reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Meganne ja umieram.... nie mam na nic siły.... jeszcze nigdy tak sie źle nie czułam w czasie okresu..... Chłopaki śpią a moj pojechał robić za ochroniarza na zamknietej imprezie... Kinia ja tez kupuje bebiko w biedronce ogólnie dużo rzeczy tam kupuje i jeszcze nigdy nie trafiłam na cos zepsutego...... U nas to bebiko wszedzie kosztuje ok 11-12 zł Niewiem moze ta seria jakas lipna wyszła... A co do tej piany to u mnie pojawia sie tylko przy mieszaniu mleczka z woda a po wypiciu nie zostaje nic.... także możliwe ze jakieś lewe te mleko.... A Mały robi Ci normalne kupki po tym mleku???
masakra kochana wez jakiegos procha..... nospe i przeciwbolowego ..... nie mecz sie .

reklama
masakra kochana wez jakiegos procha..... nospe i przeciwbolowego ..... nie mecz sie .

Brałam ... w życiu na raz tyle tabletek nie wziełam... Zreszta część i tak zwróciłam... Wszystko na nic. kuźwa jeszcze moj pojechał a ja zasłabłam.... myłam naczynia w kuchni i poczułam jak leci po chwili mega duzy zakręt w głowie i miekkie nogi... Az usiadłam na podłodze.... dobrze ze przynajmniej kuba śpi... Seba sie przed chwilka obudził ale patrzy grzecznie na bajki.... Kurcze boje sie troche juz zadzwoniłam po siostre zaraz ma przyjechac do mne bo boje sie sama byc....

Brałam ... w życiu na raz tyle tabletek nie wziełam... Zreszta część i tak zwróciłam... Wszystko na nic. kuźwa jeszcze moj pojechał a ja zasłabłam.... myłam naczynia w kuchni i poczułam jak leci po chwili mega duzy zakręt w głowie i miekkie nogi... Az usiadłam na podłodze.... dobrze ze przynajmniej kuba śpi... Seba sie przed chwilka obudził ale patrzy grzecznie na bajki.... Kurcze boje sie troche juz zadzwoniłam po siostre zaraz ma przyjechac do mne bo boje sie sama byc....
boże dziewczyno niech ktoś do Ciebie przyjedzie... a ty zjedz coś slodkiego i się połóż i odpoczywaj.....
dużo pij kochana..... niech dzisiaj inni popracują w domu i niech mąż się zajmie dziemi, ty tylko karm ...... mam nadzieję że Ci szybko przejdzie i to nic poważnego.....
aler masz dziś odpoczywac, bo jak się dowiem że nie odpoczywałaś to zobaczysz pojade do Ciebie i Ci z mateuszkiem nakopiemy do tyłka:p::p
daj znac jak się czujesz...

ide spac siostra sie zajmie dziećmi.... jutro sie odezwe :/ spokojnej nocy i dobranoc
koiecznie daj znac... buziaki... słodkich snów i oby jutro było lepiej

ja też uciekam...... maly leży grzecznie od godziny i bawi się..... ja ide coś zjesc , pooglądam coś może a potem kąpiel, amciu i spac...
także dobranoc kochane trzymajcie się ciepło

Ostatnia edycja:
Nie umie spać:no::crazy: jestem wykonczona ale nie umie zasnąc....:eek: Jak leżałam było dużo lepiej ale zachciało mi sie siusiu i wstałam.... nie miałam tego robic :cool: poleciało po nogach.... Kurcze w zyciu nie miałam takiego czegoś.... Było coś podobnego ale to jak miałam 14 lat i to było po operacji jajnika i wyrostka .... Oh.... ide sie położyć.... :-(

Nie umie spać:no::crazy: jestem wykonczona ale nie umie zasnąc....:eek: Jak leżałam było dużo lepiej ale zachciało mi sie siusiu i wstałam.... nie miałam tego robic :cool: poleciało po nogach.... Kurcze w zyciu nie miałam takiego czegoś.... Było coś podobnego ale to jak miałam 14 lat i to było po operacji jajnika i wyrostka .... Oh.... ide sie położyć.... :-(
dzień dobry kochane
PAtrycja jak się dzisiaj czujesz??????????????
pospałaś jednak troszkę?
kochana może ty do lekarza się wybierz co?

u nas nocka w miarę:p mały o 22 się wykąpał, najadł i poszedł spac....o 4 się obudził na żarcie, potem pospał do 7... najadł się i teraz znowu kima. M poszedł już do pracy więc dzis znowu sama cały dzień w domu siedze ......... ale ma mnie koeżanka chyba odwiedzic więc nie bedzie źle..... bo pogoda do bani to spacer odpada....

my sie witamy
Pati idz do lekarza !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

jak wy to obicie ze wasze dzidzie spia od 22 do rana ;/;/;/
a 4 to juz ranek? dla mnie to środek nocy heheheh
wiesz co ja swojemu daje sie w dzien wybawic...klade go spac dopiero jak sam zechce...czyli po kazdym karmieiu bawi sie przynajmniej pol godziny i dopiero spac....... jeden spacer w dzien.......
a wieczorem najpierw kąpiel, potem buziaczki od mamy i taty...chwile " pogadamy" i jemy... jak się naje to do wyrka.... i sam zasypia w ciągu 5 minut i śpi.....
tyle ze sie musi dobrze najesc czyli zjada z dwóch piersi naraz.... je z dobre pol godziny a je bardzo szybko wiec wypija tez duuuzo..... no i budzi sie przewaznie tak po 4 w nocy na amciu.......

chyba generalnei chodzi o to czy sie naje dobrze czy nie... jak zje mniej.. to wybudzi sie wczesniej....

reklama
Do góry