reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witam Kochane.... Wczoraj zasnęłam o 2 w nocy.... Ale za to spałam do 13 po południu... Moj sie wszystkim zajął i jeszcze zrobił mi sniadanko do łóżka... :))) KOcham go za to... :))) Dzis juz jest lepiej choc krwawie jeszcze dość mocno...
No i juz nie mamy prezydenta.... Straszna tragedia.... Tyle dzieci osieroconych ... W głowie sie nie mieści jak z chwili na chwile moze zginąć tyle ludzi..... Przykre to jest :(((

reklama
:* :* Asiu :* :*
Właśnie złożyłam kondolencje .... cały czas nie moge w to uwierzyć.... tyle ludzi i znów na ziemiach Katyńskich.... znów polacy WIELCY POLACY .... eh.... Polska juz nigdy sie nie otrząśnie po tej tragedii.... To juz nie ta Polska :(((((((((((((((

:( ech ...

takie zycie ;/ ... czlowiek mysli ze jest cudownie a nastepnego dnia juz go nie ma ;(

ja nadal nie moge w to uwierzyć ;(

jestem jedyna chyba co wolala śp Kaczynskiego od Tuska .. :(

Ja nie byłam jego zwolenniczka ale w takich okolicznościach to nie istotne.... Zginął wielki człowiek i Polska odczuje bardzo boleśnie jego odejście....

Nic Kobietki ide sie połozyc....choć wcale sie nie chce spac.... tyle wrażeń i jeszcze to ze spałam do 13....
Aha Kobietki ustaliłam Kubie jedne godziny jedzenia i powiem Wam ze śpi mi bardzo ładnie i nie mamy problemów z brzuszkiem ... i jest więcej kupek :))) czyli chyba dobrze zrobiłam teraz je co 4 godziny 230ml... w miedzy czasie jak chce to dostaje herbatki ale wypija tylko 30-40 ml... Co o tym sądzicie??? Spokojnej nocy Kochane
Dobranoc

Nic Kobietki ide sie połozyc....choć wcale sie nie chce spac.... tyle wrażeń i jeszcze to ze spałam do 13....
Aha Kobietki ustaliłam Kubie jedne godziny jedzenia i powiem Wam ze śpi mi bardzo ładnie i nie mamy problemów z brzuszkiem ... i jest więcej kupek :))) czyli chyba dobrze zrobiłam teraz je co 4 godziny 230ml... w miedzy czasie jak chce to dostaje herbatki ale wypija tylko 30-40 ml... Co o tym sądzicie??? Spokojnej nocy Kochane
Dobranoc

Ile????
to ja się cieszę,że Milenka zaczęła mi jeść 100 co 4 godziny,a tu proszę 230:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

100 ;o co 4 h ? ;o

moj to je 180 co 2-3 h ;/

wlasnie sie dowiedzialam od mojego M bo dzwonil ze znal tych Gen . co zgineli ;( normalnie plakal ....

moj duzy chlopak plakal ;(

[*] ;( 2010 ... cos sie skonczyło ....

2fdc42c486.jpg

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry Kochane w ten smutny dla Polaków dzień.
Mój dziś znowu na szkoleniu a ja sama z dziećmi, tzn. starsze poszły do mojej siostry to mam trochę spokoju, a Maja jeszcze śpi.

hej kochana
ja też ciągle sama w domu z małym... TOmek ciągle w pracy dzisiaj 10 godzin...jutro tak samo..... ehhh

fajnie było by jakoś w lato się spotkac w realu co?

agapciu my też się za tobą stęskniłyśmy... no bynajmniej ja na pewno...
z powodu tragedii jaka spotkała POLskę odwołałam wizytę kolezanki, chciałam pojechac z małym pod pałac prezydencki i zapalic znicz.... ale okazało się że przez to autobusy jeżdża jak chcą i żadnego niskopodłogowego przez pół godziny nie było więc zwątpiłam i poszłam tylko z małym na spacer.....
jak narazie nie pada....
No to mi trochę raźniej że ty też sama. Jak będzie mi smutno i ciężko to sobie od razu o Tobie pomyślę.
Co do spotkania to pewnie że byłoby fajnie się spotkać i jestem za. Cieszę się że ktoś za mną tęskni. Czasem jak mi smutno, ciężko i wogóle jakoś tak źle to dobrze jest wiedzieć że jest ktoś taki kto czasem w ogromie obowiązków pomyśli o tobie. Cieszę się że jesteście.:)

reklama
przykre no ale Takie zycie nic nie poradzimy to poprostu pechowy wypadek.. trzeba zyć dalej .
a pozatym u nas weekend spokojnie zleciał

Do góry