reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
ej dziewczyny wasze dzieciaczki tz tak wierzgaja nogami ? to normalne ? ;o

dzieki za zyczonka :*:*:*:*:*:*
[/QUOTE

No pewnie czasami mysle ze chyba ADHD ma :crazy: hehe a to dopiero poczatek

My po szczepieniach tydzien temu bylo BCG , a dzis 6in1 razem z pneumokokokami, dwa uklucia z nozki ,,,,buuuu plakal babelek i krewka sie pojawila:-(

No tak,odważna dziewczyna.Ja mam 4kę dzieci na codzień,ale moja trójka to duże dzieci i do południa są w szkole,a jak wrócą ,to mi pomagają,albo syn,albo córka nawet Michałka na spacer wezmą.Z takimi małymi ,to juz ciężko jest-ale z drugiej strony,tak ,jak piszesz-Twój synek ma się z kim pobawić,kiedy Ty jesteś zajęta małym-dzielna dziewczynka z Ciebie :)[/I][/B]

Dziekuję za słowa uznania!!! :))):tak::-)
Musze przyznać ze zakupy mi sie dziś udały :))) Siostra mi bardzo pomogła przy wyborze, Ale jest tez i gorsza strona tego.... odkryłam ze poszłam do przodu nie 1 rozmiar a 2....:no::szok::no::szok: Masakra.... :/ Przed ciązą nosiłam jeansy 29 a teraz musze miec AŻ 31!!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy: Mam tylko nadzieje ze jeszcze troche mi zejdzie przynajmniej do tej 30 :dry::dry::dry::dry:

Ostatnia edycja:
hej,byliśmy dziś z Milenką na szczepieniu i lekarz powiedział odnosńie kolek,że mała je za mało i za często.Powinna jeść 720 ml na dobę,a ona je 500(pisałam cały tydzień ile i o której je).Jej żoładek jest wielkości 180 ml ,a jak ona zjada 60-90ml za jednym razem ,to resztę żołądeczka wypełnia jej powietrze i stąd te gazy i bóle brzuszka,a przy tym kolki.Mamy ją przetrzymywać jakby chciała jeść częściej,dawać jej wodę,bawić się z nią,zajmować ją czymś.tak żeby zaczęła jeść po 180 ml.No i dał jeszcze na receptę jakieś saszetki z których proszek mamy dosypywać do mleka na rozlużnienie żoładka.W szoku był że tak mało je.Dobrze ,zę pisałam cały tydzień.I muszę iść ją zważyć ,ale jak narazie cały czas w tej przychodni gdzie mogę ją zważyć cały czas jest nieczynne lub nie ma osoby ktora mogłaby to zrobić.JAk mała ważłam razem ze mną,to z moich wyliczeń myślę,że przybrała kg,ale to tak nie dokładnie.Muszę spróbowac we wtorek następny,bo tylko wtedy mozńa to zrobić

kurcze zaczęłam Was nadrabiać i przyznaję się bez bicia - nie dam rady:-(
jedyne co pamiętam to skacząc po stronach natknęłam się na wpis Joasi że się zaręczyła:-D super!! gratuluję i bardzo się ciesze, od początku Wam kibicowałam:tak:
nie wiem, czy uda mi się spowrotem tu wkręcić, zżyłyście się ze sobą i teraz ja jestem nowa:tak: ale będę zaglądać jeśli pozwolicie;-)
dobrej nocki!

Tygriii nie jestes nowa !!! my cie tu kochamy !! :*

witamy sie ;p
my wlasnie amciujemy sie ;d
noc byla dobra . maly poszedl spac o 23 obudzil sie o 4 i amciu ;p
ten moj pulpet by ciagle jadl i jadl ;p

zajrze jakos pozniej tu bo nakarmie i sie poloze jeszcze :*

Tygryniu zaglądaj często kochana!!!!!!!!! I wcale nie jesteś nowa :)))) U nas nocka w porzadku :) Ale poranek nie bardzo o 6 : 30 tata przywiózł mi dzieci i teraz sie ładnie bawią a Kuba śpi ale dostałam @ pierwsza od porodu i strasznie mnie plecy bolą w dole.... Dziewczyny też tak miałyście ?????

tygrynia co ty w ogóle wymyślasz...my tu za Tobą tęskniłyśmy.....
my też się witamy.... mały właśnie się najadł , zesrał za przeproszeniem, przebrał i śpi...... w nocy ok... 23 spaciu, 4:30 amciu i spaciu o 8 pobudka na amciu.......
więc nie jest źle.
mam dzisiaj zły humor... wczoraj była kosmiczna awantura z teściem... i powiedziałam mu kilka rzeczy których żałuje.... ale on sam bardzo dużo stracił w moich oczach...... ehhh mówie Wam..... a zaczęło się od mojej prośby o to żeby my ręce po paleniu jak się do małego podchodzi...... jakby to było jakieś dziwne i mało akceptowane...... boże.....
humor tragiczny... M się spóźnił godzine do pracy, na dodatek polecaiał na głodniaka i nic ze sobą nie wziął..... więc w najlepszym humorze też nie wróci.
A jak tam u Was?

U mnie juz troche lepiej po tabletce bol troche ustąpił... Wiesz co co d teścia to jemu powinno być głupio bo miałas 100%racje... Ja mojej siostrze też juz nie raz zwróciłam uwage ze jak juz musi palic to nich po każdym papierosie myje te rece [rzeciez to tak potwornie śmierdzi.... Ja to w ogole nieiwem jak mozna takie świństwo palić :/ Kiedyś popalałam jak byłam młodsza ale teraz tego bardzo żałuje i nigdy juz tego nie wezme do ust ;))

reklama
U mnie juz troche lepiej po tabletce bol troche ustąpił... Wiesz co co d teścia to jemu powinno być głupio bo miałas 100%racje... Ja mojej siostrze też juz nie raz zwróciłam uwage ze jak juz musi palic to nich po każdym papierosie myje te rece [rzeciez to tak potwornie śmierdzi.... Ja to w ogole nieiwem jak mozna takie świństwo palić :/ Kiedyś popalałam jak byłam młodsza ale teraz tego bardzo żałuje i nigdy juz tego nie wezme do ust ;))
wiesz ja też nie palę...... mój M też....... to że śmierdzi to jedno.... ale ja się martwie tym że substancje smoliste i jakieś inne paskudztwa zostają na palcach, potem on biertze małego za rączki a mały myk i rączki w buzi...... ehhh ale do niektórych nie dociera.....
obraził się i na koniec stwierdził że M prezecholował bo powinien bronic swojej rodziny a nie robic tylko to co ja mu karze.... i jeśli tacy jesteśmy to Mati już nie ma dziadka.
no mi to ręce opadły i mu nawrzucałam że zachowuje się jak zepsuty gówniarz któremu zwrócono uwagę....... to się wkurzył jeszcze bardziej.

dobrze że wzięłaś tabletkę, nie ma co się męczyc..... mnie wczoraj cały dzień głowa bolała, a na dodatek młam wizyte u dentysty......... więc pod wieczór miałam łeb jak sklep...... dopiero na noc wzikęłam sobie tabletkę i poczułam taką ulgę.........

Do góry