reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Nie no teraz to i ja jestem w szoku!!!!!
Stary facet ktory pewnie nie jedną kłótnie przezył i taki tekst???? A co dziecko jest winne ze jemu sie nie chce rąk myć ??? Boże skąd sie tacy ludzie biorą to ja niewiem.... Przepraszam bo to Twój teśc ale to co zrobił i powiedział ..... nie no przesada to mało powiedziane naprawde...

reklama
Nie no teraz to i ja jestem w szoku!!!!!
Stary facet ktory pewnie nie jedną kłótnie przezył i taki tekst???? A co dziecko jest winne ze jemu sie nie chce rąk myć ??? Boże skąd sie tacy ludzie biorą to ja niewiem.... Przepraszam bo to Twój teśc ale to co zrobił i powiedział ..... nie no przesada to mało powiedziane naprawde...
hehe ja też nadal jestem w szoku....... miałam go za poukładanego rozsądnego faceta, a tu taka reakcja..... no mojemu M też powiedział, że jak tak dalej pujdzie to M ojca straci...... mi to się w głowie nie mieści jak można w ogóle coś takiego powiedziec...... ja jestem bardzo opanopwaną osobą ale wczoraj mu nawrzucałam i poryczałam się jak nie wiem........ dla mnie jakby nie było jest on praktycznie obcą osobą, ale było mi przykro ze względu na M. ja nie wiem jakbym się poczuła gdybym usłyszała coś takiego od ojca.

no ale ....... starczy o tym.... bo o ludzkiej głupocie nie ma co gadac... żal po prostu

dzisiaj mam ochote zamordowac kota:p:p cały czas lata do pokoju i kładzie się na macie MAteuszka i bawi grzechotką...... co przy okazji budzi małego:p

Ja też mam kota w domu..... zostawia po sobie tylko mase włosów ale teraz rzadko kiedy jest w domu... przychodzi tylko wieczorkiem zjeść..... Ale juz niedługo sie wyprowadzam do nowego mieszkanka i rzadnych zwierzat nie chce przynajmniej narazie...

pozazdroscic glupoty tesciowi ;d serioooo

jak juz zabijesz kota to zabij mojego psa ;d bo co ktos po klatce lazi to ta szczeka :| wrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asia zla :D

Ja też mam kota w domu..... zostawia po sobie tylko mase włosów ale teraz rzadko kiedy jest w domu... przychodzi tylko wieczorkiem zjeść..... Ale juz niedługo sie wyprowadzam do nowego mieszkanka i rzadnych zwierzat nie chce przynajmniej narazie...
szcześciara..... ja mieszkam z psem i kotem... i niestety niegdzie nie łażą siedzą cały czas na głowie:p hehhe

pozazdroscic glupoty tesciowi ;d serioooo

jak juz zabijesz kota to zabij mojego psa ;d bo co ktos po klatce lazi to ta szczeka :| wrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asia zla :D
a to łajza z tego Twojego psa... mojej to nic nie przeszkadza......hehehehe moga się zabijac nawet a pies nie szczeknie... chyba ze z balkonu zobaczy psa to w tedy drze pyska jak nie wiem. ale małemu to nie przeszkadza.... jak uśnie to może mu bomba wybuchnąc w pokoju a on dalej będzie spał.... budzą go szepty, i jak coś lekko zaskrzypi.... a jak się normalnie łazi, odkurza, gada, to nic...... telefon go nie budzi, telewizor też........ no rewelacja jak dla mnie
dziewczyny czy wasze maluszki też zasypiaja przy odkurzaczu....
ja zauważyłam że jak tylko zaczynam odkurzac mały ziewa, mój M to z premedytacją wykorzystuje, jak mały nie chce spac to włącza odkurzacz i po 5 minutach dziecko śpi jak suseł....

dobra ja na troche uciekam, mały śpi to ja sobie puki mam czas poczytam...... wpadne do WAs później
trzymajcie się cieplutko

Ostatnia edycja:
Ja nie używam odkurzacza to niewiem jak to działa :/ a co do psa to tez mam psa wielkiego ale taka "ciota" z niego burzy sie boi i ogolnie trzasków petard.....

Ja nie używam odkurzacza to niewiem jak to działa :/ a co do psa to tez mam psa wielkiego ale taka "ciota" z niego burzy sie boi i ogolnie trzasków petard.....
hahah no ja mam leonka.. to takie wielkie bydle cos jak bernardyn, tak samo kłaczasty..... a boi się nawet spadających liści.... i wszystkie dzieciaki z podwórka robią z nią co chcą..... to jest pies obronny kurde..:/
dobra lece czytac
buźka

No tak najgorsze sa te włosy.... ja srednio zamiatam 3 razy na dzień zeby było czysto ale tego sie i tak nie wypleni.... Dlatego też sie wyprowadzamy w koncu bedziemy "na swoim".... Juz sie nie moge doczekać :))))))) Miłego czytania :))

Karola odpisywalam Ci wczoraj na eska ale usnelam wtulona w telefon.

nasza Misia usypia przy okapie kuchennym ;)

to jak Tomek tak odkurza to przyjedzcie do mnie bo tez trzeba posprzatac ;)

nocka super pierwsza pobudka o 5 pozniej o 8 :)
a dodam ze kladziemy kluche o 20 okolo 21 zasypia

dzisiaj ma kipski dzien chypa po tej wczorajjszej szczepionce

p.s. byłam u gina wszystko jest oki
jeszcze maks 2 tyg sie ze mnie posaczy
wtedy moge zaczac cwiczyc i bugic brzuszek :)
dostalam tabletki dla karmiacych

reklama
Karola odpisywalam Ci wczoraj na eska ale usnelam wtulona w telefon.

nasza Misia usypia przy okapie kuchennym ;)

to jak Tomek tak odkurza to przyjedzcie do mnie bo tez trzeba posprzatac ;)

nocka super pierwsza pobudka o 5 pozniej o 8 :)
a dodam ze kladziemy kluche o 20 okolo 21 zasypia

dzisiaj ma kipski dzien chypa po tej wczorajjszej szczepionce

p.s. byłam u gina wszystko jest oki
jeszcze maks 2 tyg sie ze mnie posaczy
wtedy moge zaczac cwiczyc i bugic brzuszek :)
dostalam tabletki dla karmiacych
hahahah spoko
ja nie powiedzialam ze on odkurza.... on tylko odkurzacz włącza....hehehehehehe
żeby jeszcze odkurzal to bym byla happy:p

mój dzisiaj ładnie zasypia humor ma dobry za to jak zaśnie to długo nie śpi... godzinka może dwie i budzi się albo głodny albo rozbawiony.... dziabąg jeden........ więc za długo nie poczytałam, ale teraz właśnie go położyłam po żarełku więc może godzinkę kimnie a ja znowu poczytam, potem trzeba będzie jakis obiad wymyślec....
macie jakieś pomysły co na obiad można zrobic??????????? bo mi się pomysły pokończyły
dawajcie dziewczynki podzielcie się pomysłami co takiego wymyślacie do żarełka....

Do góry