reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Hej Dziewczyny!!
Noc Koszmar... tym razem Seba dał popalić. Budził sie co chwile zlał mi sie w łóżko i ogólnie tak niespokojnie spał.... Nie mam pojęcia co się z nim stało.. :( No ale wczoraj było dużo wrażeń to może dlatego... Kobietki czy u Was przy pierwszym @ po porodzie tez tak bardzo leciało??? Mi aż słabo sie robi nie moge szybkich ruchów robić bo w głowie mi sie kręci :/ Troche sie martwie bo po 1 porodzie nie miałam tak a pozatym dziś znów mam dzieciaczki u siebie :( Juz zadzwoniłam do siostry przyjedzie mi troche pomoc ( pozatym obiecałam jej pomóc przy rozliczeniu podatkowym)... Teraz 16 mam ginka i mam nadzieje ze do tego czasu @ juz nie bedzie ;/

reklama
oj tak wiedzialo sie ze sie zyje a nie zostawialo sie slady ;[

a tak poza tym to nic mi sie nie chce :d lenia ma :D

ale zaraz posprzatac musze no i umyc butelki bo mlosy zaraz wstanie pewno ;p

a Pati zauwazylas ze my ostatnio najwiecej tu jestesmy >? ;p

No tak zauważyłam..... Ja staram sie być codziennie i być na bierząco :)))) Teraz nawet przy 4 dzieci moge sobie pozwolic na chwile przed kompem :))

kurna moj eks to wogole nie ma wstydu wiesz ze wczoraj przyszedl do mnie i powiedzial ze on chce sie zobaczyc z synem ;o
a bylam sama akurat ;/ ale psa mialam na smyczy i nie dalam mu wejsc stal w drzwiach ;d
powiedzialam mu spier... a gdybym puscila psa pewnie by nie mial jajek :-D

haha zal mi takich ludzi

I dobrze zrobiłaś nie pozwalajac mu zobaczyć Kamila.... Kamil ma tatusia który o niego dba i go kocha wiec niech on sie nie wpiernicza..... A on juz wie ze mu założyłaś sprawe w sądzie??? Bo może być tak ze nie chce wyjść w sądzie na tego złego i dlatego teraz sie zainteresował....

reklama
Do góry