskaj ja od forumowej ciotki:tak:;-)

Izulka moja znajoma tutaj ma 2 coreczki i mialy podobnie jak Twoja mala:tak::baffled:Lekarze nic nie stwierdzili ale zapytam jak chcesz jak ona sobie radzila...

My dzisiaj wkoncu sie wazylysmy 6700 moja ma:-)Jak ja polozna moja zobaczyla po 2 tyg to zrobila oczy i mowi "Ooo, jaka ty juz duuuza jestes:szok:"
Ale po zwazeniu powiedziala, ze jest w normie nawet juz tak szybko nie przybiera:tak:jak wczesniej.Uff:-)

reklama
A moj babel chorusiany, kicha, pokaszluje, i ma katarek:baffled: nie az tak silny ale cos tam ma. Sciagam mu ta frida i inhaluje, zobaczymy jak narazie nie ma goraczki i mam nadzije ze to szybko minie. Bo nasz lekarka na zwolnieniu.

A moj Dominis nie ma niz po szczepieniu gruzlicy hmmm??? Czy to dobrze jak myslicie?

Kinia jak nic jej nie jest to dobrze:) nie meczy sie przynajmniej. Dzis mi polozna powiedziala, zeby nawet nie szczepic jak dziecko jest zakatarzone bo moga byc powiklania.
Duzo zdrowka zycze Twojemu maluszkowi:*

I ja sie witam.
Rosi, przeciez to sadysci:szok: gdzie jej to czyscili tzn na cialku?W ktorym miejscu, bo moja mala miala ostatnia szczepionke w udka obydwa ale bylo ok:tak:Biedne to Twoje malenstwo, wysciskaj ja od forumowej ciotki:tak:;-)

Czyscili miejsce po wkuciu na ramieniu od gruźlicy.Powinien byc mały guziołek a mojej narosl wielkachny burchel i twardy.Spanikowala lekarka od szczepienia i wyslala do szpitala.Nowych szczepionek nie dala.Teraz moje malenstwo ma wielka dziure podchodzaco ropą.Biedactwo tak ja wymeczyli.Teraz spi sobie slodziutko i kwili przez sen..........

witajcie...:]
Rosi wspólczuje Ci strasznie i ściskam maluszka biedne dzieciątko ..musiało sie pomeczyc..
no więc u mnie było duzo zamieszania dlatego mnie nie było długo.ale myślami zawsze z Wami:*****:)
moja niunia ostatnio po szczepionce wszystko ok waży już 5 kg te moje małe ogromne szczęście:]
jest cudna..pokazuje jezyk nawet na zawołanie..
jeny ile takie małe cudeńko daje radości,,zresztą same wiecie;)
moja niunia mi ładnie śpi,,zdrowo sie chowa..nie mam powodów do narzekań:)
ja nareszcie jutro koncze praktyki/weekend szkoła..do tego dom dzidziuś,..,troche tego duzo ale dajemy z moim rade,.,no i wieczorami padam dlatego nie zagladam do Was czesto.
ale mam nadzieje,że u Was i Waszych maluszków wszystko ok:)Pozdrawiam:*********:)

Rosi zapytam:) Biedulka ta Twoja Malenka. Normalnie Ci lekarze to swinie...
Olenka witaj Kochana:* Fajnie, ze u Ciebie w porzadku i Malenstwo dobrze sie chowa, oby tak dalej. Ja tez czesto nie zagladam, bo ciagle czasu brak...

Witam, no strasznie cichutko:szok::-)
Izulka, pytalam znajomej i ona powiedziala, ze jej lekarz zalecil mleko , ktore mozna min. kupic w rossman ale juz nie pamieta jak sie nazywa:-(Robi sie z niego jakas pianke czy cus i dziecko tego juz "nie oddaje":tak:Ale powiedziala, ze i tak zdarzale jej sie to do 6mca zycia:baffled:
Na blizniakach na naszym forum wyczytalam to samo tzn ze jak dziecko zaczyna siadac to problem znika.

reklama
my sie witamy :-D

sobota byla suuuuper :-)

az wstyd sie przyznac ale bylam w klubie :blink::sorry2::sorry2::sorry2:
i bylo bosko :-D:-):-D

kurna dobra jest czasem taka odskocznia od zycia .... czlowiek sie troche luzuje :-D

oj i troche popilam :blink::blink::blink::sorry2::sorry2: oj wiem wiem niu niu asia :rofl2:

ale nie moglam sie powstrzymac :-D

Do góry