reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dominik je okolo 100ml-do 160ml co 2,5-3h. Zalezy od dnia a pomiedzy dopajam go tak do 150-200ml wody lub herbatki koperkowej.

Kasia5110- a czy malutka przybiera dobrze na wadze?? Co 5 godzin to faktycznie bardzo dlugo:szok:
Mnie ostatnio tesciowa przywiozla zapas bebiko i powiem ci ze nie jestem zadowolona z jakosci nie wiem co jest grane ma grudki po rozpuszczeniu i jakos sie dziwnie pieni:angry:???
Chyba przezuce sie na Aptimela.

reklama
Ale wczesniej nie mialam grudek tylko tesciowa przywiozla nam pare opakowan i kupila w Biedronce bo w porownaniu do innych sklepow tam zaplacila najtaniej bo niecale 13zl.I tak sobie mysle czy ono moze byc gorszej jakosci bo z dyskontu??? A piana sie robi jak maly pije doslownie jak juz konczy cala butla w srodku w pianie :szok: a tak nie bylo,,, hmmm nie mam pojecia !

moze jakies liche :szok:

a DZIEKUJE ZA PRZEPIS :-D
niezamaco:D hehehe
ale mi dobrze.... Tomek w pracy... MAti śpi... teśc obrażony wyjechał... nikt mi dupy nie zawraca.... obejrzałam jakiś serial, poczytałam książkę ( skończyłam ją w końcu:D) i teraz się lenię...... wcześniej popracowałam w ogródku ale zaczęło padac więc nie posadziłam wszystkich kwiatów...... może jutro się uda.

chyba sie pochwaliłqam za wcześnie bo mały właśnie się budzi...... to posiedziałam hehehe

kurde jednak aniołek nadal śpi....

A co tak tu cicho?????? wszystkie zajęte maluszkami?///

Ostatnia edycja:
Meganne ja umieram.... nie mam na nic siły.... jeszcze nigdy tak sie źle nie czułam w czasie okresu..... Chłopaki śpią a moj pojechał robić za ochroniarza na zamknietej imprezie... Kinia ja tez kupuje bebiko w biedronce ogólnie dużo rzeczy tam kupuje i jeszcze nigdy nie trafiłam na cos zepsutego...... U nas to bebiko wszedzie kosztuje ok 11-12 zł Niewiem moze ta seria jakas lipna wyszła... A co do tej piany to u mnie pojawia sie tylko przy mieszaniu mleczka z woda a po wypiciu nie zostaje nic.... także możliwe ze jakieś lewe te mleko.... A Mały robi Ci normalne kupki po tym mleku???

reklama
Meganne ja umieram.... nie mam na nic siły.... jeszcze nigdy tak sie źle nie czułam w czasie okresu..... Chłopaki śpią a moj pojechał robić za ochroniarza na zamknietej imprezie... Kinia ja tez kupuje bebiko w biedronce ogólnie dużo rzeczy tam kupuje i jeszcze nigdy nie trafiłam na cos zepsutego...... U nas to bebiko wszedzie kosztuje ok 11-12 zł Niewiem moze ta seria jakas lipna wyszła... A co do tej piany to u mnie pojawia sie tylko przy mieszaniu mleczka z woda a po wypiciu nie zostaje nic.... także możliwe ze jakieś lewe te mleko.... A Mały robi Ci normalne kupki po tym mleku???

Wiesz co wlasnie robil normalnie jedna dziennie,a teraz tak co drugi dzien i to dwie w ten jeden dzien:szok:a wczoraj to nawet sie w pieluche nie zmiescila:-D:szok::rofl2: i dwa razy mu sie tak porzadnie ulalo ale to tak z 5 dni temu!A i zauwazylam ze mniej go pije wczesniej wciagal 130ml a teraz ledwo 100ml. No zostaly mi jeszcze dwa opakowania zobaczymy co bedzie dalej jak znow bedzie ulewal to je wypieprze!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry