reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
aha noto niejest tragicznie 5 euro za paczke.a ile za np kolczyki srebrne z wisiorkiem do kompletu byś wzięła? :)

Zależy jakie ;)
Bo w srebrze moge oprawić kryształy Swarowskiego w kazdym rozmiarze i kolorze ;)
zestawy od 30 do 250 zł ;)
U mnie na koncie na nk jest troche takich co juz robiłam.
W profilu lutówek poszukaj Monika Miśka ...... ;)

No dziewczyny ale sie rozpisalyscie :-D
Ja sama w domku moj maz pracuje ale cale szczescie ze teraz od 6-14 wiec pozniej mamy czas dla siebie i babelka:-)
Wiecie ja jeszcze nie dostalam @i troszke sie martwie , nadal mam wysyp pryszczy nawet na rekach jakies krostki mam :angry: mam nadzieje ze to minie i ze to hormony tak mi dokuczaja

i w sumie ma najwiecej zabawiek i najładniejsze kolory
mój brat tez ta wybrał
Misia ja mam wlasnie ta mate i juz babla kladlam jak mial miesiac i fajnie byl zainteresowany bo tak sa swiatelka ktore mrugaja :tak:ja jestem zadowolona i ostatnio kupilismy hustawke ta 3w1 z Fisher price, jest tewelacyjna !!! Dominis bardzo ja lubi :-D

hej,dziewczyny mogłybyście mi napisać ile wasze Maluszki jedzą mleczka i w jakich odstępach czasowych

.Bardzo proszę,bo my byliśmy u lekarza i powiedział,że Milenka jak już ma 8 tygodni to powinna jeść 180 ml co 4-5 godz,a ona je 90-100ml właśnie co 5 godz i za nic w świecie nie mogę jej wcisnąc więcej,bo strasznie płacze.i to jeszcze 100 ml to je godzinę.Trochę się tym martwię:-(

reklama
i w sumie ma najwiecej zabawiek i najładniejsze kolory
mój brat tez ta wybrał
my już mamy... bardzo podobną.... mały jest zachwycony leży i gada... hehehe

hej,dziewczyny mogłybyście mi napisać ile wasze Maluszki jedzą mleczka i w jakich odstępach czasowych

.Bardzo proszę,bo my byliśmy u lekarza i powiedział,że Milenka jak już ma 8 tygodni to powinna jeść 180 ml co 4-5 godz,a ona je 90-100ml właśnie co 5 godz i za nic w świecie nie mogę jej wcisnąc więcej,bo strasznie płacze.i to jeszcze 100 ml to je godzinę.Trochę się tym martwię:-(
hej mój ma 6 tygodni... pożera 180 co jakieś 3 godzinki czasem co 4 w nocy jak mu sie dobrze śpi to je co 5 .... ale to też zależy czy meszanką czy z cyca je?

btw czesc dziewczynki
dzisiaj dobry dzien:p mały ładnie pospał.... byłam dzis na kontroli gin i jest ok....
teraz mały lezy na macie i guga....

Joasia przepisy na ciacho dopisze jak mały zaśnie....

a z moim teściem tragedia.... od wczoraj sie do nas nie odzywa.... obrażony na cały świat, a szczególnie na mnie hehehe
ale ja nie zamierzam czuc się winna..... bo niby czemu.....

lece do małego zaraz pobawimy się i go położę więc pewnie za pół godz z Wami będę

Do góry